Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Satsinlar kurtulsun cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Beşiktaş, Sivasspor ile oynadığı maçta VAR tavsiyesiyle iptal edilen penaltısı hakkında Merkez Hakem Kurulu’na başvurduğunu açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 anç den daha az konuşan başkan olmaz diyorduk tanrı bize hasan aratı gönderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 (düzenlendi) çocuk yardırdı yine Şubat 4, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Takım yine iyi oynamadı. Tamamen Semih in kişisel golleri ile galibiyet geldi. Hakemler kararları ile çoğu maçta takımı dogradıkları için bu maçta daha toleranslı karar verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Ts nin penaltı yı vermemişler herhalde ama heriflerinde şu hareketleri yenilir yutulur değilmiş, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Beşiktaş veya oynadığı rakipleriyle karşılaştığı maçlarda şu oldu bu oldu diye yazmak artık bence gereksiz. 3 kere var protokolü çiğnendi beşiktaşa karşı. 3 yanlış karar değil 3 kere var protokolünü ezdi geçti adamlar hepsi aleyhimize bir de sdf Yarış da yokuz o yüzden bjk > ts lobisi oldu burda. 2 düşenden beşiktaş daha ağır bastı. GS veya FB ile oynasak herkes biliyor ki 0-0 giden bir maçta o penaltıyı var vermesin rivadan telefon gelirdi yine verdirirlerdi. Biri önde ise işte "çekme yetersiz" vs vs gibi kılıflarla eyyama yatarlardı. Pozisyon net penaltı tartışmaya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 genc semih muthush takimin gerisi fissss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 FuCKiR, 05.02.2024 10:12 tarihinde dedi ki: GS samsunspor'a karsi bile 2 penaltimiz verilmiyor, ne lobisi? izledin mi 10 metreden gelen topa 1 metre acik el pozisyonunu? nasil bir hayal dunyasi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 sadece 2 harf alıntılamışsın işte, yazdım ya genel olarak durum 2-0 olmasa yani maç 0-0 olsa emin ol büyükekşi rivadan gelir verirdi o penaltıları 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Yeni 10 numaramız ernest muci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 şimanski + 10m euro kalitesinde duruyor, daha bir oyun kurucu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 (düzenlendi) Al Musrati'de bitti diyorlar. Fener istemişti 20m euro çekmişlerdi, Braga bizim istediğimiz diğer adamı alınca boşa çıktı, geliyor herhalde. Ek olarak Başar Önal var. U19'dan forvet. Bu da güzel transfer oldu, Şimdi transferler iyi tabii. Muci özellikle vizyon transferi 1-2 sene sonra çok iyi paralara gidebilir, uzun zamandır hatta hiç gelmedi böylesi. ancaaakk Başkanın şu ana kadar gösterdiği performans ANÇ'den farksız. Fırsat transferlerine girmeyeceğiz dedi, transfer yapmayarak Antalya ve Trabzon maçları ile avrupa hedefini riske attı. Sponsor paralarını transfere yedirmeyeceğiz dedi, Arçelik anlaşmasından sonra transferler açıklandı. eee? psg kankim chelsea eski dostum demekle de olmadı bu iş neyse transferler heyecan uyandırdı. 3. bitirip Ziraat'i almak en güzel başarı olacak zaten bu yıl Şubat 9, 2024 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2024 Rahmi Koç un sihirli dokunuşu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2024 ben bu transferleri açıkçası semih gidiyor diye okudum. 10 + 12m euro sözde 20m euro teklif gelmiş şimdiden, feyyazın açıklamalar da benzer yere çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2024 Hasan Arat: Braga’nın da ortağı olan yakın arkadaşım PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi bu transferde bize yardımcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2024 Takım çok kötü ya. 5 tane de yese maçın tamamını izlicem diye kendimi sartlandirdim. İlk yarı bitimine 1 dk kala kapattım, dayanamadım. Sezon başından bu yana kaç TD değişti bilmiyorum ama en vasatı bu dede bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2024 gedsoonu versenize ya la bize, fred yokken sürünüyoz vallaül azim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2024 kizillelma, 11.02.2024 16:17 tarihinde dedi ki: Hasan Arat: Braga’nın da ortağı olan yakın arkadaşım PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi bu transferde bize yardımcı oldu. vizyonsuz yemin ediyorum bunlar gene gidip ar*b almislar ramazanda off la bu adamlar neyini anlamiyosunuz be hala develer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2024 Aman aman oynamadı takım ama bir istek vardı, ben zevk aldım açıkçası. Tabi Konya'nın da durumu ortada, ayrıca evsahipliği seyirci vs. yine bir şekilde 3 puan aldık. Umarım takım biraz daha üstüne koyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 ben takımın ne oynadığını anlamadım. Muçi bir şeyler yapacak gibi ama hücum stratejisi o kadar yok ki vurayım bari diyor, uzaklardan deniyor. Böylesine ihtiyacımız vardı. Musrati çok eleştiriliyor da adamın daha ilk maçıydı. Gedson, Cenk, Salih gitmeli artık. Zaten ikisi ile sözleşme yenilenmeyecek ama gedson'ı 10m €'a okutursak harika olur. Rosier'ın kalmasını isterdim, şu kadroda oynar gibiydi svensson değil niye onur tercih edildi kimse anlamadı. Taraftarın abuş ve ghezzali hatta gedson'ı ıslıklaması çok kötü, taraftar profili de saçmaladı iyice. Neyse son 3 maçta gol yemedik :fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Gedsonu bize versenize ya la, MertHakan ve Zajcla takasa sokarız asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2024 muci soyle uzaklardan fenere 4-3 caktigimiz macta koray gibi bir dosesin sonra konusuruz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 çok kötü takım ya , taraftar da kuru gürültü yapmış tüm hafta bir cacık yok onlarda da. ghezalı abuşu hazırlamalıydı bu maça da onlara da çok az süre verdi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2024 cenk ne güzel küfür etti bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar