Phyx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Gemilerin boğazlardan geçiş zamanlarını, yaptığı ikmalleri Outlook üzerinden armatörlere geçilen ayda ortalama 500 mailimiz var. Bu süreci daha pratik hale getirmek için bir yazılım yaptırmak istiyoruz. Özet olarak bizim seçimimize göre database'imizden gemi bilgilerini alıp Outlook'ta yeni mail taslağı olarak çıkarıp, ilgili konu adını ve gideceği mail adresini hazırlaması lazım. Mailin geri kalan kısmını biz manuel olarak dolduracağız. Fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Database satırları ve sonuçta ortaya çıkacak mail taslakları örnekleri; Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 xcelleri matris olarak dusunursek matlab la cozulebilir gibi geldi ama emin de olamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 uipath yapiyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 SmartSheet ile de yapabilirsin, ama overkill olur muhtemelen daha ucuza getirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 mevcut BI entegrasyonlariniz neler? mesela: tableau, alteryx, R, matlab, power BI'da cok kolay yaparsin python / .net / java == bu biraz daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 database'iniz nerde çalışıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Goering, 12.04.2023 13:31 tarihinde dedi ki: mevcut BI entegrasyonlariniz neler? mesela: tableau, alteryx, R, matlab, power BI'da cok kolay yaparsin python / .net / java == bu biraz daha zor Bu soruyu anlamadım, şu anda kullandığımız herhangi bir yazılım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 50bin liraya yaparım chatgpt ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Nekro, 12.04.2023 14:32 tarihinde dedi ki: database'iniz nerde çalışıyor ? çalıştığı bi yer yok, excelde duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Şöyle bir şey ister misin örneğin; Excel dosyasını upload edersiniz ve içindeki dataya göre (mail'e eklenecek içerik, mesaj vs onları da belirlersiniz.) gerekli yerlere mail gönderir server, outlook'la falan da manuel olarak uğraşmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 adam fikir istemiyor fiyat teklifi istiyor. şunla yaparsın bunla yaparsın demeyin bence. yapın parayı alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Şu yüzden yazdım eşimde de benzer işlerle uğraşıyor bu tarz bir çözüm bulduk orada da. Eğer Phyx'in de işine yararsa pati hatrına para istemem. Ayakları alışsın sonrasında cargoo üzerinden booking işleri vs de yapılıyordur muhtemelen, orasını da automate etmek isterlerse detaylı konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 (düzenlendi) ozelden konusursunuz da, meraktan soruyorum bunu yapmanin cok yolu var, excel icinden visual basic ile bile olur... ben yapmayacagim, dev. degilim ama data iscisiyim/kolesiyim diyeyim. / baktim da sadece 'southbound' kismini anlamadim koordinat mi var burada bir kolonda, ordan convert ediyorsunuz bir excel script'i macro ile? Nisan 12, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Nekro, 12.04.2023 14:47 tarihinde dedi ki: Şöyle bir şey ister misin örneğin; Excel dosyasını upload edersiniz ve içindeki dataya göre (mail'e eklenecek içerik, mesaj vs onları da belirlersiniz.) gerekli yerlere mail gönderir server, outlook'la falan da manuel olarak uğraşmazsınız. şöyle ki exceldeki gemi dataları değişiyor sıklıkla, ekleniyor, siliniyor, olanın üzerinde değişiklik yapılıyor. 1 kereden fazla upload olması gerekliliği işi çok zorlaştırır. Mesaj içeriği de sabit değil. Bunu kullanacak insanlar da pcden pek anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Goering, 12.04.2023 20:59 tarihinde dedi ki: ozelden konusursunuz da, meraktan soruyorum bunu yapmanin cok yolu var, excel icinden visual basic ile bile olur... ben yapmayacagim, dev. degilim ama data iscisiyim/kolesiyim diyeyim. / baktim da sadece 'southbound' kismini anlamadim koordinat mi var burada bir kolonda, ordan convert ediyorsunuz bir excel script'i macro ile? Southbound muhtelemen elle girilmiştir. O örnek başka bir firmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Olay kafamda tasarım aşamasında değişiklikler olabilir. Bizim taslak özetle bunun gibi birşey olacak; Bir gemi adı seçilince, konu adı o gemi ve geçiceği boğaz olan bir mail taslağı açıp, gönderilecek mail adresine de o geminin armatör mailini koyacak. RE: MV Phyx - "Bosphorus" Passage Information TO: [email protected] Mail içeriği de şöyle. "Bosphorus" Passage Information - 2 değişkenli ya Bosphorus ya da Dardanelles olacak Vessel Name: MV "Phyx" - Bizdeki Datadan otomatik alacak Entrance Time: "13:45 HRS 13.04.2023" - Manuel girilecek Passage Completion Time: "17:45 HRS 13.04.2023" - Manuel girilecek ETA to "Next Port: 20:00 HRS 14.04.2023" - Manuel girilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar