Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 (düzenlendi) evet ben de çizim tarzını çok beğendim doğrusu, böyle hafif fransız-belçika gibi avrupai bir hissi var manga olduğu halde. ve bittiiiii..... şimdilik! https://screenrant.com/delicious-in-dungeon-season-2-confirmed-netflix/ çok şükür, rahatladım. umarım hepsini adapte ederler ama herhalde üçüncü bir sezon gerekebilir gene 24 yaparlarsa. son 4-5 bölümle ilgili: Spoiler elfler geldi ama çok az görebildik henüz, ben op nedeniyle biraz daha işlenir sandım ama gelecek sezona kaldı. köydeki kısım enteresandı, izutsumi'nin tam kediye dönüşmesi ahah. memeler uçmuş gitmiş onunla ilgili zaten. senşi'nin hikayesi trajikti ama ben son ana kadar yamyamlık yapılmadığına ikna olamadım hani ama cüce abi bir şekilde galip çıkmış hippogriff dövüşünden. changeling kısımları gene çok iyiydi, yazar çok eğleniyor ahah. bir de kesin kendi kedisi ve köpeği var herhalde. merakla bekliyorum devamını, doyamadım. Haziran 13, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Falin e özgürlük kızı üzmeyin artık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 falin'in başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Spoiler gerçekten pişirip yiyecekler galiba lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2024 Tadı damağımızda kaldı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2024 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar