Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Admin Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Belki önceden denk gelmişsinizdir bu çalışmaya. Samuel Benner tarafından hesaplanmış 3 dönemi gösteriyor A- Panik dönemleri. Belirtilen yıllarda oldu ve olmaya devam edicek B- Refahın üst seviyede olduğu yıllar. Değerlemeler çok yüksek. Hisse ve diğer değerli şeyleri en iyi fiyatla satıp nakite çevirmek için ideal. C- Zorlu yıllar. Kriz sonrası çöküş dönemi. Hisselerin en düşük seviyede olduğu yıllar. Hisse ve diğer değerlenecek şeyleri alıp yıllar sonra değerleri katlayınca satmak için yatırım yapmanın en ideal olduğu dönem.
Drall Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 bu yıl hisse mi alıyoruz? nerden alınıyo hisse? alalım hemen. sıkıldım çalışarak para kazanmaya çalışmaktan
sardalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Drall, 22.03.2023 16:28 tarihinde dedi ki: bu yıl hisse mi alıyoruz? nerden alınıyo hisse? alalım hemen. sıkıldım çalışarak para kazanmaya çalışmaktan ibkr hesabi aciyorusn recurring buy yapiyorsun her hafta X dolar. VUSA indeksi olabilir, keyfine bakiyorsun. 10-15 yila zenginsin
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 bu ibkr'den para çekerken ayrıca gelir vergisi vermek gerekmiyor mu?
Drall Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 (düzenlendi) sardalya, 22.03.2023 16:58 tarihinde dedi ki: ibkr hesabi aciyorusn recurring buy yapiyorsun her hafta X dolar. VUSA indeksi olabilir, keyfine bakiyorsun. 10-15 yila zenginsin tamam önce 10k$ biriktirmeye başlıyorum, yaklaşınca araştırmaya da başlıcam eyv Mart 22, 2023 Drall tarafından düzenlendi
sardalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Oce4n, 22.03.2023 17:00 tarihinde dedi ki: bu ibkr'den para çekerken ayrıca gelir vergisi vermek gerekmiyor mu? tr'de yasamiyorum o yuzden tr mevzuatlarini bilmiyorum. mantiken gerekiyordur ama tr vergi cenneti, xesxe donsem biran once
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Yani o kadar kesin olsa herkes zengin olurdu da business cycle’lar var, sir da degil. Turkceye konjonktur diye ceviriyorlar sanirim kitaplarda falan. Kriz donemlerinde sermayesi ve cesareti olanin para kazanma ihtimali yuksektir. Sermayesi olmayan kapitalist duzende etkisiz eleman zaten. 100 dolarlik hisse alayim da iki yilda voleyi vurayim diye bir sey yok. Kripto piyasasi once in a life time’di onda da herkes kazandigini iddia ediyor ama ben zenginlesen gormedim cevremde atip tutanlar arasinda.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Kripto işleri baya vahşi dünya, muhtemelen yeni girenlerin en az %90'ı en az birkaç kere silkeleniyor. Sonra akıllananlar birkaç seneye para kazanmaya başlıyor. Ne borsalarda ne projelerde doğru düzgün regülasyon yok birşey yok, gem proje diye milleti tokatlamak amacıyla çıkmış 100'lerce coin-token var. Ordan yırtsan kripto borsası batıyor. Ha gerçi klasik borsalar,bankalar bundan çok mu farklı değil.
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 Mesaj tarihi: Mart 23, 2023 sermayesi olmayıpta kriptodan zengin olan tek kitle kayıp cüzdanını yıllar sonra şansa bala bulanlar. yoksa 3-5x i gören ardına bakmıyordu. o da sermayesiz zengin etmez.
Öne çıkan mesajlar