Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2024 - 2025 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bizim de sınavımız bu herhalde.

İyi kaleci buluruz. Kaleci gider, yerine yenisini bulana kadar Franko mranko takılırız. Bek buluruz. Bek gider, yerine yenisi gelene kadar sezonlar geçer...

Hay forvet bulmak zordur, pahalıdır, tutar tutmaz... Kaleciyi de anlayabilirim. Hatta 10 numara, defans falan da zor olabilir de... Bek lan... Bek bulamamak nedir allaşkına?

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Hepsi gecer bizimkileri. Efe akman berkan filana muhtac kaldi takim. 3 yildir sol bek takimda. Her avrupa macinda sagbek yok. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

3-4 transfer deniliyor hep de, bence o klubenin adam gibi dolmasi lazim. 7-8 anca. Tamam Morata'yi aldin, Icardi'lik yapacak Osimhen'e de, adamlar mac oynamaktan cani cikti ayni 11'in. Yusuf Demir falan girmek zorunda kaliyor. Simdi 3 yeni oyuncu anca yazilabilecek sonraki tura. Ben Okan'in yerinde olsam mac sonunda direkt gomerim yonetimi, bu nedir ya. 

Mesaj tarihi:

Icardi çıkacak, Sallai girecek,
Ziyech çıkacak, Morata girecek.
Yusuf (?) çıkacak Ahmet Kutucu girecek.

Lan sağ bek alcaz didilerdiydi, Nelsson yok zaten... Okan Hoca 3lü oynucaz diyo ama 3 tane defansımız yok. Pavlovic'i alcaz diyolar, Kutucu'yu mu Avrupa'ya yazmıcaklar...

Her şey takımdan yetişmiş homegrown Emin Bayram'ın elde tutulamamasıyla başladı 😞

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Onun disinda les futbol. Gitmez boyle. Orta saha asiri kopuk olu topragi var gibi. Osimhen sadecd kosuyor ve yalniz sacma sspan islere giriyor. 
mertens yerine morata oynar. Ahmed hamle oyuncusu bile olamaz sut disinda herhangi bir yetenegi ozelligi olmayan bos bir adam havasinda.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Dogrudur. Ama Torreiraya verdiig sariyi terse verse ki normali muhtemelen o, antep in fisi cekilcekti zaten. bu sefer de yine hakem sayesinde olacakti sonu yok bu isin. 

Mesaj tarihi:
BloodBane, 04.02.2025 01:22 tarihinde dedi ki:

Kadir Saglam hangi gs li ceza sinirinda, kime kart vermek lazimdi diye dusunurken anteplileri atlamistir 🤣

Tabi canııım. Bak ajax maçında da 3 sarıyı yedik. Az deplasmanında temizlicez ki içerdeki Az maçında tam kadro sahada olalım.

Ya Muslera ile Apokerim sarılarını temizlediler desen anlarım. Ama gidip de "Gadir Zağlam Toreyra'ynan Barış'ı temizledi" falan demek çok komik oluyor....

Mesaj tarihi:

ordaki asıl tepki ( en azından benim tepkim ), haftalarca zor maçlarda ceza sınırında oynayıp kart verilmemiş olması.

bu hafta kartların temizleneceğini herkes biliyordu zaten. aynı durum fenerde olsa mourinho da aynısını yapardı.

hatta bence bu maç hakem gs açısından kötüydü. 1 tane çok bariz direkt kırmızıyı atladı vs.

• Like 1
Mesaj tarihi:

abi kadroda adam kalmadı zaten rakip ads olsa bile o kadar cezalı var ki ve biz de o kadar kötü oynuyoruz ki tüm sarıları tek maçta temizlemek de saçma. şuan ads maçı bile risk bence. 

Mesaj tarihi:

Eh lig sonuncusuna temizlemek kadar mantikli bir sey yok sonucta. Lemina gelirse biraz rahatlayacagiz da, bu sefer de Bats'dan sonra santrafor hamlesi kalmadi. Yersen Boxer iste. Hamle oyuncusu lazim bol bol. Yusuf Demir'i Merten yedegi olarak yetistirmeye calisiyor ama o cocuk olmayacak sanki. Kerem DB baya futbolu unutmus adam, tripli bir de anlamadigim sekilde, kendini Berkan kadar hazir tutamiyor. Berkan kalmali, adamin yapabilecekleri belli capi belli, ben memnunum yedek olarak. Stoper lazim kallavi, Ski'yi fenerin almasi kotu oldu. Ozellikle 3luye donulmek istendiginden. 

Kanat konusuna girmiyorum bile.    

Mesaj tarihi:

seneye muslera,mertens,osimhen,yunus hatta bence davinson olmayacak, üstüne icardi'nin sakatlıktan nasıl döneceği de belli değil ki ben bundan sonra toparlayabileceğini sanmıyorum. çok umutlu değilim ama gelecek yaz için transfer çalışmalarına şimdiden başlamaları gerekiyor. 2 yıldır şampiyon olmamıza rağmen kadromuz güçlenmesi gerekirken daha da güçsüzleşti üstüne bu adamlarda gidince takımda adam kalmayacak.   

barış,yunus,kerem ve sacha hep fatih terim döneminden oyuncular . 3 yılda bunlar yerine oyuncu yetiştiremedik. 3 yıldır 30-35 yaşında fırsat transferleri alıp duruyoruz. ilk sene aldığımız davinson,icardi,mertens ve torreria dışında iş yapan da çıkmadı. osimhen i saymıyorum o baya baya ekstra oldu napoli değil de farklı takımda olsa imkanı yoktu bunun. muhtemelen napoli başkanı sürgün cezası gibi düşünmüştür bu transferi.

Gelecek yıl, 2 bu sene de olursak 3 yıllık şampiyonluğun mimarı kadro dağılacak. Sara,sacha,barış ve kerem gibi transferlere yönelmemiz lazım. Bence scout ekibi sanılanın aksine kötü çalışmıyor, yıllardır çok güzel potansiyelli oyuncuların isimleri çıkıyor ama bir türlü transferleri bitiremiyoruz son dk uçakta şov transferleri yapıyoruz. Yönetimde ki çapsızlar yüzünden de alabileceğimiz oyuncuları da fenere kaptırıyoruz. fener'in forvet ihtiyacı yok olsa muhtemelen morata yı da kaptırmıştık

• Yeni Oluştur...