sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 nereye açsam bilemedim ama kısa derleme videoları yapmak istiyorum. yüzlerce oyunluk kütüphane var illa birileri izlenir. kayıt programı yine bulunur da işi kolaylaştıran edit programı tavsiyesi alabilirim. giriş olsun, geçiş olsun yazı kaydırma olsun, eski movie maker gibi bi şeyler olabilir. o zamandan beri yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Kaydı Geforce Experience ile, editi Adobe Premiere ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 sadece kayıtsa obs studio veya streamlabs desktop. ikisi aşağı yukarı aynı, streamlabs'te stream için compatibility daha yüksek ama sadece kayıt için fark eder mi bilmiyorum. edit için de davinci resolve denedim, düz adam edit'i için yeterli. ötesini bilemiyorum sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 https://www.capcut.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 sağol adobe premier biraz karışık ve profesyonel geldi bana, bakmıştım biraz. capcut tam bilal işiymiş çok iyi oldu. direkt indirerek denedim. geforce experience yükleyebiliyorum ekran kartı 1050ti. biraz tutoryal bakıp onu da indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 şu capcut'ın tek tuşla otomatik background silmesini, premiere'de green screen ile o kadar temiz yapamıyoruz ve tek tuşla değil ve bu beni çok sinir ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar