Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...

avrupa da baya ilerleyecek gibi 1 maç daha kazanırsa gruptan çıkmayı garantileyecek, zaten grup kolay sonra ki maçları 11 oyuncu rotasyon ile çıkar. aston villa rakip olmadığı sürece min yarı final görür gibi geliyor. avrupa liginden bi brighton var gelme ihtimali olan feneri zorlayacak gerisini çok rahat yener gibi.  hatta şuan bence fenerbahçe turnuvanın favorisi, aston villa'nın bu turnuvayı çok umursayacağını sanmıyorum asıl tehlike fiorentina

Sosyal ağlarda paylaş

"Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Alexander Djiku’nun UEFA Konferans Ligi'nde oynadığımız Ludogorets maçında ayağına aldığı darbe sonrası hissettiği ağrı şikayeti nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde; sağ ayak beşinci metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

1 ay yok ..

Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane, 29.10.2023 22:08 tarihinde dedi ki:

GS macinda incelemezken bizim maclarda hep 5dk inceleniyo nedense. Incelenicek bi pozisyonda degil bide.

Ustune bariz penaltiyi da vermediler. Mac 5-0 olsa bile bahanesi yok vermemenin.

bu konu hakemlerin kötülüğünden bağımsız, bariz bir şekilde bilinçli yapılan bir şey. ya herkesin golünü böyle incele yada kimsenin inceleme. bunun açıklaması yok. bi tarafta haksız iptal edilen goller bir tarafta hiç incelenmeden verilen haksız goller.

tüm kulüplerin buna itiraz etmesi lazım yoksa bu lig her geçen yıl daha da dibe batmaya devam edecek.

Sosyal ağlarda paylaş

kimi kime şikayet edeceksin 😄 bana göre herşey ortada şahsi fikrim açıkçası 50 kere de dile getirdim bunu. Sonra diğer tarafın düşmanı ilan ediliyoruz, oysa alakası yok ortada bariz kayırma var. Bak biz yarışta bile değilken bunu rahatlıkla söylüyorum. Rekabet ortamını sağlaması gereken kurum, açık şekilde bir kulüp ve diğerleri olarak ayırmış ligi. Düşün ki tff hakem değiştirme olayına açıklama yapamıyor. Elimizde bunlar var yalan masal hikaye diyemedi. Bu normalde bir pozisyondan daha büyük skandal. Hani normal bir ülkede tff mhk başkanı falan istifa eder. 

Tabi bir de ne beşiktaştan o derece kuvvetli açılama gördüm ki anç mıy mıy zaten mektup falan yazıyor, ne fenerden şiddetli itiraz falan gördüm. Acaip bir durum. 

Kaldı ki yAlı koç anlaşılmaz bir şekilde tff şöyle iyi niyetli böyle çalışkan vs gibi neden gerek duyduysa bu açıklamaları yaptı sezon başında. Hiç gerek yoktu. Şimdi sonrasında köpüreceği olaylar da ben açıkçası ilk açıklamalarını kendine avantaj sağlama olarak yorumlarım. 

beşiktaşla ilgili ise hiç bir şey yazamıyorum, o kadar pasif ki tek başıma daha iyi muhalefet yaparım. Alakası yok burayla ama 100.yıl forması çıakrtıp tff ye bildiremediğinden yarın ki maça o özel formayla çıkamıyorlarmış. Bunlara her şey mübah şu anda. Yani neye itiraz edebilir bu kulüp, bunları kim sallar.

Sosyal ağlarda paylaş

FuCKiR, 29.10.2023 22:29 tarihinde dedi ki:

Alakası yok burayla ama 100.yıl forması çıakrtıp tff ye bildiremediğinden yarın ki maça o özel formayla çıkamıyorlarmış. Bunlara her şey mübah şu anda. Yani neye itiraz edebilir bu kulüp, bunları kim sallar.

Bu dogru mu? Oyleyse dusundugumden de kotuymus BJK nin yonetimi

Sosyal ağlarda paylaş

bizimkilerde zeminden dolayı bir tepki var ama zeminden olacağını zannetmiyorum.

niye bir tek bizimkiler sakatlandı o zaman. pendikte aynı zeminde oynadı.

en kritik zamanda samet hariç tüm stoperler sakat. o kadar avrupada dinlendirmemize rağmen.

adamlar 1 sene full aynı tandemle çıktı bi kere sakatlanmadı. bu senede lig avrupa komple oynuyor. 

bence bizim şu sağlık ekibini bi gözden geçirsinler :d

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...