Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 ya daha bismillah aylar sonra ilk puan kaybı yaşandı, çıkıp 2.5 saat hakemler, federasyon, erden timur vs. diye ağlayamazsın. ağlarsan da etrafındaki senin vizyonunu anlayamamışlar ancak inanır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Benim anlamadığım bu kadar gerilecek ne var, 1 puan fark ulan arada. Gs nin sıradaki 5 maçı da zor mesela ben 2 3 maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum Avrupa maçları da zorlayacak arada. Hemen puan kaybını telafi edebiliriz kolayca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 bu olayların önü alınmazsa çığ gibi büyüyüp gidiyor, geçmiş yıllarda neler döndüğünü herkes biliyor artık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Neler dönmüş, anlatsana. biraz da senden dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 (düzenlendi) benim anlatmama gerek yok buyurun link, neler döndüğünü bizzat işin içinden biri anlatmış. https://twitter.com/hakemal_/status/1720395415076356284?s=46 Kasım 6, 2023 S-H tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Livakoviç oldu sana Kovaçeviç... her geleni yiyecekse ne demeye aldık bunu, Altayı yolladıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 olur öyle moral bozmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 ludozaaaaaregets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Shadow, 9.11.2023 16:55 tarihinde dedi ki: Livakoviç oldu sana Kovaçeviç... her geleni yiyecekse ne demeye aldık bunu, Altayı yolladıkta Boldlamasan anlamicaktik espriyi Shadow kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Nazar boncuğu olsun, garanti diye asılmamıştır oyuncular, avrupa fatihi rakip kırmızı görmese 4 maçta 0 çekecekti sdf Yine de yazayım ismail yerine acil şampiyon td getirmesi lazım fenerin. 2 - 3 adamda bu kadar sallanıyorsa takım hayatta gs ile baş edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Sotto, 10.11.2023 01:03 tarihinde dedi ki: Boldlamasan anlamicaktik espriyi Shadow kardes. belki Fuckir kardeş anlamaz diye boldladım Sotto kardeş asdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Olum milletten lafı yiyip sesini çıkartamayıp, beni atıp durma ortaya. Varsa biraz karakter koy, yalaka gibisin yemin ediyorum. Seni rahatsız da etmiyorsa bilemiyorum halk tabiri kullanıcam da bu kez kesin haklı yere banlanırım bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 la olm boldlamasan anlamayacaktık lafından ne olacakki laf yemiş olayım, seni sevdiğimden takılıyom hem ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Espri yapalim dedik ne laf sokmasi sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 (düzenlendi) FuCKiR, 9.11.2023 23:38 tarihinde dedi ki: Varsa biraz karakter koy, yalaka gibisin yemin ediyorum. Karaktersiz yalaka demek banlanmak için yeterli değilse bende kullanacağım bundan sonra. Fenere gelirsek, düşüş yaşanacağı belliydi bi yerde. Ama en büyük problem biz çok iyiyiz bizi doğruyolar mantığına girmiş bi yönetim ve başkana sahip olunması. Cidden böyle düşünüyo gibiler… Aziz başkan olsaydı böyle anlarda 2-3 futbolcuyu psikolojik olarak döver, hocayı bi silkeler, takımı toparlardı. Belli ki Ali Koç beceremiyor. Artık ne hocada ne topçularda suç ararım. Yönetim ve başkan acilen değişmeli. Aziz başkan fiziksel olarakta dövebilirdi 2-3 futbolcuyu bu arada… Kasım 10, 2023 TheGreatWall tarafından düzenlendi Ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Teşekkürler Volkan hoca. Göktanrı hep yanında olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Liebe, 06.11.2023 09:19 tarihinde dedi ki: Benim anlamadığım bu kadar gerilecek ne var, 1 puan fark ulan arada. Gs nin sıradaki 5 maçı da zor mesela ben 2 3 maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum Avrupa maçları da zorlayacak arada. Hemen puan kaybını telafi edebiliriz kolayca Naysss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2023 zor maç olcak çok eksik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Feneri biraz tanıyosam ki tanıdığımı düşünüyorum, kötü futbolla yenilgi gelir. Zaten bu akşam kazanırsa şampi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 (düzenlendi) Alir fener. Buyuk takim uc mac ustuste kaybetmez. Genelde zaten zor gecmesi beklenen Anadolu takimlari ekstra motivasyon oldugundan erken patliyorlar. Dun Hatay cok akilli oynadi mesela bize karsi. Kasım 12, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Top oyunda değilken iki oyuncu bir oyuncunun üstüne atlayarak onu yere düşürüyor. Atlayan ve düşürenlere kart yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Bir 90 dk daha oynansa gol çıkmayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 (düzenlendi) hay senin Zajc'ına be hacı İso insan şu Ferdiyi Fredin pozisyonda dener bari, trene bakan mal gibi izliyor kenardan... Kasım 12, 2023 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2023 salın ismaili artık 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar