Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 (düzenlendi) Şimdi elimizde bir teras var, dörtgen bir formda değil. Aha şu şekilde, fotoya göre sol ve alt kenarları açık. Üst kenar duvar, sağ kenar bizim daire. Buraya giyotin camlı açılır kapanır tenteli bir sistem (sanırım bunlar paket gibi beraber geliyor) yaptıralım diyoruz ancak internette gördüğüm bütün örnekler hep dörtgen yerlere uygulanmış. Bu formda bir yere de giyotin cam ve açılır kapanır tente yapılabiliyor mu açıkçası ben bilemedim. İlla giyotin cam olsun demiyoruz, elimizde ne gibi seçenekler var kısmında da pek bilgili değiliz. Böyle bir şekle sahip yerlere nasıl uygulamalar yapılabiliyor, bilen eden var mı? Eskiden Gemlik'li, babası balkon tentesi işiyle uğraşan bir pati vardı (10 yıl önce falan) hala buralarda mıdır acaba Edit: Olm bittiniz, evin içinin işleri bir başlasın iç mimarlık ofisine çevireceğim konu dışını. Aralık 24, 2023 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Sekil konusunda bence sikinti yok da, orda esas challenge kombiden itibaren disari cikartmak zorunda oldugun bacanin uzunlugunun 2 metreyi gecmesi. kapi boyuna gore oranlayinca kombiden itibaren en kisa kenar disariya 2,5 metre falan gibi kesiyor gozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 şekli önemli değil her türlü kapatılır otomatik tente+ giyotin ama mis gibi teras kapatılır mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 bence dikdörtgen kısmı kapat sadece, üçgen kısım kalsın, biraz yeşillik falan yaparsın oraya, yer nerde bilmiyorum da dışarı çıkacak yer de olur. bir de dikdörtgen kısmı açılır kapanır yapman şart olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Spoiler beyle şekil durur ama bakımı, temizliği filan gereksiz dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2023 (düzenlendi) Aynen böyle yapıyorlar kafelerde falan kalan kısımlar sabit, belli bir kısım açılıyor sadece. Yine komple teras kapanacak yani üçgen yerlerde dahil, temizlik vs. Kolay olur hem o dikdörtgen sadece kapatılırsa 3 cephe cam olacak demektir yazın ekstra sıcak kışın ekstra soğuk hiç durulmaz. Kenara kadar kapatılırsa en azından yarıya kadar duvar olur, duvarsa tabi korkuluklar Aralık 24, 2023 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2023 Geyik olacak ama imarda sıkıntı yaşayabilirsin biri şikayet ederse. Belediye gelirse orayı sadece çatı dahi olsa evin içine sayıyorlar ve malum imar barışı olmadığı için kaçak yapı sınıfına giriyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2023 Absolut, 25.12.2023 13:24 tarihinde dedi ki: Geyik olacak ama imarda sıkıntı yaşayabilirsin biri şikayet ederse. Belediye gelirse orayı sadece çatı dahi olsa evin içine sayıyorlar ve malum imar barışı olmadığı için kaçak yapı sınıfına giriyor. Evin kabası bitti, incesi kaldı. Bu ihtimalden dolayı yapanlar da tapuyu almadan girişmeyin dediler ama teşekkürler, hiç geyik falan değil en can alıcı noktalardan biri aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar