kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 "Türk halkı yıllardır arkamdaydı, ben de üstüme düşeni yaptım. Söylenecek çok bir şey yok. Burada Türkiye'deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz" Çağlar Söyüncü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 umarım faydalı olur. ilk yarı stoper sakatlıklarından çok çektik, 2. yarı daha zor geçecek. konferans ligi ciddileşmeye başlayacak, lig maçları şimdiden zorlayıcı geçiyor, ziraat kupası maçları vs zor ve yoğun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 bugün niye maç yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 dzeko her maç %100'lük bi pozisyon harcıyor, başımıza iş açacak bi yerde ama nerde bakalım. cengo formda yine 2 attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Oyuncular ısrarla işi sıkıntıya sokuyor. Oyuncular oturup konuşup dertleşip rahatlamaları gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Sırbistan 2. liginden Saldanha diye bi BRE geliyormuş forvete, inş patlak çıkmaz korktum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Erencan Yardımcı https://www.transfermarkt.com.tr/erencan-yardimci/profil/spieler/618898 .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Çağlar geldi, sanki kadro mimarisi için biraz karıştı ortalık ciku bonucci varken çağları ben oynatır mıyım bilemedim. Becao gelirse 4e kadar düşer yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 kart cezaları, sakatlıklar vs. mecbur oynatırsın daha çok maç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 ziraat kupası, lig, konferans falan çok maç var iyi oldu, bizde sakatlık eksik olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Liebe, 29.01.2024 15:13 tarihinde dedi ki: Çağlar geldi, sanki kadro mimarisi için biraz karıştı ortalık ciku bonucci varken çağları ben oynatır mıyım bilemedim. Becao gelirse 4e kadar düşer yani Aziz Serdar oynamasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Miguel Crespo Rayo Vallecano'ya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Emre Mor da gitti. Serdar Dursun geri dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 nerden çıktı yine bu serdar dursun. 3.forvet king olsun daha iyi. emre mor gitti , kent gidici veya kullanılmayacak belli oldu. takımda cengiz/irfan/tadic/king? harici kanatta oynayabilecek kimse kalmadı sanırım. transfer şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 emre mor'dan cacık olmaz kalsa nolcak bi faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 yok ben sayısal anlamda dedim zaten. gönderiyorsan yerine birini almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 tabi belki ihtiyaç olabilir lig uzun belli olmaz ama ilk yarı o kadar maç içerisinde emre mor olmasa ne yapardık demedik şimdiye kadar. çok çok gerekirse österwolde/ferdi bile oynar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 crespo'da gittikten sonra orta sahada da aynı durumdayız. krunic , ismail , fred mert? , zajc? zajc zaten gidecek mi kalacak mı belli değil. ismail , fred sürekli cezalı/sakat. umarım transfer dönemini sadece forvet alarak tamamlamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Sevgili başkandan şampiyonluk kutlamaları için Hauser istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 (düzenlendi) Lazio, 5 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte Ryan Kent’i kiraladı. Cardiff City, Lincoln Henrique için resmi teklif yaptı ve oyuncuyla görüşmelere başladı. - Yağız S. Şubat 1, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Maaşlar patladı herhalde çağlar falan gelince. İnşallah aramayiz gidenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 kizillelma, 01.02.2024 19:00 tarihinde dedi ki: Lazio, 5 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte Ryan Kent’i kiraladı. Cardiff City, Lincoln Henrique için resmi teklif yaptı ve oyuncuyla görüşmelere başladı. - Yağız S. kent kabul etmemiş sanırım iptal oldu diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 marlboro alsinlar 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Çağlar ilk 11'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2024 efsane gol attı cengiz. tam da zamanında attı çünkü iyi oynamıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar