progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 (düzenlendi) Marvel x Overwatch. Mayısta Closed Beta varmış https://store.steampowered.com/app/2767030/Marvel_Rivals/ galactus ahaha Mart 27, 2024 progamer tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 More like Galacute 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 art pek uymamış gibi ama onun dışında fena durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 galactusun kızıymış o. asıl artwork'ü beğendim ben güzel geldi gözüme baya. riot games misali heroları ingame currency ve premium currency ile alıcaz sanırım. alpha rosterı sızmış redditte gördüm şimdi. tank dps support mantığında gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 https://forms.microsoft.com/r/tqerbExAme mayıstaki alpha için sign up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2024 Marvel: Paladins olmuş bu. 200 karakter olur, her karakter için 20 dolara satılan 20 skin, level atlamak için de dolar ister, oh bence gideri var Marvel için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 lc waikiki filmini hatırlayıp triggerlandım gene, onun olmadığı bir paralel evren gibi çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2024 Sam, 25.04.2024 22:04 tarihinde dedi ki: lc waikiki filmini hatırlayıp triggerlandım gene, onun olmadığı bir paralel evren gibi çok şükür. aynen farklı bi evren gibi. hem burada Loki kral hem de Yggdrasill Asgard'ın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2024 Bone, 24.04.2024 12:04 tarihinde dedi ki: Marvel: Paladins olmuş bu. 200 karakter olur, her karakter için 20 dolara satılan 20 skin, level atlamak için de dolar ister, oh bence gideri var Marvel için. A quick reminder: Marvel Rivals is PC only for the Closed Alpha Test and it's definitely NOT pay-to-win. We're all about delivering an awesome experience for everyone! yazmışlar dev blogda asdfg. https://www.marvelrivals.com/news/official/20240425/40185_1151866.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2024 https://www.marvelrivals.com/news/official/20240430/40185_1152922.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 key yollamaya başlamışlar. 10-20 mayıs arası closed alpha. alphaya seçilenler arkadaşlarını da davet edebiliyormuş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 ya edit süresi bu kadar kısa mıydı? üsttekini editleyip bunu da koyacaktım o mesaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Yarım saatti değişmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 alpha hali bile şahane gözüküyor overwatch'un alpha dönemiyle kıyaslarsak. çıkana kadar biraz daha cilalarlarsa animasyonlar ve efektleri domine eder bu türün piyasasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 insanlara alpha dağıtılmış ama sanırım ilk açıldığında başvurdaysanız geliyormuş. bir oyun videosu izledim. karakterler aşırı dayanıksız gibi geldi bana, fazla kırılganlar. Heroes of the Storm kadar ölümsüz karakterler olsa daha mı iyiydi bilmiyorum da, koskoca Black Panther'ın 2 kurşunda öldüğünü görmek komik kaçıyor. en azından Overwatch'tan bir tık daha dayanıklı olabilirdi karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Bone, 11.05.2024 17:19 tarihinde dedi ki: insanlara alpha dağıtılmış ama sanırım ilk açıldığında başvurdaysanız geliyormuş. bir oyun videosu izledim. karakterler aşırı dayanıksız gibi geldi bana, fazla kırılganlar. Heroes of the Storm kadar ölümsüz karakterler olsa daha mı iyiydi bilmiyorum da, koskoca Black Panther'ın 2 kurşunda öldüğünü görmek komik kaçıyor. en azından Overwatch'tan bir tık daha dayanıklı olabilirdi karakterler. alpha abi oyun daha. üstteki dev videosunda daha balance a başlamadık fln diyor devler. baya bi balancelarlar karakterleri. tanklar ve supportlar dps gibi hasar atıyor bi ayar çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2024 balanstan ziyade tasarım mantalitesinden bahsediyorum ben. birisi 30 dmg veriyor, bir başkası 50 dmg veriyor, hadi ikisini de 40 dmg'a indirgeyelim gibi bir olaydan farklı bir konu. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 4 gündür oynuyorum alphayı baya eğlenceli oyun. özellikle herolar arası combolar baya hoş olmuş. eğer arkasında durursa devler bu oyunun potansiyeli çok büyük. alphada 10lv olanlar betaya direkt seçilecekmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Temmuz’da Closed Beta. Venom ve Adam Warlock da geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar