Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Looney tunes, bugs bunny vb. izlemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ağır katarsis yaşadığım bir günün ardından oturup hayvan gibi looney tunes çizgi filmlerini bingelemek istedim.

hangi streaming servis bunu veriyor bulamadım, tr'de yok herhalde. torrent filan mı yapacağız biliyo musunuz hiç.

edit: youtube'da varmış galiba ama hepsi var mı bilmiyorum biraz daha bakayım.

sanssizsansli tarafından düzenlendi

Youtube'da var biraz ama sezon bölüm gidicem diyorsan ya torrent ya da cehennemli siteler, community, big bang theory film bingele işte mis gibi katarsise 😛

son seferimde the bear izledim ondan da aşırı memnun kaldım ilk sezonundan özellikle öneririm

Meow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bearı bir kaç kere duydum nedir bilmiyorum. Ona da bakayım bari. En son iş yerinde başka hayat dışarda başka hayat ile geçen bi dizi vardı neydi adı unuttum onu da sürekli duyup neymiş lan diye bakıp beğenmiştim. Süpriz olsun.

Mesaj tarihi:

bearda başarılı bir şefin değişik bir hikayesini anlatıyor ama böyle söyleyince çok elegan kaldı değil hfsd spoiler vermeyeyim ama keyifli baya ben ilk sezonu bitirmeden uyuyamadım 

Mesaj tarihi:

evet hepsi yok ama baya bi bölüm var. biraz izledim keyiflendim. yine bakacağım :))

@Meow bear'ın da iki bölümünü izledim. bu dizide ne oluyor bilmiyorum ama önemli bir şey olmayacaksa sonraki bölümden daha fazlasını izlemem. aşçı arkadaşlarımdan yeterince mutfak muhabbeti duyuyorum zaten.

yeni bölümleri hiç iyi değil ya ne varsa 40~-70~ seneleri arasında var. cartoon networke yetişemedik biz ya sorry no sorry. yaş neredeyse 40 oldu oralara fazlasıyla boomerım.

sanssizsansli tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...