nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum (doğru yer değilse eğer modlar taşıyabilir) Hatırası olan eski bir swatch irony saatim var, ekranı kırık, internette araştırdım tamir olunmaz diye yazılmış çoğu yerde. Daha önce benzer tamir tecrübesi olan var mı ?
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 İstanbul’daysan Sirkeci’de Dogubank’in yaninda Sah As Han var, gotur bir sor oradaki saatcilere. Ama Swatchlar genelde ucuz saatler olduklarindan tamirinden cok para isteyemeyeceklerinden ugrasmak istemeyebilirler. Kadranin uzerindeki cam kirildiysa ve kasayla yekpare degilse onu yapiyorlardi diye hatirliyorum. Swatchlar diger quartzlardan farkli demonte ediliyordu diye hatirliyorum, sanki makineleri kasayla bir oluyordu, o yuzden tamir olmuyor diyorlardir. Ama yanlis hatirlamiyorsam vardi eskiden bazi arizalarin tamirini yapanlar (emin degilim).
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 bariscim modeli yazsana ustaya sorayim bi oluyosa haber ederim
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 deadwoll, 31.10.2023 02:54 tarihinde dedi ki: İstanbul’daysan Sirkeci’de Dogubank’in yaninda Sah As Han var, gotur bir sor oradaki saatcilere. Ama Swatchlar genelde ucuz saatler olduklarindan tamirinden cok para isteyemeyeceklerinden ugrasmak istemeyebilirler. Kadranin uzerindeki cam kirildiysa ve kasayla yekpare degilse onu yapiyorlardi diye hatirliyorum. Swatchlar diger quartzlardan farkli demonte ediliyordu diye hatirliyorum, sanki makineleri kasayla bir oluyordu, o yuzden tamir olmuyor diyorlardir. Ama yanlis hatirlamiyorsam vardi eskiden bazi arizalarin tamirini yapanlar (emin degilim). tesekkurler
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2023 pascalnouman, 31.10.2023 08:42 tarihinde dedi ki: bariscim modeli yazsana ustaya sorayim bi oluyosa haber ederim swatch irony abi, ozelden foto attim sana
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2023 ironik olani su ki, bu saat tamir edilemiyor.... (bir fikrim yok aslinda. ama oh irony!) 1
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Selam, Ben çok sevdiğim ilk seri alüminyum chrono Swatch saatimi seneler sonra kaldığı yerden çıkartıp çalışmadığı için gönderdim ve düzeltip geri gönderdiler. Direkt olarak merkez servise göndermiştim. Aynı zamanda Longines saatimi de yine aynı merkez servise gönderiyorum bakımları için. Ben memnunum kendilerinden. İlk önce onlarla iletişime geçmeni öneririm. Saygılar.
Mal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 dasaaa, 01.11.2023 09:50 tarihinde dedi ki: ironik olani su ki, bu saat tamir edilemiyor.... (bir fikrim yok aslinda. ama oh irony!) Yıllık dasaaa dozumu aldım. çok memnunum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 2023'un bu son aylarinda, 2023 dozundan mahrum kalmamis olman beni de mutlu etti sevgili dasaaa-ul cemaat.
Öne çıkan mesajlar