Komutan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2023 (düzenlendi) https://www.paradoxinteractive.com/games/age-of-wonders-4/news/age-of-wonders-4-dev-diary-1 “The series has always featured a strong in-world player avatar whose empire embodies their traits. With Age of Wonders 4 we take this further with unprecedented faction creation and evolution systems, as well as new ways for players to create realms to conquer. Next to enhanced avatar character creation, you can build your own starting race. Your choice of physical form, culture, traits and magical tome defines your unique race at the start of the game. You can go for an existing trope or create your own unique vision. Mystic Toads, Cannibal Halflings, or Isolated Deep Dwarves are all examples of what is possible. The modular nature of this fantasy race construction set will also make it easier for modders to add content compared to previous games.” Ocak 20, 2023 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2023 çok güzel haber, iyi sürpriz oldu bu. çıkması da yakınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2023 bugün çıktı, ilk yorumlar olumlu gibi ama 1-2 güne daha belli olur. umarım beklentileri karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Var mı oynayan nasıl ? Alayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Benim son senelerde çıkan 4X oyunları arasında en sevdiklerimden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2024 valla ben ilk çıktığında çok az oynamıştım, sonra araya başka şeyler girdi. ondan ötürü birşey yazamadım ama sonra bir ara geri dönerim, ilk izlenimim olumluydu. devam edebildiklerini görmek sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar