janis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 7-8 günlük bir tatil planım var. Ailecek şehir dışına çıkıyoruz. Bu süre zarfında kedim evde yalnız kalsa problem olur mu acaba ? Komşu arada gelip mamasını suyunu kontrol edecek. Ama kafama takılan sürekli yalnız kalacak olması ona nasıl bir etki yapar bilemiyorum. Şerefsiz normalde yanımıza fazla gelmez ama olmayınca kıymete binermiyiz ki ? Daha önce bu şekilde bıraktınız mı hiç ? 1 yaşında British Erkek
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2023 sıkıntı olmaz. 2 günde bir falan biri kontrol etsin yeter.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 kum da kontrol edilse iyi olur. tek kedi 7-8 günde doldurur. komşunun da hayvanı varsa üşenmez yapar herhalde ama hayvansız biri çekinecektir kaka küremeye. britiş kediye para verdiğinize göre de kapağı kapalı ve ufak bi kumluk vardır, içerisi sidik hamamı oluyordur kesin :(( sonra eve gelince sağda solda işenmiş nevresimlerle karşılaşmayın, alışırsa kolay kolay bırakmıyor da.
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 döndüğünüzde biraz trip atar o kadar. cidden
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Ben komşu tatile çıkınca her akşam uğrayıp kedisine bakıyordum. Hatırladığım kadarıyla 4-5 günlük tatile çıkmışlardı. 2 günü geçmeyecek şekilde uğrayıp suyunu değiştirmesi ve mamasını kontrol etmesi gerek. Bi de dediğiniz gibi kumunun temizlenmesi şart. Yedekte duran ekstra tuvalet varsa onu koymakta iyi olabilir. Komşu uğramışken yanına gelirse bi 10-15 dk'da sevebilirse süper olur
Drall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 kedisine göre değişir. bi arkadaşımın kedisi depresifti, yalnız kalınca hiçbir şey yemiyordu o yüzden birisi o evde kalmaya başlıyodu onlar tatile giderken
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 (düzenlendi) ben öyle kedi hiç görmedim ama çok ilginçmiş. genelde ev kedileri ya çok meraklı ya çok yabani oluyorlar yeni insana karşı. Haziran 4, 2023 goldbären tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2023 geri dönünce yine geldi tipini … diyebilir, maması suyu varsa yatar uyur zaten britishmiş onlar kedi bile değil lab üretimi yaşayan bilinçsiz peluş oyuncak gibi bişey 1
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2023 mama su dan daha onemlisi bokunu temizlemeleri bir kere ark a birakmistim kediyi tatile giderken sonra gaza gelip o da geldi yanima dedim kedileri naaptin birine vermis anahtari o bakcakmis kedilere goz kulak olsun denilen sahis mama su vermis ama kabi hic temizlememis benim kedinin bir geldim eve hayvan hemen balkondan bahceye atladi gitti catir cutur sicti kac gun tuttuysa artik yorulmustu geldiginde hayvan
Öne çıkan mesajlar