Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Demis sanirim ama tam ne oldugunu bulamadim. Karagumruk baskani bile laf atmis ama GS ye:

Süleyman Hurma: "Galatasaray, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyor."

Edit: Mac bitmeden VAR kayitlari aciklansin demis sanirim GSli yoneticiler, ona nazaran mac sonu ustteki lafi soylemis Suleyman Hurma.

BloodBane tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Şikeden öte aslında gruplaşma iddia etmiştim ama aradaki farkı defalarca açıkladım, tekrar açıklamayacağım. GS için de şike mike ithamında bulunun zaten ya da herhangi bi takım için (sürekli trollük seviyesine çekmedikçe, abartmadıkça). Öteki konuda bugün o sözlerden sonra yarın sebepsiz yere birinin evinden alınma ihtimali var çünkü yalan yanlış iddialarla.

Sosyal ağlarda paylaş

Gideceği yeri söyledim. Basit bir fuzuli örnek vereyim, biri bazı futbolcular hakkında iddiada bulundu, diğeri iddiadaki haklı veha haksız yere "iks" futbolcuyu savundu, üçüncü gelip bunu fetöcüyü savundu diye ihbar etti, buradan olayın gideceği yer belli değil. Daha azıyla alınanlar oldu, bunu hepimiz gördük. Kimse ilk aşamada savunulanın alakası var mı diye bakmıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

yusema, 28.11.2023 07:43 tarihinde dedi ki:

bu sezon mesela 13 maç geçmiş , toplamda fener aleyhine 5 , gs lehine 1 hata.(triodaki hakem yorumlarına göre)

bu programi hic izlemedim ama bu bilgi kesin yanlistir, fener.tv'de yapsalar bile bu kadar yanli olamaz. bunu arastirip screenshot alacak birisi varsa fon toplayalim katkimi yaparim 😄

sirf trabzon macinda fener lehine 3 kritik otesi hata var. 1 tane fener alehine var o da sari kart. ona ragmen fenerliler hakemden sikayet ediyorlardi, arsizlik seviyesine ulasmis.

Sosyal ağlarda paylaş

sardalya, 28.11.2023 11:08 tarihinde dedi ki:

bu programi hic izlemedim ama bu bilgi kesin yanlistir, fener.tv'de yapsalar bile bu kadar yanli olamaz. bunu arastirip screenshot alacak birisi varsa fon toplayalim katkimi yaparim 😄

sirf trabzon macinda fener lehine 3 kritik otesi hata var. 1 tane fener alehine var o da sari kart. ona ragmen fenerliler hakemden sikayet ediyorlardi, arsizlik seviyesine ulasmis.

ben demedim , resmi hesaptan yayınlandı bu durum. (yanlış toplayıp çıkarmış olamaz diye tahmin ediyorum , kolaylıkla yalanlanabilir)

ts maçı için ise , trio'nun yorumlar şu şekilde;

https://www.sporx.com/futbol/ekstra/fenerbahce-trabzonspor-maci-bein-trio-yorumlariSXGLQ68000SXQ#sira33

fener lehine 3 kritik hatayı göremedim burda. (bir tek tadic'in penaltısı yanlış ama ilk şimanski'nin pozisyon ve ismailin kırmızı da yanlış demişler)

Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR, 28.11.2023 08:48 tarihinde dedi ki:

Her postta zorlu yazmak ikisi de değil doğru diyosun, veletlik biraz daha.

Her postta yazıyor olsaydım belki çemkirmekte haklıydın. Burada şaibeli pozisyon kararı konuşulurken söylenen bir ifadeyi böyle genele vurmak ikiyüzlülük oluyor daha çok.

yusema, 28.11.2023 09:43 tarihinde dedi ki:

38 maçlık ligde , 4 büyüklerden hangi takımı 10 maç ittirsen şampiyon olur.

bu sezon mesela 13 maç geçmiş , toplamda fener aleyhine 5 , gs lehine 1 hata.(triodaki hakem yorumlarına göre)

İşin şakası bi yana zaten daha önce ciddi mesajımda da dedim bi takıma özel durum yok diye, adamların tek derdi ligin son ana kadar belli olmaması. Erken final yaparsa rating düşüyo çünkü. Fener geriye düşünce onu ittirirler, ama aynı sezon biraz toparlasın Fener, GS'yi ittirirler. TS komple havlu atınca büyük rekabete onmilyonlarca euro el altından hibe ettiler tekrar sokmak için, adamlar her sene sıfırdan kadro kurdu. Ama yetemediler işte ne kadar itilirlerse itilsinler. O zaman da alternatif Anadolu takımlarına gidildi. Şimdi de prestij için İst takımlarını toplamaya çalışıyolar TSL'ye.

S-H, 28.11.2023 12:00 tarihinde dedi ki:

revendorun kararlarımı beğenmiyorsanız modlara şikayet edin dediği modlar ajhsdasd

Hiçbir zaman böyle bir ifadem olmadı. Ben de modum zaten. Beğenmiyorsanız adminlere bildirebilirsiniz dedim. Adminlerin de zaten genel itibariyle pek futbolla alakaları yok.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 28.11.2023 13:08 tarihinde dedi ki:

Her postta yazıyor olsaydım belki çemkirmekte haklıydın. Burada şaibeli pozisyon kararı konuşulurken söylenen bir ifadeyi böyle genele vurmak ikiyüzlülük oluyor daha çok.

Buralara çok yazmıyorum ama takip ediyorum çünkü eğlenceli sizi izlemek fdsf ama ikiyüzlülük biraz kırıcı oldu... Takip ettiğim kadarıyla buraların müdavimleri üşenmeyip gs ile ilgili yazılanlar vs. fb ile ilgili yazınlara tepkilerini dizseler şuraya, ikiyüzlülük ile ilgili daha iddialı veriler çıkar ortaya ^^

Rewendor, 28.11.2023 13:08 tarihinde dedi ki:

İşin şakası bi yana zaten daha önce ciddi mesajımda da dedim bi takıma özel durum yok diye, adamların tek derdi ligin son ana kadar belli olmaması. Erken final yaparsa rating düşüyo çünkü. Fener geriye düşünce onu ittirirler, ama aynı sezon biraz toparlasın Fener, GS'yi ittirirler. TS komple havlu atınca büyük rekabete onmilyonlarca euro el altından hibe ettiler tekrar sokmak için, adamlar her sene sıfırdan kadro kurdu. Ama yetemediler işte ne kadar itilirlerse itilsinler. O zaman da alternatif Anadolu takımlarına gidildi. Şimdi de prestij için İst takımlarını toplamaya çalışıyolar TSL'ye.

Genel olarak zaten herkesin bakış açısının buna yakın olduğunu düşünüyorum. Sana da laf attım falan ama ne gs ne fb o kadar umrumda değil, üst üste iki mesajında görünce dayanamadım fdsf. Ofiste bi eleman var mesela fanatik fenerli, gerçekten ali koç geldiğinden beri rtenin bilerek başarımızı hatta şampiyonluğumuzu önlediğine inanıyor. Yani ucundan kıyısından belki bi etkisi olmuştur ama tek sebep bu olabilir mi abi ya, öyle bi inanmış ki adam asla konuşamıyorsun bile.

Velhasıl kelam, bombok bi ligimiz var, bu sene uzun zamandan beri gs ve fb az da olsa güzel top oynuyorlar, umarım seneye daha da düzelir bazı işler. Suudların yaptığı sistem nasıl olur acaba, uluslararası bi hakem topluluğu gelsin yönetsin mk maçlarını.

Sosyal ağlarda paylaş

S-H, 28.11.2023 12:00 tarihinde dedi ki:

revendorun kararlarımı beğenmiyorsanız modlara şikayet edin dediği modlar ajhsdasd

bir türlü anlayamadığınız şey, ne düşündüğünüz değil bunu nasıl yazıya döktüğünüz önemli moderasyon için. Fetö masturbasyonunuz hariç, orada ekstra bir hassasiyet var forumun selameti için. 

Üslubunuzu bozmadan kimseye hakaret etmeden GS şike yapıyor, hakemler GS kolluyor vs. dediniz de  ceza mı aldınız? koy bir örnek görelim, utanalım yaptığımız moderatörlükten. fenerbahçe'nin özellikle kadıköy'de kart ve penaltı konularında kollandığını yıllardır düşünüyorum. bu hafta olduğu gibi örnekler bulmak da hiç zor değil. bir şey tartışmak yerine, taraftarı olduğunuz kulübünüzün resmi açıklama olarak sarı kart kırmızı kart istatistiği çıkarması gibi, whataboutism veya ad hominem yapmak içinize işlemiş resmen.  

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...