Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılıkımsı Meta Quest 2


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

neden -ımsı, çünkü henüz tam karar vermiş değilim ama bi yoklama çekmek istiyorum. Quest 3 alma niyetim var da, bendeki Quest 2'yi satsam alıcısı çıkar mı, bildik insana gider mi, kaça anlaşırız, tavuk dürüm ısmarlamam gerekir mi gibi detayları bilip ona göre Q3 işine gireceğim.

İnternetten gördüğüm kadarıyla 128gb Quest 2 sıfırı şu an 16k civarı bi fiyatta. Bendekini 10-11k civarı bi şeye bırakmak istiyorum. Gayet temiz kullandım, lenslerini özel gözlük beziyle bebek poposu siler gibi sildim, kutusu mutusu her şeyi duruyor, hatta ekstradan arka kafa bandı aldım, gözlük kısmına sünger aldım, onları da vericem, baya güzel durumda yani. 

Ne diyonuz, oluru var mı? Lokasyon istanbul-beşiktaş

 

ha bi küçük ayrıntı ekleyeyim, sanırım bi önemi yok ama yine de yazmış olayım. Bu Facebook-META değişimi olduğu dönemlerde almıştım. O yüzden kutusunda Oculus Quest 2 from Facebook yazıyor. Sonraki üretimlerinde from Meta diye değişti o. FYI.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Half Life Alyx 2 kere bitirdim. Bence totally worth it ya.

 

Bol bol Beat Saber, Eleven Table Tennis oynadım. Bi tane f2p poker oyunu var, tatile falan gittiğimde yanımda götürdüysem onu oynadım.

 

Ha bi de Walking Dead: Saints & Sinners bitirdim. O da gayet şuku oyun. Ama gerçekten hiçbiri bir Alyx değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

eski üretimle yeni üretim arasında kutunun üzerindeki isim farkı var abi sdf birinde Facebook yazıyor diğerinde Meta. Aleti açtığında Facebook logosu değil yine Meta logosu geliyor aynı updateleri aldığı için.

Bi de yani Meta olduktan sonra aldım da olmadan önceki partiden göndermişler nabalım. Normal ilan fiyatımı 9k'ya çektiğim için pati indirimi olarak 8k diyebilirim. Zaten 7k'ya arkadaş almak istiyor da ekönomisi biraz dağınık, Toparladığımda hala satmış olmazsan alırım der kendisi. O yüzden in-pati final offer 8k

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

terleten kısmı default gönderdikleri iğrenç göz bandı. onu değiştirdim işte, çok daha az ter yapan ve hava alan bi ekipman var üzerinde. kafayı acıtma kısmı değil de, kafada durmasında bi problem var onun için de kafanın arkasını tutan bi ekstra aparat var ondan da aldım. O ekstraları da veriyorum. TERLETMEYEN QUEST 2 KELEPİR FİYATINA KAÇIRMA PATİ

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...