Harvey Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 (düzenlendi) 23 temmuz - 5 ağustos arası Closed Beta varmış. 20 temmuzda steam store sayfasından beta request atılabilecekmiş. console için ise şimdiden açmışlar beta registerı. https://research.easebar.com/htmls/dwhgcy/paper.html Beta Available Characters: Adam Warlock, Black Panther, Doctor Strange, Groot, Hela, Hulk, Iron Man, Loki, Luna Snow, Magik, Magneto, Mantis, Namor, Peni Parker, Punisher, Rocket Raccoon, Star-Lord, Storm, Scarlet Witch, Spider-Man, and Venom. Haziran 26, 2024 Harvey tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 closed betaya başvuru açıldı steam sayfasında. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 https://www.marvelrivals.com/m/news/official/20240719/40185_1168283.html 25i ile 28i arasında twitch drop etkinliği varmış. 60 dakika marvel rivals izleyenler CBT key alacakmış. Seçilemeyen olursa iyi fırsat. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 bu oyun iyi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Dynun, 23.07.2024 09:46 tarihinde dedi ki: bu oyun iyi mi ya ilk overwatch un daha iyi hali gibi. herolar arası kombolar falan eğlenceli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2024 ek olarak closed betayı oynayanlar 1 arkadaşını davet edebiliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 bir saat punisher oynadım, fena değil ama uzaktan karakterleri seçmek biraz güç olabiliyor. potansiyel var ama. grafikler fazla ağır herşeyi açınca ama o kadar ağır olmayı gerektirecek bir grafik de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2024 Yarın Thor ve Jeff geliyor betaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Bone, 11.05.2024 17:19 tarihinde dedi ki: bir oyun videosu izledim. karakterler aşırı dayanıksız gibi geldi bana, fazla kırılganlar. Heroes of the Storm kadar ölümsüz karakterler olsa daha mı iyiydi bilmiyorum da, koskoca Black Panther'ın 2 kurşunda öldüğünü görmek komik kaçıyor. 2 gündür oynuyorum da oyunda şu olayı bir türlü anlamadım. bazen bir kurşunda yattara oluyorsunuz, tüm canınız gidiyor. bazen ise düşman tankları Dota 2'de lvl 15 olup tüm itemları dizmiş rakipler gibi ölümsüz şekilde takılıyor. healing overpowered mı yapıyor karakterleri, yoksa takım olarak ilerlediğiniz için defans/ofans'a buff mı geliyor çözemedim. ha bu arada yeni ekledikleri Jaws, çok hızlı healliyor. o da ayrı bir OP. healersız gezmemek lazım. ama Jaws'ın ultisini beceremedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 abi teamup bonuslarına bi bak istersen oradan gelen pasif etkiler var defansif ve ofansif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 teamup bonuslarından ziyade sanki birden çok kişi yanyana ilerlersen defans ve ofans buff'ı alıyorsun gibi diyorum. teamup bonuslarını biliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 (düzenlendi) Spider-Punk achievement'ını nasıl yapacağız diye sormuştum da neyse buldum duvarı. Temmuz 28, 2024 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Bone, 28.07.2024 18:01 tarihinde dedi ki: 2 gündür oynuyorum da oyunda şu olayı bir türlü anlamadım. bazen bir kurşunda yattara oluyorsunuz, tüm canınız gidiyor. bazen ise düşman tankları Dota 2'de lvl 15 olup tüm itemları dizmiş rakipler gibi ölümsüz şekilde takılıyor. healing overpowered mı yapıyor karakterleri, yoksa takım olarak ilerlediğiniz için defans/ofans'a buff mı geliyor çözemedim. ha bu arada yeni ekledikleri Jaws, çok hızlı healliyor. o da ayrı bir OP. healersız gezmemek lazım. ama Jaws'ın ultisini beceremedim pek. abi demek istediğim şuydu bu teamup scarlete pasif etki verirken magnetoya ekstra skill veriyor. bunun eksta can, defans fln veren versiyonları da var pasif yüzde olarak. belki onlardan birine denk gelmişsindir de öyle hissetmiştirsin diye diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 bu Spider-Man achievementlarını aşırı sinir bozucu yapmışlar. tamam Difficulty için 5/5 yıldız vermişler anladım da, diğer karakterlerin achievementı "5 adam öldür", "5 kere bu özelliği kullan" gibi şeylerken, bu karakter bu kadar kastırmasın... "Deal 400 Damage with F" diyor, onu yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. 360/400'de kaldı. Quick match'de 20 maçta denememe rağmen bir türlü olmadı. herhalde diğer achievementlar gibi "toplam 400 damage" değil, tek bir komboda 400 damage yapmamız lazım. ama ya tek birisini buluyorum öldürüyorum, ya da kalabalık düşman grubunun içine girip damage vermeye çalışırken herkes bana dönüyor sinek gibi eziyor. olmuyor arttıramadım o sayıyı. 100 unit için karın ağrısı yapmışlar. (gerçi bazı herolarda henüz yapmadığım achievementlar var da, onlar buna göre yapılabilir gözüküyor) Harvey, 28.07.2024 21:54 tarihinde dedi ki: abi demek istediğim şuydu bu teamup scarlete pasif etki verirken magnetoya ekstra skill veriyor. bunun eksta can, defans fln veren versiyonları da var pasif yüzde olarak. belki onlardan birine denk gelmişsindir de öyle hissetmiştirsin diye diyorum. resimdeki +15% damage boost'un team up'tan geldiğine emin misin? team up'lara baktım öyle bir şey belirtmemişler. resimdeki season bonus team up'tan bağımsız geliyor gibi geldi. ama benim dediğim tamamen farklı bir şey ama anlatamadım herhalde. şöyle örnek vereyim. 1 karakter tek başına: 0 bonus 2 karakter yanyana: %10 damage ve armor bonus 3 karakter yanyana: %20 damage ve armor bonus 4 karakter yanyana: %30 damage ve armor bonus 5 karakter yanyana: %40 damage ve armor bonus 6 karakter yanyana: %50 damage ve armor bonus böyle bir şey varmış gibi hissediyorum diyorum. verdiğin resimdeki season bonusların bu denli etki edeceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2024 (düzenlendi) Bone, 29.07.2024 09:18 tarihinde dedi ki: bu Spider-Man achievementlarını aşırı sinir bozucu yapmışlar. tamam Difficulty için 5/5 yıldız vermişler anladım da, diğer karakterlerin achievementı "5 adam öldür", "5 kere bu özelliği kullan" gibi şeylerken, bu karakter bu kadar kastırmasın... "Deal 400 Damage with F" diyor, onu yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor. 360/400'de kaldı. Quick match'de 20 maçta denememe rağmen bir türlü olmadı. herhalde diğer achievementlar gibi "toplam 400 damage" değil, tek bir komboda 400 damage yapmamız lazım. ama ya tek birisini buluyorum öldürüyorum, ya da kalabalık düşman grubunun içine girip damage vermeye çalışırken herkes bana dönüyor sinek gibi eziyor. olmuyor arttıramadım o sayıyı. 100 unit için karın ağrısı yapmışlar. (gerçi bazı herolarda henüz yapmadığım achievementlar var da, onlar buna göre yapılabilir gözüküyor) resimdeki +15% damage boost'un team up'tan geldiğine emin misin? team up'lara baktım öyle bir şey belirtmemişler. resimdeki season bonus team up'tan bağımsız geliyor gibi geldi. ama benim dediğim tamamen farklı bir şey ama anlatamadım herhalde. şöyle örnek vereyim. 1 karakter tek başına: 0 bonus 2 karakter yanyana: %10 damage ve armor bonus 3 karakter yanyana: %20 damage ve armor bonus 4 karakter yanyana: %30 damage ve armor bonus 5 karakter yanyana: %40 damage ve armor bonus 6 karakter yanyana: %50 damage ve armor bonus böyle bir şey varmış gibi hissediyorum diyorum. verdiğin resimdeki season bonusların bu denli etki edeceğini zannetmiyorum. evet scarlet witch ve magneto teamup’ından geliyor o bonus. scarlet witch için damage boost, magneto için ise ekstra yeni skill. team up’lar bi tarafa active skill verirken öbür tarafa passive etki veriyor hep. oyun bunu düzgün göstermiyor/belirtmiyor. pick ekranı sırasında görebiliyoruz o passive etkiyi sadece. heroes ekranından bakınca teamuplara özet geçer gibi anlatmışlar scarlett magnetoya chaos enerjisi verir falan. Temmuz 29, 2024 Harvey tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2024 bu arada oyundaki tüm skinleri aldım (alpha'da Scarlet Witch için Storm benzeri bir kostüm vermişler, onu kaçırmış olduk). bu sırada gördüğüm, oyun gerçekten çok fazla healerlara odaklı olmuş. Venom olarak düşmanların arasında dalabiliyorsunuz, healerlar arkadan birkaç kere heal attıysa ölümsüz gibi takılıyorsunuz, 3 düşman sizin peşinizden koşsa da damage veremiyor. bu yüzden tanklar ve dps'ler hep tek bir düşmana odaklanıyor öldürebilmek için, ama at gözlüğü takmış gibi oluyorlar, etraflarında olan biteni farketmiyorlar. savaş alanında crowd control yapmak, düşmanları öldürmek, ve bu sırada dps'den daha fazla damage verme görevi healerlara düşüyor. eğer bunu dengelerlerse oyun yeni Overwatch olma şansı var. Overwatch'den avantajı şunlar gördüm: - oyundaki çatılar Overwatch gibi "süs olsun diye" konmuş yerler değiller, çatılara çıkıp oralarda savaşabiliyorsunuz, bu da maplere bir verticality sağlıyor. - karakterler arasında güç alışverişi Overwatch'e göre daha önemli olmuş, sadece "counter etmek" için karakter değiştirmek değil, yanınızdaki oyuncuya uyum sağlayabilmek için de karakter değiştirmek gerekiyor. - hikaye potansiyeli Overwatch'a göre çok daha yüksek, ama bunu OW'nin yaptığı gibi boşa harcarlar mı göreceğiz. - binalar yıkılıyor, biraz fazla kolay yıkılıyor, ama haritaları hep farklı şekilde oynamanızı sağlıyor, her defasında aynı statik haritayı oynamamış oluyorsunuz. - Overwatch, ilk oyunun beta zamanlarından beri hiçbir yenilik getirmemek, hiçbir değişiklik yapmamak için inat ediyor, OW2'de oyunu dumbed down bile ettiler, en azından burada kendisini geliştirmeye hevesli bir oyunun sinyallerini gördüm. - Peni Parker gibi karakterlerin yetenekleri çok ilginç, Overwatch'ta görmeyeceğimiz şeyler, oyunun haritasını kendi avantajına çevirme şansını veriyor, umarım buna benzer farklı özellikler de olur. - OW'de çok iyi reflekse ve accuracy'e sahip oyuncular çok kolay domine edebiliyor. o kadar iyi refleks ve accuracy'e sahip olmayan oyuncuların da şansının olmasını sağlamışlar bu oyunda. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 ohooo 6 Aralık diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Bone, 21.08.2024 17:00 tarihinde dedi ki: ohooo 6 Aralık diyor. umarım open beta gelir aralığa kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2024 betada eğlendim ama çok sardı dersem de çok doğru olmaz, adını koyamadığım bir animasyon kaynaklı mı yoksa karakter outline veya model/kaplama ile ilgili böyle hafif bir choppiness mı desem garip bir his var. deal-breaker değil ama nedense hedef almada çok rahat hissedemedim, özellikle böyle o starlord'un ultimate hareketi esnasında böyle parça parça çizgiroman statik resimleri gibi animasyonu demek istediğim şeyin temsilcisi gibi. bilerek mi yapmışlar emin değilim ama akıcı hissetirmedi pek o olay. ama sevdiğim charlarla oynayabilmek güzel yani gene çıkınca denerim illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 (düzenlendi) Sam, 21.08.2024 17:14 tarihinde dedi ki: adını koyamadığım bir animasyon kaynaklı mı yoksa karakter outline veya model/kaplama ile ilgili böyle hafif bir choppiness mı desem garip bir his var. choppiness dediğin çizgi roman efekti. kasten yapılmış bir şey. Spider-Man: Spider-Verse filmleri animasyonuna benzetmeye çalışmış. Her karakterde var mı emin olamadım ama bazı karakterlerde epey hissediliyor o. Ve belki de oyunun en sevdiğim özelliği oldu. şurada o stili anlatmışlar: Ağustos 22, 2024 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 işte spider-verse seyrederken de sevmemiştim onu ama oynarken hepten uncanny olmuş. single player olsaydı neyse de uzun ömürlü olmak isteyen mp oyunda iyi hissettirmedi. insanların 500fps almaya çalıştığı bir oyunda 24 hissi verdirmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2024 Sam, 22.08.2024 16:35 tarihinde dedi ki: işte spider-verse seyrederken de sevmemiştim onu ama oynarken hepten uncanny olmuş. single player olsaydı neyse de uzun ömürlü olmak isteyen mp oyunda iyi hissettirmedi. insanların 500fps almaya çalıştığı bir oyunda 24 hissi verdirmemek lazım. en son betayı oynadın mı bilmiyorum da serverların tick rate ini falan yükseltmişlerdi belki hissiyat açısından biraz fark olur senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar