sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 (düzenlendi) ağır katarsis yaşadığım bir günün ardından oturup hayvan gibi looney tunes çizgi filmlerini bingelemek istedim. hangi streaming servis bunu veriyor bulamadım, tr'de yok herhalde. torrent filan mı yapacağız biliyo musunuz hiç. edit: youtube'da varmış galiba ama hepsi var mı bilmiyorum biraz daha bakayım. Ağustos 12, 2023 sanssizsansli tarafından düzenlendi
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 (düzenlendi) Youtube'da var biraz ama sezon bölüm gidicem diyorsan ya torrent ya da cehennemli siteler, community, big bang theory film bingele işte mis gibi katarsise son seferimde the bear izledim ondan da aşırı memnun kaldım ilk sezonundan özellikle öneririm Ağustos 12, 2023 Meow tarafından düzenlendi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Bearı bir kaç kere duydum nedir bilmiyorum. Ona da bakayım bari. En son iş yerinde başka hayat dışarda başka hayat ile geçen bi dizi vardı neydi adı unuttum onu da sürekli duyup neymiş lan diye bakıp beğenmiştim. Süpriz olsun.
Meow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 bearda başarılı bir şefin değişik bir hikayesini anlatıyor ama böyle söyleyince çok elegan kaldı değil hfsd spoiler vermeyeyim ama keyifli baya ben ilk sezonu bitirmeden uyuyamadım
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 youtube'da hepsini baştan sona koymuyorlar galiba, bunun başını kesmiş mesela wb kids.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 evet hepsi yok ama baya bi bölüm var. biraz izledim keyiflendim. yine bakacağım :)) @Meow bear'ın da iki bölümünü izledim. bu dizide ne oluyor bilmiyorum ama önemli bir şey olmayacaksa sonraki bölümden daha fazlasını izlemem. aşçı arkadaşlarımdan yeterince mutfak muhabbeti duyuyorum zaten.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2023 Yeni bölümler yanılmıyorsam çocuk kanalı boomerang TV de var. Eski bölümler gibi sarmiyor ama hiç yoktan iyidir.
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Cartoon networkte denk gelince hoşuma gidiyor ama genellikle masha ve lemminglerin ayıcıklara zulmüne denk geliyorum.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2023 (düzenlendi) yeni bölümleri hiç iyi değil ya ne varsa 40~-70~ seneleri arasında var. cartoon networke yetişemedik biz ya sorry no sorry. yaş neredeyse 40 oldu oralara fazlasıyla boomerım. Ağustos 13, 2023 sanssizsansli tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar