Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya daha bismillah aylar sonra ilk puan kaybı yaşandı, çıkıp 2.5 saat hakemler, federasyon, erden timur vs. diye ağlayamazsın. ağlarsan da etrafındaki senin vizyonunu anlayamamışlar ancak inanır sana.

Mesaj tarihi:

Benim anlamadığım bu kadar gerilecek ne var, 1 puan fark ulan arada. Gs nin sıradaki 5 maçı da zor mesela ben 2 3 maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum Avrupa maçları da zorlayacak arada. Hemen puan kaybını telafi edebiliriz kolayca

Mesaj tarihi:
Shadow, 9.11.2023 16:55 tarihinde dedi ki:

Livakoviç oldu sana Kovaçeviç...

her geleni yiyecekse ne demeye aldık bunu, Altayı yolladıkta

Boldlamasan anlamicaktik espriyi Shadow kardes. 

Mesaj tarihi:

Nazar boncuğu olsun, garanti diye asılmamıştır oyuncular, avrupa fatihi rakip kırmızı görmese 4 maçta 0 çekecekti sdf

Yine de yazayım ismail yerine acil şampiyon td getirmesi lazım fenerin. 2 - 3 adamda bu kadar sallanıyorsa takım hayatta gs ile baş edemez.  

Mesaj tarihi:
Sotto, 10.11.2023 01:03 tarihinde dedi ki:

Boldlamasan anlamicaktik espriyi Shadow kardes. 

belki Fuckir kardeş anlamaz diye boldladım Sotto kardeş asdf

• Nasi yani? 1
Mesaj tarihi:

Olum milletten lafı yiyip sesini çıkartamayıp, beni atıp durma ortaya. Varsa biraz karakter koy, yalaka gibisin yemin ediyorum. Seni rahatsız da etmiyorsa bilemiyorum halk tabiri kullanıcam da bu kez kesin haklı yere banlanırım bu durumda. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
FuCKiR, 9.11.2023 23:38 tarihinde dedi ki:

Varsa biraz karakter koy, yalaka gibisin yemin ediyorum. 

Karaktersiz yalaka demek banlanmak için yeterli değilse bende kullanacağım bundan sonra. 

Fenere gelirsek, düşüş yaşanacağı belliydi bi yerde. Ama en büyük problem biz çok iyiyiz bizi doğruyolar mantığına girmiş bi yönetim ve başkana sahip olunması. Cidden böyle düşünüyo gibiler… Aziz başkan olsaydı böyle anlarda 2-3 futbolcuyu psikolojik olarak döver, hocayı bi silkeler, takımı toparlardı. Belli ki Ali Koç beceremiyor. 
Artık ne hocada ne topçularda suç ararım. Yönetim ve başkan acilen değişmeli. 

Aziz başkan fiziksel olarakta dövebilirdi 2-3 futbolcuyu bu arada…

TheGreatWall tarafından düzenlendi
Ekleme
Mesaj tarihi:
Liebe, 06.11.2023 09:19 tarihinde dedi ki:

Benim anlamadığım bu kadar gerilecek ne var, 1 puan fark ulan arada. Gs nin sıradaki 5 maçı da zor mesela ben 2 3 maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum Avrupa maçları da zorlayacak arada. Hemen puan kaybını telafi edebiliriz kolayca

Naysss

Alir fener. Buyuk takim uc mac ustuste kaybetmez. Genelde zaten zor gecmesi beklenen Anadolu takimlari ekstra motivasyon oldugundan erken patliyorlar. Dun Hatay cok akilli oynadi mesela bize karsi.

Sotto tarafından düzenlendi

hay senin Zajc'ına be hacı İso

insan şu Ferdiyi Fredin pozisyonda dener bari, trene bakan mal gibi izliyor kenardan... 

Shadow tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...