sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 eski kasa bi pc'm var, blutut kulaklık almak istiyorum artık ama yanında bağlantı parçası geliyor mu? gelmiyorsa nasıl almalıyım? fl studio klavye falan çalıyorum. gecikme oluyor mu blutut kulaklıklarda? normalde eş zamanlı çalıp duyabiliyorum kablolu kulaklıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 genelde bluetooth adaptör çıkmaz. ayrı alman gerekir. 100-300 aralığında kalitesine göre bi adaptör alabilirsin. bluetooth yerine wifi kulaklık alırsan adaptörü yanında geliyor ve daha iyi çekiyor ama onu da telefonda fln kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Ses senkronunda sorun yasarsin bluetooth kulaklikla, o da aklinda olsun. Airpods’la boyle bir sikintim yok ama sony wh1000xm3 var, onda bayagi delayli geliyor ses. Bir seyler izlerken ya da oyun oynarken kullanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2024 Bluetooth kulaklık ile müzik aleti çalamazsın. Unut onu. Kablolu devam edeceksin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar