S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 oyuncu ve hakemin arkaları birbirine dönükken birden dönüp kırmızı veriyor. 450 maçlık kariyerindeki ilk doğrudan kırmızı kartı. benzeri yanlış hatırlamıyorsam kim ming jae'de olmuştu, kariyerinin ilk kırmızısını yedi. zorbay'ın da dil bilmediği için fifa kokartının iptal edildiğini not düşmek gerek. fuck you vs bariz bi şey dese kayserililer itiraz ederdi, portekizce de bildiğini sanmıyorum. sebebi açıklansın görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 sebep falan açıklanmaz ki geçmiş olsun, tam Gs maçı öncesi giren girdi bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 yazar raporuna. küfür etmistir iste. ha, hakem yalan söylüyor. gs maçında oynamasın diye attı diyorsanız o da sizin hüsnü kuruntunuz yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 sallar bişiler işte dediğin gibi, kuruntu değil gerçek tam maçını buldu zira hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 etmeseymis küfür fred ne yapalım yani? derbi öncesi kırmızı gösterilmez diye kural mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 hakem yalanmı söylüyor doğru mu nereden bilecez? zatem mimli birisi önceki maçlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Abi gördüğü sarıya gözünün içine bakarak şak şak alkış yapan muslerayı atamayan hakem değil mi bu neyini tartışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 ahmedinejad, 20.12.2023 19:28 tarihinde dedi ki: itiraz etti sarı yedi. sonra küfür etti sanırım direkt kırmızı yedi Direkt kirmizi ise kufur etmistir. Dogru herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Shadow, 20.12.2023 21:05 tarihinde dedi ki: hakem yalanmı söylüyor doğru mu nereden bilecez? zatem mimli birisi önceki maçlardan çok basit var mikrofonu almıştır küfür varsa. tabi ki yayınlanmayacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 pattisliborek, 20.12.2023 20:49 tarihinde dedi ki: yazar raporuna. küfür etmistir iste. ha, hakem yalan söylüyor. gs maçında oynamasın diye attı diyorsanız o da sizin hüsnü kuruntunuz yapacak bişi yok. sana hüsnü kuruntu gelebilir ama ben açık açık düşünüyorum. mevcut federasyondan herşeyi bekliyorum. hatta ankaragücü maçı yüzünden tatil edilen liglerin, tekrar oynatılmasına karar verilirken sadece süper lig'de tatil edilen haftanın atlanmasını "fikstür şikesi" olarak değerlendiriyorum. amacının da fenerbahçeyi lig üçüncüsü kayseri deplasmanından yorgun bir şekilde derbiye getirmek olduğuna inanıyorum. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 her türlü yenecez bu Gsyi, Fredli veya Fredsizz! THIS IS KADIKÖYYYY!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 (düzenlendi) Abi herseyi gs ye yormak sacmalik haline donustu de disardan farkinda misiniz bilmiyorum. Dakika 97 olmus anlamsiz bir faul. Bas git itiraz edecegine sanki penalti verdi. Daga tasa atti zaten maci almissin. Sunu Tadic Dzeko yapar mi? Oyunda olsalar boyle olur mu? Olmaz. Azicik zeka da gerekiyor futbolcuda. Kazanmissin artik neredeyse maci. MHY ye deginmiyorum bile cidden gram akil yok. Bak su GS macinda Serdar Dursun topa dokunmasa net gol. Bu adam fener forvetiydi kac sene. Eminim serdar dursun yerine feghouli dokunmus olsa buralari yine sel goturecekti satti diye. Bu hayatta confirmation bias ararsan hep bulursun. Cunku maci izlerken de macla alakasiz seylerle de kafanda zaten GS korunuyor bizi sampiyon yapmayacaklar inanci var. Geriye sadece bunu kanitlayan seyleri aramak kaliyor ki elbette gs lehine de fb oldugu gibi tonla sey oluyor. bircok inanc icin gecerli tabi bu. Aralık 20, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 (düzenlendi) MHY zaten salağın önde gideni bi adam, onu saymana gerek yok hocam ya. ona itiraz edende yok zira yapmıştır bişeyler kesin... Aralık 20, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 (düzenlendi) Borlach, 20.12.2023 21:42 tarihinde dedi ki: sana hüsnü kuruntu gelebilir ama ben açık açık düşünüyorum. mevcut federasyondan herşeyi bekliyorum. hatta ankaragücü maçı yüzünden tatil edilen liglerin, tekrar oynatılmasına karar verilirken sadece süper lig'de tatil edilen haftanın atlanmasını "fikstür şikesi" olarak değerlendiriyorum. amacının da fenerbahçeyi lig üçüncüsü kayseri deplasmanından yorgun bir şekilde derbiye getirmek olduğuna inanıyorum. ligleri kaldığı yerden devam ettirmemenin hiçbir açıklaması yok. maç haftasonuna denk gelsin falan filan diyolar en fazla, e bize ne hafta içi/sonu niye fikstür avantajımızı kaybediyoruz. derbi öncesi zorlu deplasman+2 kk+ inanılmaz yorucu bi maç oynadık tam tersi olması gerekirken. bonus: https://x.com/bbosports/status/1737530105440686560?s=20 Aralık 20, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Borlach, 20.12.2023 21:42 tarihinde dedi ki: sana hüsnü kuruntu gelebilir ama ben açık açık düşünüyorum. mevcut federasyondan herşeyi bekliyorum. hatta ankaragücü maçı yüzünden tatil edilen liglerin, tekrar oynatılmasına karar verilirken sadece süper lig'de tatil edilen haftanın atlanmasını "fikstür şikesi" olarak değerlendiriyorum. amacının da fenerbahçeyi lig üçüncüsü kayseri deplasmanından yorgun bir şekilde derbiye getirmek olduğuna inanıyorum. ya ankaragücü macından sonra hakemler maçlara çıkmayacagız dedi zaten. adamlar bir nevi grev ya da protesto, ne dersen de, ona gitti. federasyon ipe ipe tehir edecekti o maçları... yani madem herkes bu kadar niyet okuyor, biri hakem yumrukluyor, digeri takım sahadan cekiyor vs vs vs. çok ciddi soyluyorum lig bu gece su hali ile tecil edilsin, fener alsın kupasını. hakemlik kurumu mu lağvediliyor, federasyon mu degisiyor, tüzük mü değişiyor, kulüplerin denetlenme ve yönetilme ile ilgili hususlarında devlet yeni yasalar mı cıkarıyor ne yapılacaksa yapılsın oyle top oynansın. lig değil. sirk. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 ne alakası var abi? tamam hakemler protesto etti ligleri tatil ettin eyvallah. sonra ligleri tekrar başlatıyoruz dedin o da eyvallah. ne diye tatil ettiğin haftayı atlattın? hemde bunu sadece süper lig'de yaptın, alt liglerde yapmadın? biz bu tatil haftası normalde konya ile içerde oynayacaktık. yok yere derbiyi bi hafta erkene çektin bizi de eksiklerimiz yeni iyileşmişken kayseri deplasmanında yordun bunun başka bi açıklaması yok. şike değil de nedir yani bu? saçma sapan yok kuapyı fener alsın falan diyorsun. ligi sirke çeviren federasyon başkanı ve derin gs abi başka bir sebebi yok. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 (düzenlendi) çünkü şu ana kadar tatil edilen her hafta bay geçilip daha sonra oynandı. derin GS durdu durdu düsündü ankaragücü başkanını sahaya sokup HUM'u yumruklattı ve maçları erteletti üstüne Fred'e de 90+9'da kırmızı kart göstertti. kırmızı kart oluşturan pozisyon özelinde.. mert hakan çok net faul yapıyor. ama öyle bir itiraz ediyor ki akıl alacak iş değil. dakikalarca devam ediyor. hadi faulu yaptın, bu şiddetli itirazı yapmasan fred de o hengameye girmeyecek ve bir halt olmayacak çok büyük olasılık ile. dediğim gibi hakem yalan söyledi küfür etmedi attı şike yaptı diyorsanız diyecek birşeyim yok. ama kızmanız gereken asıl adam Mert Hakan. zaten maçtan sonra hocanız da mert hakanın arkasından kızarıp bozarmış vaziyette fırça atıyordu, yedirdiği bokun farkında çünkü İsmail Kartal. siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz yapacak birşey yok. yani geçtiğimiz sayfalarda da yazdım. ülkenin cumhurbaşkanı fanatik Fenerbahçe'li. Başkanınız ekonomik ve bağlantıları olarak ligin en güçlü ailesinin üyesi. Önceki Federasyon başkanlarından biri Beşiktaş'lı Demirören ve daha sonra yıllarca Fenerbahçe asbaşkanlığı yapmış Nihat Özdemir... Bu ortamda çıkıp diyorsunuz ki derin Gs. ya ne derin GS imiş bu gerçekten? Aralık 20, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 sen anlayamıyorsun galiba abi. diyorum ki alt liglerde bay geçmedi federasyon niye süper ligde geçiyor? arada ki fark ne? ben ankaragücü başkanının sahaya girişi hakem yumruklayışı tezgah mı diyorum? şu durumda bile fırsattan istifade var. cumurbaşkanı fenerbahçelilğini külahıma anlatsın. 3 temmuz sürecinde yaşananları es geçiyorum, sadece mehmet ali aydınlar'ın başkan adayı olduğu kongrede bilal erdoğan vasıtası ile yaptıkları bile yeter. nihat özdemir'in döneminde fenerbahçe maçlarında olan rezalet hakem yönetimleri saçma sapan cezalar hak mahrumiyetleri vs onları da konuşalım bi zahmet. sanki nihat özdemir döneminde fenerbahçe kayrılmış gibi, ya da arka arkaya şampiyon olmuş gibi bi tablo çiziyorsun. tff başkanı iken nihat özdemir'in kulüpten ihracının istendiğini, bunun üstüne de nihat özdemir'in fenerbahçe kongre üyeliğinden istifa ettiğini hatırlatayım. bence ya sen pek futbol ile alakalı değilsin ya sen istediğine inanıyorsun gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 (düzenlendi) Yahu herkes GS lehine calisiyorsa su ulkede nasil oluyor son 4 senede 4 farkli sampiyon cikarmis bu lig biri aciklasin ya. Aralık 20, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 fred küfür etmedim demiş. hakemde küfür etti diye verdi büyük ihtimalle. hakemin fred'e arkası dönük. zamanında caner'e küfür etti diye kırmızı vermişlerdi halbuki başkası küfür etmişti. o geldi aklıma. akşam gs maçını da izleyince açıkcası oyun olarak kötü değiliz. sadece son dönemde hakemle fazla oynamaya başladık o biraz gereksiz.(her maç bi olay olunca oyuncularda çileden çıktı heralde) mert hakan'da artık nereye postalayacaklarsa postalasınlar , irfan hadi yetenekli biraz kendine bakıp oynamak isteyince fark yaratıyor ama mert'ten birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Gs taraftari olarak iptal edilir umarim karti. Hakli haksiz oldugundan degil Fred in oynamasini isterim derbide. Hic bahaneye de gerek yok iki takim adina da. Gs iyi durumda degil evet. Hatta baya kotu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 (düzenlendi) yok derin gsnin işidir. 4. sene şampiyon olduğunda derin gs ayyuka çıkmasın diye ilk 3 sene bjk-başak ve ts'yi şampiyon yaptı. ama neyse biz alakasız olduk yine gjfdjgdf. aynen öyle. sizin başkanınız 4 senedir hiçbir federasyonu begenmiyor. hepsi hakkında google a bakıp istifa etsin haberleri bulur koyarım. hadi herşeyi geçtim, bu büyükekşiye oy vereceğine seçim öncesi ali koç önderliğinde muhalif bir aday çıkarıp onu destekleseydi istemeyen kulüpler (tekrar ediyorum, mevcut tff başarısız bir tff'dir ama bu demek değildir ki başarısız = derin gs için şike yapan bir tff) siz direk olayı oraya çekiyorsunuz çünkü. her hareketleri rezil ama bu adam aday oldugunda ali koç en ön sırada el kaldıranlardandı. Aralık 20, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Sotto, 20.12.2023 23:40 tarihinde dedi ki: Gs taraftari olarak iptal edilir umarim karti. Hakli haksiz oldugundan degil Fred in oynamasini isterim derbide. Hic bahaneye de gerek yok iki takim adina da. Gs iyi durumda degil evet. Hatta baya kotu diyebilirim. bu da saçma abi bence. aynı kartı bugun toreira görse sence fenerbahçe oynasın ya diyecek miydi. adım gibi eminim burası dahil olmak üzere bütün fenerbahçe taraftarı haketmişki atmış hakem diyecekti tıpkı benim dediğim gibi bugun. bugun fredin kartını iptal edersen hiçbir hakem hiçbir topçuyu 'küfür etti' diye oyundan atmasın o halde. neyi nasıl ispat edecek hakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 belki de kayseri tribünlerinden etkilenip atmıştır Fred'i bu arada Zorbay Küçük. Bilemedim şimdi. https://www.spordepor.com/zorbay-kucukten-neden-sari-kart-gostermedigine-dair-olay-yaratan-itiraf-atmosferden-etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2023 pattisliborek, 20.12.2023 23:42 tarihinde dedi ki: yok derin gsnin işidir. 4. sene şampiyon olduğunda derin gs ayyuka çıkmasın diye ilk 3 sene bjk-başak ve ts'yi şampiyon yaptı. ama neyse biz alakasız olduk yine gjfdjgdf. aynen öyle. sizin başkanınız 4 senedir hiçbir federasyonu begenmiyor. hepsi hakkında google a bakıp istifa etsin haberleri bulur koyarım. hadi herşeyi geçtim, bu büyükekşiye oy vereceğine seçim öncesi ali koç önderliğinde muhalif bir aday çıkarıp onu destekleseydi istemeyen kulüpler (tekrar ediyorum, mevcut tff başarısız bir tff'dir ama bu demek değildir ki başarısız = derin gs için şike yapan bir tff) siz direk olayı oraya çekiyorsunuz çünkü. her hareketleri rezil ama bu adam aday oldugunda ali koç en ön sırada el kaldıranlardandı. boşver abi sen ali koçun hangi sırada el kaldırdığını yapabiliyorsan hafta neden atlandı onun izahatını yap gerisini ondan sonra konuşalım. bi de el de olan belgeleri, lig bitirtmeyenler arkadaşları falan hatırlamak lazım, ofsaytımsı pozisyonları falan. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar