Sotto Mesaj tarihi: Ekim 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2023 Eksiye artik girilmiyor ya. Acayip boku cikti troll isinin. Hic ugramayin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 antalyanin penaltisi verilmemis hakkaten, VAR varken nasil oluyor bu nasil cesaret ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 (düzenlendi) https://www.instagram.com/reel/CyGpJp8ofII/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== ferdi kadioglu gene yabanci basina cikmis Spoiler Helecanla tiklayan fenerlilere icardi soku Ekim 10, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2023 geçmişten ders almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2023 GS-BJK maçı geliyor, yürü be Abuş!! hey yavrum heyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 gs forması cok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 sarı-kırmızı güya ama turuncu-kırmızı oldu yıllardır lel picardi deyyusu bi sakatlansa veya ceza alsa görecez gerçek Gsyi ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Nasıl yani?? Icardi gerçekten GSde değil mi? 2 yıldır niye kandırıyolar lan beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2023 evet, icardi aslında yoğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Bayern maçı skor tahmini alalım. Ben 1-5 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Shadow, 22.10.2023 00:27 tarihinde dedi ki: evet, icardi aslında yoğ Lannn adam hakkatten sakatlandı. Gudubet herif. Bayern maçında yok diyolla..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 icardi'nin acı eşiği yüksekmiş oynayabilirmiş öyle bi haber okudum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 icardinin oynayıp oynamaması bayerne karşı bir fark yaratmayacağı için sıkıntınız yok imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Cemyilmazyahsibati.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 kerem santrafor oynar ya no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2023 (düzenlendi) Aceace, 22.10.2023 14:28 tarihinde dedi ki: Lannn adam hakkatten sakatlandı. Gudubet herif. Bayern maçında yok diyolla..... zahahahaha benlen uğraşmayın oglim, tekinsiz adamım ben çarpılırsınız işte bööle asdf oha 1 ay yok demişler, GS GG lıl Ekim 22, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 baris alper yilmaz parcalar bayerni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 Shadow, 22.10.2023 17:07 tarihinde dedi ki: zahahahaha benlen uğraşmayın oglim, tekinsiz adamım ben çarpılırsınız işte bööle asdf oha 1 ay yok demişler, GS GG lıl sıkıntı yok geçen sene lazbappe ve berkan ile içinizden geçtik, icardi ise dursun başkanımın dediği gibi işini görmek için son 10 dakika girdi gfdjhjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 40 yılda 3-5 maç yenince böyle oluyor demekki. her lafı fener maçına çekiyorsunuz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 (düzenlendi) bu kadar rcs ile oynayıp zar zor gol bulmamız düşündürücü bence. icardi ekstra bir şey yapacakta gol atacak diye bekliyoruz. kerem 10 numara oynayınca çok fazla top eziyor kanatta da farklı değildi ama 10 oynayınca bu daha da batıyor 10 atağın 6-7 sini öldürüyor adam resmen. şimdi icardi de sakatlandı 1 ay belki olmayacak o zaman takımın defoları ortaya çıkmaya başlayacak. hadi ankaragücü kaleci ekstra hayvanlık yaptı farkı önledi ama sezon başından beri böyleyiz tek umudum geçen yıl da bu şekilde başlamıştık daha sonra takımda bir birine alışınca ve taktik oturunca ardı ardına kazanmaya başlamıştık. şuan takım daha tam oturmamasına rağmen gayet iyi gidiyoruz, üstelik 2 şl 2 derbi maçları var bunların arasında. Ekim 23, 2023 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2023 tete belasini kim sardi basimiza? tum maclari takip etmiyorum ama bir olumlu hareketi yok adamin benim gordugum. aklima geldi pikachu sakatlaninca mostafa mohomod'a baktim 7 macta 5 gol atmis fena degil, keske yeni transfer yerine onu satmasaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar