DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Dogu yakasi yine cok kotu duruyor, batidan kim gelse supurecek hissi var bende. Boston belki bir miktar rekabet koyar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Eli kırılmış Brunson'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 ya abi ikinci yarıyı izlemedim tadım kaçtı çok. bu kadar sakat yetmez gibi jalen brunson elini kırmış. bogdan, anunoby, robinson, randle yok, hart abdominal bi şeyden sakat, üstüne bu. keşke bi konferans finali görselerdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2024 Vay Timber almış, Jokiç'i de çok severim ama Timbers'ı tutuyordum bu seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2024 20 sayı geriden gelip maç aldı adamlar deplasmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Süpüre Süpüre geliyor Final. Yalniz finalde Boston a All in yapasim var. Garanti Şampiyon olacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 o belli olmaz ya. kağıt üstünde çok güçlüler ama ruhsuz takılıyorlar. indiana baya zorladı aslında onları. dallas'ta son topları ligde belki en iyi kullanan adamlar var. 4-2 falan dallas kazanır diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Boston-dallas maçı efsane olur eğer dallas cıkarsa.Bostonun fizik üstünlüğü herkesi rahatca süpürmesine sebep oldu ama dallasa karsı bu avantajları yok.Doncicin slow motion,kyrinin hızlı oyunu bostonu şaşırtabılır.Porzingis dönmezse birinci boston pota altı şenlikleri tadında final izleyebiliriz alley oplarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2024 Dallas önce finale çıksın bakalım. kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Boston ezip geçti, güle oynaya 16 yıl sonra yeniden Şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Bu play-offlarin ilk turu çok güzel geçti. Sonrası bok gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2024 oha 16 yıl mı olmuş boston şampiyon olmayalı, daha çok yeni gibi geldi 2007-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar