Mal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 Toplu resim aşşağıda Spoiler Sahibinden linkleri; 1, 2, 3, 4 Hepsinin altında ufak ufak açıklamaları yazıyor. Genel olarak sorunsuz hepsi. Sorusu olan özelden veya burdan sorabilir. Fretler klavye felan temiz hepsinde bir tek tel değişimi gerekiyor ortak olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 En baştakinin ucu kopuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2022 sahibinden yerine buraya da fiyatlari yazsaydin keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 al o zaman dev hizmet: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 22 saat önce, aktiftablet dedi ki: En baştakinin ucu kopuk. bu esprinin aynısından bende yapmıştım daha önce. birisi ünlü yapıların 3d puzzle ını yapmış facebooka resmini koymuş, pizza kulesi yamuk olmuş diye yorum yapmıştım altına. o aklıma geldi. fiyatlar değişebilir bilmiyorum ama dursun iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Oha 20 senedir pizza kulesi diyeni duymamıştım tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Fender strat varsa alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2022 Birde satma sebebi yazmak adettendir unutmuşum. Güncelliycem hepsini. Kullanmıyorum boşuna duruyor, hazır ankaradayken koydum ilanları. Bayram değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar