Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

"Türk halkı yıllardır arkamdaydı, ben de üstüme düşeni yaptım.
Söylenecek çok bir şey yok. Burada Türkiye'deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz
"

Çağlar Söyüncü

Mesaj tarihi:

umarım faydalı olur. ilk yarı stoper sakatlıklarından çok çektik, 2. yarı daha zor geçecek. konferans ligi ciddileşmeye başlayacak, lig maçları şimdiden zorlayıcı geçiyor, ziraat kupası maçları vs zor ve yoğun olacak.

Mesaj tarihi:

Çağlar geldi, sanki kadro mimarisi için biraz karıştı ortalık ciku bonucci varken çağları ben oynatır mıyım bilemedim. Becao gelirse 4e kadar düşer yani

Mesaj tarihi:
Liebe, 29.01.2024 15:13 tarihinde dedi ki:

Çağlar geldi, sanki kadro mimarisi için biraz karıştı ortalık ciku bonucci varken çağları ben oynatır mıyım bilemedim. Becao gelirse 4e kadar düşer yani

Aziz Serdar oynamasın da...

Mesaj tarihi:

nerden çıktı yine bu serdar dursun.

3.forvet king olsun daha iyi.

emre mor gitti , kent gidici veya kullanılmayacak belli oldu.

takımda cengiz/irfan/tadic/king? harici kanatta oynayabilecek kimse kalmadı sanırım. transfer şart oldu. 

Mesaj tarihi:

tabi belki ihtiyaç olabilir lig uzun belli olmaz ama ilk yarı o kadar maç içerisinde emre mor olmasa ne yapardık demedik şimdiye kadar. çok çok gerekirse österwolde/ferdi bile oynar ya.

Mesaj tarihi:

crespo'da gittikten sonra orta sahada da aynı durumdayız.

krunic , ismail , fred
mert? , zajc?
zajc zaten gidecek mi kalacak mı belli değil. ismail , fred sürekli cezalı/sakat.

umarım transfer dönemini sadece forvet alarak tamamlamazlar.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Lazio, 5 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte Ryan Kent’i kiraladı.

Cardiff City, Lincoln Henrique için resmi teklif yaptı ve oyuncuyla görüşmelere başladı.

- Yağız S.

kizillelma tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
kizillelma, 01.02.2024 19:00 tarihinde dedi ki:

Lazio, 5 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte Ryan Kent’i kiraladı.

Cardiff City, Lincoln Henrique için resmi teklif yaptı ve oyuncuyla görüşmelere başladı.

- Yağız S.

kent kabul etmemiş sanırım iptal oldu diyolar.

• Yeni Oluştur...