Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Procurement Software tavsiyesi


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşımın çalıştığı şirketin 3 ayrı ülkede branşı var. (Insaat firmasi degil)

Procurement, approval processini basitleştirmek istiyorlar. Bunun için program tavsiyesi soruyor. Tabi ülkelerde farklı accounting softwarelari kullanıyorlar. Buna da entegre olması lazım. Şirket büyük değil, ülke başı 10 beyaz yaka diye düşünebiliriz.

Tavsiyelere acigim ve sizin neler kullandiginiza gore dusuncelerinizi deneyimleriniz (kullandiginiz programin avantaji - dezavantaji vs) duymak isterim. SAP Ariba, Oracle Netsuite, Procrufiy falan bisiler var sanirim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Business One vb. ölçekteki bi ERP çözümünü sadece onay süreci için kurmak da çok maliyetli olur, bence ekipte biraz data management BI falan bilen adam varsa oturup power appste kendi programlarını yazsınlar. Mesela hintli abi şöyle bi tutorial yapmış

 

Benzerini bizim şirkette ürün uygunsuzluk formları için yapmıştım, farklı lab.'lardan gelen datayı ortak bi DBde işliyorsun falan. Ki DB olarak örnekteki gibi bi sharepoint list ya da daha komplike bişey gerekiyorsa yine sharepoint üzerindeki bi exceli kullanabilirler. Bunu flowla da yapıyorlar ama ben powerapps i flowdan daha çok beğeniyorum kullanım kolaylığı açsından.

  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizim eski şirkette Purchase request - purchase order - invoice tüm süreçleri takip edebildiğimiz e-flow adında 3rd parti bir yazılım kullanıyorduk. Faturalar onaylandıktan sonra logo tigera otomatik aktarım bile yapabiliyorduk çok iyi çalışmasa da. Hatta ben daha sonra masraf onay süreçlerini bile oraya taşımıştım çok güzel çalışıyordu, hem fişler faturalar online ortamda arşivleniyordu vs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...