razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Ha evet, ya esasen hiç birinin gözükmemesi lazım login olmadan da neyse. bi de embed şeyleri de alamıyo, image youtube videoları falan. kalsin şimdilik böyle.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 belli bir kullanıcının tüm postlarını da çıkartabiliyor muyuz? bir şey denicem de.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 (düzenlendi) hmm danke detaylı bakayım o zaman. of kafam basmadı hiç bilmiyorum bu işleri hahah Ocak 29, 2025 sanssizsansli tarafından düzenlendi
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 çok basit lan yapamıcak bişey yok. ilkine tıklıcan, bitince ikinciye tıklıcan ve profil linkiyle kaç sayfa istediğini giricen o kadar. ahan https://streamable.com/gd8utt
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 (düzenlendi) yok visual studio vb kurulu benim pc'de. şu şey kısmında ctrl shift p kısmında kaldım. ekranın neresine tıklıcaz, ya da tıklıcaz mı falan. o kısayollara basınca bir şey çıkmadı. yukardan komut ekranını açtım oraya da masaüstüne aldığım klasorü yol olarak gösterdim error verdi. ama bence one drive'la alakalı bir şey var. benim masaüstü kısayolumu farklı görüyor. C:\Users\xxx\OneDrive\Desktop\deneme hiç bilmeyince gerizekalı gibi hissediyorum hehe akşam tekrar denicem ama Ocak 29, 2025 sanssizsansli tarafından düzenlendi
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 benim attığım linkten bahsetmiyor musun? visual studio falan yok, senin pc'de çalışmıyor zaten google'ın server'da kurulup çalışıyor tamamen. https://colab.research.google.com/drive/1t9lJlz-yMsnlpR9HsFzVS45_WRsynXJB?usp=sharing
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 vs code visual studio heralde dedim indirmedim. kamillik sdf
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 - Ardından scriptin çalışması için gerekli olan packageları terminalden yüklüyoruz pip install requests bs4 şu kısmı yaptım bir şeyler yükledi falan. sonraki kısımdaki credentials vb kısmını anlamadım
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 sen Dark_Soul'un attığından bahsediyorsun o zaman. onu bilmiyorum denemedim. benim attığım farklı, şu üstte attığım linki açıp yine üstteki videodaki gibi web'de çalıştırıyosun direkt.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 tüm postları indirmek için sayfa sayısını mı artırıyoruz.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 evet profildeki aktivite kısmında kaç sayfa çıkıyorsa işte son sayfayı gir. uzun sürer ama çoksa, 70 sayfa denedim ben bi kaç dk sürüyor.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 (düzenlendi) okay. bir kaç yüz sayfa deneyeceğim altta çalışsın sıkıntı yok gündem kısmını almıyor olabilir mi peki? Ocak 29, 2025 sanssizsansli tarafından düzenlendi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2025 damn. o zaman iptal. teşekkürler yine de
Öne çıkan mesajlar