Forgive Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Selam Aleyküm affetmek ve affedilmek dilekleriyle yeni ve gelişerek farklı bir deneyim için Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgive Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 ve geçmişi düzeltmek büyük hatalar telafi olursa, kırgınlıklar biterse, küçük şeyler affedilir huzur bulunur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgive Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 eski topiklere selam göndermeyi şimdi anladım teorik olarak doğru ama samimiyet açısından mesaj sayısıydı sadece geçmişi silemeyiz ama farklı şeyler yaparak terapi yapabiliriz bu hesap öncelikle aileden başlayan nasıl terapi yapılır üyeliğidir asosyal insan olarak burası da bir aileydi öğrenmeye devam etmenin en iyi yolu öğretmektir yeni hatalar yeni nitelikler yeni hasarlar yeni tamirler ve her canlı gibi ölümü tadıp, mutlak hesabı beklemek iyilik>kötülük kişisel/arası kırgınlıkları düzeltmek muhabbet başlangıcıdır saflık, mallık, gelişim bakalım nereye kadar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Beni güldürmek istiyorsan iban atarım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 (düzenlendi) karikaturu sildim... -sozun bittigi yerdeyiz abi! Ocak 23, 2024 dasaaa tarafından düzenlendi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 nick forgave olsaydı bir düşünürdüm, hiç uğraşılmamış Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2024 @forgive Ne diyon dayı ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgive Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2024 bi şey deniyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Unforgiven III Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.