Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cash Flow App


Grego

Öne çıkan mesajlar

Apple Notes

Hayatımda uzun süreli kullanmayı başarabildiğim tek not alma app.i. Tablo oluşturabiliyorsun, scan yapabiliyorsun, yazmazı çizmesi kolay. Bütün cihazlarda senkron. Yandı bitti kül oldu derdi yok. Bir de eşinle falan share edip eş zamanlı editleyebiliyorsun istediğin dosyayı falan.

Biz to do list yapıyoruz, izlenecek filmler/marketten alınacaklar/ödemeler falan hepsi her şeyimizde eş zamanlı (Apple Store'dan daha çok apple cihaz var evde mk)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fatura kesmek dışında paraşüt e hiç öyle bir görev düşmedi ama sen deyince bir baktım şimdi. kabaca iş görür gibi. ama o kadar savruk kullandım ki, ne nerden geldi, neyle ödendi hiç tutmuyor. sıfırlama gibi bir şey varsa ona bakacağım bakalım

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer maaşlı çalışansan zaten gelir kısmı kolay, ayda bir ödeme geliyor sonuçta. gider kısmını kolay takip etmek için de her şeyi tek bir kredi kartı ile ödemen ve nakit mümkün olduğunca kullanmaman lazım.

ayda 2 kere falan güncellediğim bir excelim var. üst kısımda ay ay geliri ve dolar bazındaki karşılığını yazıyorum. alt kısımda da aylık olarak gider (kredi kartı, kredi, nakit ödemeler vs), yine dolar da karşılıkları yazılıyor. bir de her ayın 15'inde o anki mevcut nakit durumumu gösteren bir tablom var (tl ve usd olarak hesaplarda ne kadar param olduğunu gösteriyor) 4-5 yıldır bu şekilde hatasız takip ediyorum. excel de dropboxta olduğu için cloud sync de oluyor. her ay gelirin % kaçını biriktirmişim onu da öyle takip etmiş oluyorum.

ticari soruyorsan daha gelişmiş şeyler gerekebilir onu bilemiyorum

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ticari diyeyim, paraşüt az çok iş gördü ama şunlara bakıp ağız sulandırıyorum işte, girişsem önümüzdeki 6 ayda nakit akış sıkıntısı olmaması için ihracat ortalama fiyatım şu kadar olmalıdır formüllerinde kaybolacağım. o yüzden hazırlara yöneldim.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...