Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 (düzenlendi) samsung tv'lerinden steam link'i gelecek ay sonunda kaldıracağı için şimdi yeni bir tv'ye bağlanan ufak cihaz lazım steam link ve moonlight'ı app olarak çalıştırabilen. steam link'in gamepass vs'de yetersiz kaldığı oyunlarda moonlight'ı kullanabilmek istiyorum. ha bir de ethernet kablosundan veri alabilmesini istiyorum çünkü duvardan wi-fi ile denediğimde stabilite ve kalite sorunları olmuştu. tavsiyeler alabilirsem çok makbule geçer, sağolun. Ekim 11, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 (düzenlendi) apple tv Ekim 11, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 nvdia shield kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2024 xiaomi mi stick aldım nihayetinde, işimi gördü ama sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar