Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 tüm orta sahaları sattık . berkan hadi anladım da midsjo neden satıldı anlamadım. 3 günümüz kaldı 3 günde yerleri doldurulamazsa hem lig hem şampiyonlar liginde baya sıkıntı yaşarız. sergio güven vermiyor, torreria bu yıl 40-50 maç kaldırabilir mi, mertens zaten yaşlandı daha sezon başındayız 60 dk zar zor çıkarıyor, neye güvenerek son gün 2 orta saha satıldı anlamak güç. ndombele deniyor ama fred alma imkanı vardı zaten bence daha iyi seçenekti tüm sezon parades ile zaman kaybedildi hiç mi başka seçenek yoktu ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Sotto, 31.08.2023 20:40 tarihinde dedi ki: 31 agustos takimin orta sahasi yok. Ne bayerni kopenhag bile rezil eder bizi Molde etmedi mi imparator olsa 9 kisiye kafa izni verip icardi + muslerayla donunda sallardi bu grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 pattisliborek, 23.08.2023 22:59 tarihinde dedi ki: yani abi surda hary kane'i vericez takasla icardiye diye oylama yapsak GS taraftarında icardi kalsın falan çıkar sandıktan. acayip bi hale geldi herif. Başka bir şey dileseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Man unitedi yenebiliriz, kopenhagi zaten saymıyorum ama berkanla midjoyle olmazdı zaten. Ramosa verecekleri parayı 8'e yatırmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 (düzenlendi) Bayerni de yenersiniz hatta 6 bile atarsınız Eylül 1, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Icardi 3 gol kesin atar. Kane demoralize olur, zaten sonrasında da oynayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Ucuyorsunuz su an cok ciddi hayal kirikligi olacak ucl gs icin, samimi konusuyorum. Su an takim rezil durumda, yapilan transferler gereksiz ve huzuru kaciracak adamlar arti daha bir tanesinden katki alinmislik yok. Angelino nun bek, sol acigin yardima gelmedigi, oliviera torreirali orta saha kurgusuyla Bayern deplasmaninda Besiktasin rekorunu kirabiliriz. Takim tahmin ettiginizden kotu durumda ama taraftar daha farkinda degil olayin. Molde dediginiz mutevazi takim delik desik etti. Kopenhagi saymiyorum denmis, gorucez hepberaber. Takimin orta sahasi yedegi dahi yok. Inanilmaz kotu yapilandi kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Gerçi 5 gol de atabilir, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 ne çok uçmaya ne çok gömmeye gerek var ya. sezon başı daha, kasım ayında ortaya çıkar transferler yanlış mı, hoca formsuz mu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Bence sikinti zaten adamlarin formundan bagimsiz yanlis olmasi da neyse artik girildi bir yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 geçen seneden kalan oyuncuların maaşlarının hepsinin iyileştirilmesi gerek yoksa zahalar ziyechler derken 8-10m maaşlar havada uçuşuyor, sponsor mponsor farketmez eski oyuncular kazan kaldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 (düzenlendi) Sotto, 01.09.2023 21:20 tarihinde dedi ki: Bence sikinti zaten adamlarin formundan bagimsiz yanlis olmasi da neyse artik girildi bir yola. ya anlıyorum seni ve hak da veriyorum. sonuçta oturmuş bir sistem varken çok oyuncu değiştirildi, üzerine de oyun olarak tatminden çok uzak. ama geçen sene de meşhur alanya maçına kadar da serseri mayın gibiydi kadro, baya bi deneme atıldı. rezil rüsva oynanan kayseri maçına sol açıkta mata ile falan çıktık mesela. yeni transferleri bir takım içerisinde görelim ne oynayıp ne oynamadığımız belli olur işte. okan hocamızın da erden timur'un da o kadar kredisi olsun sonuçta bu hoca geçen sene peygamber ilan edilen hocayı 2 maç maskara edip basın toplantısına bile çıkartmadan ülkeden dehledi... Eylül 1, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 (düzenlendi) Ben ne olursa olsun Okan la belli bir sure gidilmesi taraftariyim zaten ancak yonetim biraz kustah gibi hava izliyor. Begenmedikleri oyunculardan Fenerbahce orta saha kurdu bize elde var sifir. Ben Erden Timur un daha rasyonel hareket etmesini beklerdim. Avrupada basari bu sekilde olmaz bunu yuzlerce kez konustuk zaten. Su an takim ileriye yonelik ne bir asset elde etti ne de rakiplerinden iyi durumda. Cok fazla zar atildi, Turk klupleri transferde riske girmek zorunda buna itirazim yok ama cok ciddi risklere ayni anda girdik ve batacagiz gibi geliyor bana. Daha temkinli, daha mutevazi ve gelecegi ipotek etmeyen kontratlar gerekiyordu. Ben ismi ne olursa olsun buyuk ligden dusup seken yuksek maasli isimlerin 1-2 den fazla olmasina sicak bakmiyorum, Icardi iste bu zaten. Bu adam 10milyon alsa kimsenin sesi cikmaz ama Zahalari Teteleri gorecegiz kim ne kadar oynayacak. Eylül 1, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Picardiye laf yok aldığı para helal, adamın 5metre radiusuna giren top gol oluyor zaten deyyusu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Erden Timur'da şöyle birşey hasıl oldu bence; Icardi ve Zaniolo düsürünce son gün yine o kumara girdi orta saha için bu sefer patladı gibi. Tek eleştirim o zaten. Kadro olarak da geçen seneden tek fark Rashica yok oraya Tete ve Ziyech geldi. Zaha da çok büyük ihtimal free agent kategorisinden alındı. Herifin topçuluğuna laf yok ama benim ondan korkum homesick olabilir. Sonuçta adam yıllarca C. Palace dışına çıkmamış. İstediğimiz verimi de alamazsak 1 yıllık verilen imza, maaş vs parasının büyük kısmını alıp seneye Suudlara yollarsın. Tahminim 'Suuda sat' kartına güvenip aldı dediğim gibi free agent olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2023 (düzenlendi) mario icardiiiiiii ugrastilar ama iptal edemediler XD 2-0'ken veriyorlar penaltiyi ayni pozisyon 0-0 olsa da hakem kararini izleyebilsek keske 5 atttik 3 sayildi bu bana bir maci hatirlatiyor XDXDXDXD Eylül 2, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 ofsaytımsı, penaltımsı maçlardan biridir hatırladığın 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 (düzenlendi) Lİ-DER! Eylül 3, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2023 GS Vecihi diye bir ortasaha almış 2,5m'ye, dağ fare doğurdu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 transfer iptal olmuş fenerbahçe bizim ilgilendiğimiz oyuncularla orta saha kurdu biz 1 oyuncu alamadık sezon boyunca.aldığımız oyuncu da yine bizim alamadığımız oyuncularla orta saha kuran lazio nun yedek kalan oyuncusu.yönetimin tek planı eylül ayında fırsat transferi yapmaktı sanırım asdgjşasd icardi gibi yıldız bir oyuncuyu almayı planladılar ama ellerinde patladı belli ki bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 https://www.ntvspor.net/futbol/sergio-ramos-un-yeni-takimi-belli-oldu-alacagi-ucret-sasirtti-64f5bcb5fad22e004d7844ef 1m ye gitmiş herif yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Güzel haber, Sevilla nelsson'u darliyordu zaten. Tam takımına gitmiş kek, Sevilla karşımıza cikar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Darksun, 04.09.2023 14:31 tarihinde dedi ki: https://www.ntvspor.net/futbol/sergio-ramos-un-yeni-takimi-belli-oldu-alacagi-ucret-sasirtti-64f5bcb5fad22e004d7844ef 1m ye gitmiş herif yuh Aidiyet duygusu... yuva hasreti diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Shadow, 04.09.2023 01:43 tarihinde dedi ki: GS Vecihi diye bir ortasaha almış 2,5m'ye, dağ fare doğurdu sdf Vecihiden son anda vazcayıp eNDombiliyi almışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2023 Ndombili gs den yıllık 2.4m alacakmış. Evinde maket uefa kupası ve metin oktayın forması bulunmuş. Öyle büyük galatasaraylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar