sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 severence'in en en temel felsefesini filan kastediyosan evet ama dayandırdığı ve sonuçlandırdığı bir sunumu olmadı pek. hala bir kaç sezonu var o yüzden ben yorumumu saklarım. siloyu bilmiyorum izlemeye değer mi hiç düşünmedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RockTribe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 İsabet olmuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RockTribe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2024 sanssizsansli, 19.12.2024 21:19 tarihinde dedi ki: severence'in en en temel felsefesini filan kastediyosan evet ama dayandırdığı ve sonuçlandırdığı bir sunumu olmadı pek. hala bir kaç sezonu var o yüzden ben yorumumu saklarım. siloyu bilmiyorum izlemeye değer mi hiç düşünmedim bile. Sonuçlanması mühim değil, belli bir sorgulama işine girişmesi gayet yeterli. Zaten belli derece gizemi sağlayan ve bununla izleyiciyi merak ettirmeyi hedeflemiş diziler sonuçlandırmayı beceremiyor. Amaçları da bu değil. Silo'daki katlar sınıfları temsil ediyor zaten bariz. Asansör yasak mesela. Antlaşma metni bir toplumdaki sıkıntıları baştan çözmeyi düşünmüş bir metin. Kurucular kim, niye böyle bir şey yaptılar? Dış dünyada tam ne oldu gibi olaylara tam cevap vereceklerini sanmıyorum ama sınırları çizilmiş, kurallar konulmuş toplumun küçük bir örneğini gösteriyorlar. Aynı zamanda bunu belli bir bilim kurgu hikayesiyle yapıyorlar. Yani hem geniş izleyiciyi hedefliyor, keyifle izlenebilir öyle sanat diye sıkmasına gerek yok, hem de gayet temel sorunlara parmak basıyor. Bu diziye alternatif olacak her türlü öneriye açığım, şu ara seri seri izliyorum zaten dizi dayanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar