Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2023🏆-🏆2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Takım yine iyi oynamadı. Tamamen Semih in kişisel golleri ile galibiyet geldi. Hakemler kararları ile çoğu maçta takımı dogradıkları için bu maçta daha toleranslı karar verdiler.

Mesaj tarihi:

Beşiktaş veya oynadığı rakipleriyle karşılaştığı maçlarda şu oldu bu oldu diye yazmak artık bence gereksiz.  3 kere var protokolü çiğnendi beşiktaşa karşı. 3 yanlış karar değil 3 kere var protokolünü ezdi geçti adamlar hepsi aleyhimize bir de sdf

Yarış da yokuz o yüzden bjk > ts lobisi oldu burda. 2 düşenden beşiktaş daha ağır bastı. GS veya FB ile oynasak herkes biliyor ki 0-0 giden bir maçta o penaltıyı var vermesin rivadan telefon gelirdi yine verdirirlerdi. Biri önde ise işte "çekme yetersiz" vs vs gibi kılıflarla eyyama yatarlardı. 

Pozisyon net penaltı tartışmaya bile gerek yok.

Mesaj tarihi:
FuCKiR, 05.02.2024 10:12 tarihinde dedi ki:

GS

samsunspor'a karsi bile 2 penaltimiz verilmiyor, ne lobisi? izledin mi 10 metreden gelen topa 1 metre acik el pozisyonunu?

nasil bir hayal dunyasi bu

Mesaj tarihi:

sadece 2 harf alıntılamışsın işte, yazdım ya genel olarak durum 2-0 olmasa yani maç 0-0 olsa emin ol büyükekşi rivadan gelir verirdi o penaltıları 🙂 

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Al Musrati'de bitti diyorlar.  Fener istemişti 20m euro çekmişlerdi, Braga bizim istediğimiz diğer adamı alınca boşa çıktı, geliyor herhalde.

Ek olarak Başar Önal var. U19'dan forvet. Bu da güzel transfer oldu, 

Şimdi transferler iyi tabii. Muci özellikle vizyon transferi 1-2 sene sonra çok iyi paralara gidebilir, uzun zamandır hatta hiç gelmedi böylesi. 

ancaaakk

Başkanın şu ana kadar gösterdiği performans ANÇ'den farksız. Fırsat transferlerine girmeyeceğiz dedi, transfer yapmayarak Antalya ve Trabzon maçları ile avrupa hedefini riske attı. Sponsor paralarını transfere yedirmeyeceğiz dedi, Arçelik anlaşmasından sonra transferler açıklandı. eee? 

psg kankim chelsea eski dostum demekle de olmadı bu iş 

neyse transferler heyecan uyandırdı. 3. bitirip Ziraat'i almak en güzel başarı olacak zaten bu yıl

bLackcha0s tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ben bu transferleri açıkçası semih gidiyor diye okudum. 10 + 12m euro

sözde 20m euro teklif gelmiş şimdiden, feyyazın açıklamalar da benzer yere çıkıyor

Mesaj tarihi:

Takım çok kötü ya. 5 tane de yese maçın tamamını izlicem diye kendimi sartlandirdim. İlk yarı bitimine 1 dk kala kapattım, dayanamadım. Sezon başından bu yana kaç TD değişti bilmiyorum ama en vasatı bu dede bence 🤮

Mesaj tarihi:
kizillelma, 11.02.2024 16:17 tarihinde dedi ki:

Hasan Arat:

Braga’nın da ortağı olan yakın arkadaşım PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi bu transferde bize yardımcı oldu.

vizyonsuz yemin ediyorum bunlar gene gidip ar*b almislar ramazanda off la bu adamlar neyini anlamiyosunuz be hala develer 😕 

Mesaj tarihi:

Aman aman oynamadı takım ama bir istek vardı, ben zevk aldım açıkçası. Tabi Konya'nın da durumu ortada, ayrıca evsahipliği seyirci vs. yine bir şekilde 3 puan aldık. Umarım takım biraz daha üstüne koyabilir.

Mesaj tarihi:

ben takımın ne oynadığını anlamadım. Muçi bir şeyler yapacak gibi ama hücum stratejisi o kadar yok ki vurayım bari diyor, uzaklardan deniyor. Böylesine ihtiyacımız vardı. 

Musrati çok eleştiriliyor da adamın daha ilk maçıydı. Gedson, Cenk, Salih gitmeli artık. Zaten ikisi ile sözleşme yenilenmeyecek ama gedson'ı 10m €'a okutursak harika olur. Rosier'ın kalmasını isterdim, şu kadroda oynar gibiydi svensson değil niye onur tercih edildi kimse anlamadı. 

Taraftarın abuş ve ghezzali hatta gedson'ı ıslıklaması çok kötü, taraftar profili de saçmaladı iyice. Neyse son 3 maçta gol yemedik :fsd

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

çok kötü takım ya , taraftar da kuru gürültü yapmış tüm hafta bir cacık yok onlarda da. ghezalı abuşu hazırlamalıydı bu maça da onlara da çok az süre verdi bakalım. 

• Yeni Oluştur...