sardalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Tete’yi almamis ilk 11’e, burda yorumlarimizi yapmistik demek okan hoca futboldan anliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 https://eksisozluk1923.com/img/4wbry4ta kerem bir şeyler deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 (düzenlendi) gs'nin penaltı immunity bitmemiş hala. gol öncesi faul de var'dan dönmedi Ekim 28, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Isler zora girince Erden Timur cikti bi tarafindan salladi iste biseyler su an kaymagini yiyolar. Yine zor duruma duserlerse bi aciklama daha yaparlar olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 https://x.com/nocontextfooty/status/1718312160235823114?s=20 gs her maç free content basıyor sayfaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Okan Buruk bide hakemin kararlarini begenmedik, kararlari standart disiydi demis asdfasfds Saka gibi ya, tam yavuz hirsiz sozu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Mac icinde cok net topa vurdu gibi gordum ben Abdulkerimi acikcasi. Ofsayti bilmiyorum cizgi dogrudur yanlistir. Iyi oynamadik ama Rize de beceriksiz takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 (düzenlendi) golden önceki pozisyonda bence bir şey yok, bu tarz omuz omuza pozisyonlara çalınması çok saçma zaten, asıl penaltı pozisyonu verilebilirmiş. fenerbahçe'nin güle oynaya 5 attığı rize yi zar zor yendik, hocanın artık kerem'i kulübeye çekmesi lazım . 10 pozisyonun 9 unu çok saçma harcıyor 1 ini de gole çevirtiyor çok garip bir oyuncu. çok yetenekli ama doğru düzgün altyapı görmemesinden kaynaklı sıkıntıları var, bu sorununu kolay kolay çözebileceğini sanmıyorum muhtemelen 1-2 yıla avrupa takımlarından birine satılır oradan da bir anadolu kulübüne gelip yok olup giden yıldızlardan biri olur. Ekim 28, 2023 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 (düzenlendi) belgeler yavas yavas aciga cikiyor sanirim hukumdarlar gidince tarih acikliga kavusur zaten belge isteyenler okusun incelesin Buna penalti diyenler ayak mudahelesine mi yoksa kolla ust vucut cekmesine mi penalti diyor aciklayan var mi? Ekim 28, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Sotto, 28.10.2023 22:14 tarihinde dedi ki: Mac icinde cok net topa vurdu gibi gordum ben Abdulkerimi acikcasi. Ofsayti bilmiyorum cizgi dogrudur yanlistir. Iyi oynamadik ama Rize de beceriksiz takim. Topa mudahelesinde sikinti yok zaten, direk sirttan ittirmesi faul nedeni. Omuz omuza bi durumu da yok, arkadan mudahale https://vxtwitter.com/Tartismalar/status/1718321529811784065 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 (düzenlendi) Su pozisyona penalti verilse uc buyuklere olay cikar. Turkiyede yere dusmek = faul olmaya basladi bunun meyvesini tabi genel olarak uc buyukler yiyor. Hemen birakmaca hemen faul alma. Bugun macta adamin ayagi takildi gitti faul verdi yere dusunce. Mucadele olmamasi zirt pirt oyun durmasi bu yuzden. Sonra Italyan hakem ovuyoruz hep beraber ama futbolcular asil suclu bakma, asiri cabuk yere birakiyorlae kendilerini once GS liler. Rahatsiz ediyor beni. Ekim 28, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 o hızla ve kütleyle gelip itip yıkıyor yarım saniyede, faul verilmesi daha doğru ama ikili mücadele de sayılır Yen-dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Esnaf, 28.10.2023 22:22 tarihinde dedi ki: golden önceki pozisyonda bence bir şey yok, bu tarz omuz omuza pozisyonlara çalınması çok saçma zaten, asıl penaltı pozisyonu verilebilirmiş. fenerbahçe'nin güle oynaya 5 attığı rize yi zar zor yendik, hocanın artık kerem'i kulübeye çekmesi lazım . 10 pozisyonun 9 unu çok saçma harcıyor 1 ini de gole çevirtiyor çok garip bir oyuncu. çok yetenekli ama doğru düzgün altyapı görmemesinden kaynaklı sıkıntıları var, bu sorununu kolay kolay çözebileceğini sanmıyorum muhtemelen 1-2 yıla avrupa takımlarından birine satılır oradan da bir anadolu kulübüne gelip yok olup giden yıldızlardan biri olur. kerem takımın en iyilerinden yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 1 yıldır, ligi betirtmeyiz ile başlayan ve aleyhine karar verilmeyen takım, her gri pozisyon lehine sonuçlanıyor, aleyhine olunca faul verilebilir ama verilmiyor, aleyhine penaltı verilebilir ama verilmiyor. Sarı kafalara dokunmadan yerde geziyorlar, toreira tam numaracı, icardiye ceza sahasında dokunmaya korkuyorsun, mertens yedek kalmaya başladı ondan göremiyoruz. Tiyatro izliyoruz resmen. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 (düzenlendi) Oturup GS maci izleyip sinirlendirme kendini, bak bize hic Besiktas maci izliyor muyuz, umurumuzda bile degil. Bosver odullendirme tiyatroyu. Ekim 28, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2023 izle izleme bana ne arkadaş senin naptığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 (düzenlendi) https://x.com/lemarkespors/status/1720341240292442527?s=20 Bu adam da igne bagimlisi oldu manyak azcik otur dinlen. bisey olursa sorumlusu hoca Gercek mi bilmiyorum haber de komik zaten fuckir maas aliyo musun cidden akli selim mesajlar degil. galatasaray’in kotu besiktas’in iyi oldugu bi sezonda gercekleri goreceksin zaten ama pisman olacaksin yazdiklarina. Sonra erden timur gel bizi kurtar ingaaaa Kasım 3, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 2 sezondur en çok kollananlar bu fbjk örgütü zaten, utanmadan gelip bu konuda konusabiliyorlar hala inanılmaz tabi ama fuckir farklı bir konu. Bu olayları obsesif kompulsif bozukluk derecesinde takıntı haline getirmiş, profesyonel yardıma ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 sonuna pkk eklemeyi unuttun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Meanwhile in Gs https://dailysports.net/news/ndombele-was-suspended-from-training-the-football-player-ordered-a-cola-and-a-hamburger-at-night/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 tete girdi hemen kasimpasaya basayim su adamin oldugu bir takimin kazanmasi mumkun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2023 Ziyech 90 dk oynamicak demişti maç öncesi Okan, ha ben olsam bay'ı alırdım aynı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 (düzenlendi) sardalya, 03.11.2023 11:18 tarihinde dedi ki: https://x.com/lemarkespors/status/1720341240292442527?s=20 Bu adam da igne bagimlisi oldu manyak azcik otur dinlen. bisey olursa sorumlusu hoca Gercek mi bilmiyorum haber de komik zaten fuckir maas aliyo musun cidden akli selim mesajlar degil. galatasaray’in kotu besiktas’in iyi oldugu bi sezonda gercekleri goreceksin zaten ama pisman olacaksin yazdiklarina. Sonra erden timur gel bizi kurtar ingaaaa Alıyorum 1905 tl, yersen. Gerçi yemişler vardı zamanında, arşivden alıntılasam yüzü de kızarmaz, öyle yüz ki deve derisi gibi, keselesen koluna yazık sdf Futbolcusundan yöneticisine, yöneticisinden başkanına itiraflarla dolu olan görüntüleri inkar edebilen kafa yapısındaki adama benim şundan gayrı diyecek sözüm yok "düşünceleri o kadar yanlış ki zıttı bile doğru değil" Olum gs düşmanı falan da değilim yani iyi kaliteli takım, güzel oyun. Beşiktaşı pohpohlayacak halim yok heralde. Keşke ŞL yi hakkınızla alsanız gurur duyarım. Kasım 4, 2023 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Laorx, 03.11.2023 12:16 tarihinde dedi ki: 2 sezondur en çok kollananlar bu fbjk örgütü zaten, utanmadan gelip bu konuda konusabiliyorlar hala inanılmaz tabi ama fuckir farklı bir konu. Bu olayları obsesif kompulsif bozukluk derecesinde takıntı haline getirmiş, profesyonel yardıma ihtiyacı var. Bize gelince profesyonel yardım size gelince dua. Ne güzel iş sizin ki bedava 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar