Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2023 🏆 2024 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

tüm orta sahaları sattık . berkan hadi anladım da midsjo neden satıldı anlamadım. 3 günümüz kaldı 3 günde yerleri doldurulamazsa hem lig hem şampiyonlar liginde baya sıkıntı yaşarız. sergio güven vermiyor, torreria bu yıl 40-50 maç kaldırabilir mi, mertens zaten yaşlandı daha sezon başındayız 60 dk zar zor çıkarıyor, neye güvenerek son gün 2 orta saha satıldı anlamak güç. ndombele deniyor ama fred alma imkanı vardı zaten bence daha iyi seçenekti tüm sezon parades ile zaman kaybedildi hiç mi başka seçenek yoktu ilginç

Sosyal ağlarda paylaş

Ucuyorsunuz su an cok ciddi hayal kirikligi olacak ucl gs icin, samimi konusuyorum. Su an takim rezil durumda, yapilan transferler gereksiz ve huzuru kaciracak adamlar arti daha bir tanesinden katki alinmislik yok. Angelino nun bek, sol acigin yardima gelmedigi, oliviera torreirali orta saha kurgusuyla Bayern deplasmaninda Besiktasin rekorunu kirabiliriz. 

Takim tahmin ettiginizden kotu durumda ama taraftar daha farkinda degil olayin. Molde dediginiz mutevazi takim delik desik etti. Kopenhagi saymiyorum denmis, gorucez hepberaber. Takimin orta sahasi yedegi dahi yok. Inanilmaz kotu yapilandi kadro.

Sosyal ağlarda paylaş

Sotto, 01.09.2023 21:20 tarihinde dedi ki:

Bence sikinti zaten adamlarin formundan bagimsiz yanlis olmasi da neyse artik girildi bir yola. 

ya anlıyorum seni ve hak da veriyorum. sonuçta oturmuş bir sistem varken çok oyuncu değiştirildi, üzerine de oyun olarak tatminden çok uzak. ama geçen sene de meşhur alanya maçına kadar da serseri mayın gibiydi kadro, baya bi deneme atıldı. rezil rüsva oynanan kayseri maçına sol açıkta mata ile falan çıktık mesela. yeni transferleri bir takım içerisinde görelim ne oynayıp ne oynamadığımız belli olur işte. 

okan hocamızın da erden timur'un da o kadar kredisi olsun 🙂 sonuçta bu hoca geçen sene peygamber ilan edilen hocayı 2 maç maskara edip basın toplantısına bile çıkartmadan ülkeden dehledi...

pattisliborek tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne olursa olsun Okan la belli bir sure gidilmesi taraftariyim zaten ancak yonetim biraz kustah gibi hava izliyor. Begenmedikleri oyunculardan Fenerbahce orta saha kurdu bize elde var sifir. 

Ben Erden Timur un daha rasyonel hareket etmesini beklerdim. Avrupada basari bu sekilde olmaz bunu yuzlerce kez konustuk zaten. Su an takim ileriye yonelik ne bir asset elde etti ne de rakiplerinden iyi durumda. Cok fazla zar atildi, Turk klupleri transferde riske girmek zorunda buna itirazim yok ama cok ciddi risklere ayni anda girdik ve batacagiz gibi geliyor bana. Daha temkinli, daha mutevazi ve gelecegi ipotek etmeyen kontratlar gerekiyordu.  Ben ismi ne olursa olsun buyuk ligden dusup seken yuksek maasli isimlerin 1-2 den fazla olmasina sicak bakmiyorum, Icardi iste bu zaten. Bu adam 10milyon alsa kimsenin sesi cikmaz ama Zahalari Teteleri gorecegiz kim ne kadar oynayacak. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Erden Timur'da şöyle birşey hasıl oldu bence; Icardi ve Zaniolo düsürünce son gün yine o kumara girdi orta saha için bu sefer patladı gibi. Tek eleştirim o zaten. Kadro olarak da geçen seneden tek fark Rashica yok oraya Tete ve Ziyech geldi. Zaha da çok büyük ihtimal free agent kategorisinden alındı. Herifin topçuluğuna laf yok ama benim ondan korkum homesick olabilir. Sonuçta adam yıllarca C. Palace dışına çıkmamış. İstediğimiz verimi de alamazsak 1 yıllık verilen imza, maaş vs parasının büyük kısmını alıp seneye Suudlara yollarsın. Tahminim 'Suuda sat' kartına güvenip aldı dediğim gibi free agent olarak. 

Sosyal ağlarda paylaş

transfer iptal olmuş 🙂 fenerbahçe bizim ilgilendiğimiz oyuncularla orta saha kurdu biz 1 oyuncu alamadık sezon boyunca.aldığımız oyuncu da yine bizim alamadığımız oyuncularla orta saha kuran lazio nun yedek kalan oyuncusu.yönetimin tek planı eylül ayında fırsat transferi yapmaktı sanırım asdgjşasd icardi gibi yıldız bir oyuncuyu almayı planladılar ama ellerinde patladı belli ki bu sefer

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...