Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2024 (düzenlendi) https://www.pcgamer.com/nintendo-is-suing-the-makers-of-the-switch-emulator-yuzu-claims-there-is-no-lawful-way-to-use-yuzu/ https://arstechnica.com/gaming/2024/02/how-strong-is-nintendos-legal-case-against-switch-emulator-yuzu/ yargıç mahkeme masraflarını da nintendo’ya ödetir umarım. Şubat 28, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 yuzu hemen pes etmiş, direkt kapadılar bütün sunucuları, üstüne 2.4m$ ödeyecekler. çok kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2024 Amerikan hukuk sisteminin aptallığı yüzünden. Sadece Amerika'da (belki UK ve Kanada bir de, bilmiyorum), dava açıp da dava masrafları altında insanları süründürebiliyorsun. Korkunç yer Amerika, her şey parası olanın kazanacağı şekilde organize. Eğer Avrupa'da olsalardı dava bile açmazdı Nintendo. scoop install yuzu-pineapple Bunu yapın. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Tam bilmiyorum emulasyon islerini ama sanirim bu dava 3ds kismini da etkiledi. İnsanlar hakli olarak parasini verip aldiklari oyunlari backup alip saklayamayacak ya da baska sistemde calistiramayacak. En sinir bozucu kisim bu abonelik, biseye sahip olamama trendini besleyecek bi karar olmasi. Firma ne kadar desteklerse o kadar erisebilirsin, kontrol senin disinda tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 evet 3ds emülatörü citra'yı da sildiler aynı anlaşmayla. diğer switch emülatörü ryujinx var ama o brezilya'daymış, şimdi ona da saldıracaklar mı diye bekliyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Söylüyorum, karşı tarafı dava ve avukat masraflarında boğma Amerika'nın özelliklerinden. Brezilya'da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2024 evet ben de öyle düşünüyorum. gerçi switch 2 için göz korkutma deneyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar