Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 yerel makinede dışarıya bilgi yollamadan çalışabilen böyle llm'ler gelmeye başlaması güzel bir gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Deri ceketliden nokta atisi hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Şimdi bu SZ (AI) bizim sanal sevgilimiz olabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 waifu bile yaparsın istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Bu ne işe yarıyor anlamadım. WhatsApp görüşmesi arşivini yollayıp "bu arkadaşın doğum günü neydi bana bulsana" diyip onu bulmasını mı sağlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 eskiden ekran kartım şu oyunu çalıştırır mı diye endişelenirdik o günler yalan oldu, şimdi şu LLM tech'i destekliyor mu diye endişelenicez galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Bone, 14.02.2024 23:25 tarihinde dedi ki: Bu ne işe yarıyor anlamadım. WhatsApp görüşmesi arşivini yollayıp "bu arkadaşın doğum günü neydi bana bulsana" diyip onu bulmasını mı sağlıyoruz? data veriyosun emikliyor. senin pati profilini vericez mesela, tüm postlarını elden geçirip her yazdığını öğrenicek. sonra istediğini sor, senin yazdıklarından çıkarım yapar ya da direkt alıntılar. karakterini bile analiz eder o kadar post olunca. hatta Bone rp'si yap deriz senin ağzından topic açar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 (düzenlendi) cahilligimden soruyorum bunu cloud uzerinden yapmak varken neden ekran karti alsin insanlar ? data privacy mi ? Şubat 14, 2024 nutella yerim tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 data privacy yanında misal ilgili tüm dataları vs cekıyorsun diske,sonra alıp laptopu ınternet cekmeyen yerde bıle kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2024 Gelecekte işletim sistemine gelerek direkt makine üzerinde çalışacak yapay zeka özelliklerine güzel bir örnek olmuş. Python kurulumlarından sonra Mistral veya Llama 2 modellerini Tensor çekirdeklerinde çalıştıracak şekilde bir yapı kurmuşlar diye anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 Eeh neden 3x ve yukarsi lazim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 razzRaziel, 14.02.2024 23:50 tarihinde dedi ki: data veriyosun emikliyor. senin pati profilini vericez mesela, tüm postlarını elden geçirip her yazdığını öğrenicek. sonra istediğini sor, senin yazdıklarından çıkarım yapar ya da direkt alıntılar. karakterini bile analiz eder o kadar post olunca. hatta Bone rp'si yap deriz senin ağzından topic açar. haydaaaaaa hiç olmadı bu şimdi. beğenmedim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2024 (düzenlendi) https://www.techpowerup.com/review/nvidia-chat-with-rtx-tech-demo/ detaylı bir incelemesini yapmışlar. installer hata veriyor bende, c'ye yükleyin demişler ama o yer yok, partition değiştirmem lazım. neyse başka zamana artık. Şubat 15, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar