Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 ARPG tarafında rekabet kızışıyor.
df Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Her ne kadar hikayesini hiç hatırlamasamda ilk oyun güzeldi diye kalmış aklımda. Gelsin bakalım.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2023 ilk oyun çok iyiydi ya, belki de en sevdiğim arpg olabilir yine o şekil bişey yaparlar inş
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2025 Steam 11.99$ Epic'te 340 TRY (Geri ödeme indirimiyle) Fiyatlar çok iyi. İlk yorumlar Very Positive geldi. İleride çıkacak DLC'leri de düşününce mantıklı olan Epic'ten almak ama elim gitmiyor. Steam'den alacağım sanırım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2025 oynadım çok beğendim ben. diablo'nun skilleri almışlar, god of war'ın haritalarını ve keşif özelliklerini almışlar, harika grafikler de yapmışlar. poe'de uyuz olduğum hiç bir saçmalık bunda yoktu mesela.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2025 ilk oyun gibi 10yuzbin saat surecek mi acaba
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2025 Steam Deck'te performans tırt.
df Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2025 erken erişimin ilk anlarında oynanmaz da bu fiyattan alınıp beklenir. her update te kademeli arttırarak gideceklermiş fiyatı.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 PoE2'nin betası kadar iyi değil ya, skill çeşitliliği ve oynanışı o kadar beğenmedim. Atmosfer de daha zayıf geldi. 1
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Mastery sayısı full release'e kadar artacak. Animasyonlar falan oldukça güzel, 1.0'a yaklaştıkça Titan Quest 1 zamanında neyse o olur. Zaten %80 başarısını yakalasa yeterde artar. Sonunda; - Grind isteyen, bilgisayar masaüstüne passive skill tree ağacını yapıştırıp 10 yıl boyunca benim aynı oyunu oynamam lazım diyenler POE2 - Akdeniz sahillerinde, uzosunu koyup, manzara eşliğinde iç ferahlatıcı oyun oynayım, tırtta olsa bir hikayesi olsun diyenler TQ2 oynar diye düşünüyorum. 1 yılda saçma sapan bir kadro değişikliği olmazsa bunların hepsini de yaparlar zaten.
Öne çıkan mesajlar