ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Twitter'da denk geldi. Dediklerine göre devrimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Kod dediğin notepadde de yazılabilen birşey sonuçta, bununla nasıl test ediceksin, nasıl deploy ediceksin. Çok mantığıma yatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Bir 5dk kurcaladım. Telefon için ide'den daha çok server'a remote access saglayan bir app gibi olmuş. web için denedim, node falan yüklü paketleri cekebiliyorsun. Hosting aciyor calistirdiğinda projeye özel. Git entegrasyonu falan var. Güzel bir şey gibi duruyor ama şahsen kullanışsız. Klavye kısmında birkaç karakteri ekrana fix koymuş, parantez vs gibi ama telefonda yazmak, okumak her türlü kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 bana 2 monitor yetmiyor, al 7inch ekranda kod yazican deseler, o telefonu adamin agzina sokarim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Evet çoğu kişi böyle düşünüyordur zaten ki en kötü bir laptop a erişimi vardır kod yazacak adamın. Niye mobilde işkence çekesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 tatilde patron tarafından iş kitleme aracı olarak kullanılabilir gibi. yanımda bilgisayarım yok bahanesini yok eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Fiziksel klavye olmadan telefon ile kod yazmak bence ı-ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 fiziksel klavye olsa da ne gorucen abi ufacik ekranda javaci adamin bir methodunu gosteremez telefon InternalFrameInternalFrameTitlePaneInternalFrameTitlePaneMaximizeButtonPainter gibi methodlar var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 oha native method mu bu dediğin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 http://kickjava.com/src/com/sun/java/swing/plaf/nimbus/InternalFrameInternalFrameTitlePaneInternalFrameTitlePaneMaximizeButtonPainter.java.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Yani tablet için falan çıkarsalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 55 dakika önce, senko dedi ki: http://kickjava.com/src/com/sun/java/swing/plaf/nimbus/InternalFrameInternalFrameTitlePaneInternalFrameTitlePaneMaximizeButtonPainter.java.htm asjdhjf müthişmiş bu ya çalışanlara kolaylıklar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 3 saat önce, Nekro dedi ki: oha native method mu bu dediğin sdfs j*v* icin normal, bi de 25 tane directory aciyordur icice in babam in artik mikrosatellite kodlarken bile bu kadar sacma mimariler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Ya iyi de visual studio server diye bir şey geliyorken ne gerek var bunlara şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 geliyor derken? geldi, kullaniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 ne işe yarıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 (düzenlendi) web ustunde calisan vs code compiliing etc remote server ustunde oluyor. Senin makinende codebase durmuyor. Ben javaci oldugum icin kullanamiyorum, sadece denedim merak edip, vs code ile kod yazan icin ama guzel hizmet. https://github.com/coder/code-server Ekim 21, 2022 senko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 cloud programming hem secure hem makinenin pili gitmiyor istersem tiklayip 192 GBlik makine aciyorum istersen uzun komut calistir kapat git. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 jetbrains'te guzel girdi oraya, hem yeni fleet'i olsun hem gateway olsun. Ama gateway'in ipad'te calismasina apple izin vermemis. Android'e gelicek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 localimde çalışıyo diyemeyecek miyiz artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 merak etme diyebilirsin kendi environmentin oluyor gene cloudda da olsa senin 'localin' ama daha az variable var tabii gidip OS degistiremez adam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 sapnin web ide'sini biraz kullandım, baya kötü bi deneyimdi. Şimdilik bana uzak olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 (düzenlendi) On 20.10.2022 at 11:24, senko dedi ki: bana 2 monitor yetmiyor, al 7inch ekranda kod yazican deseler, o telefonu adamin agzina sokarim muhtemelen. ahahaha dimi. hintlilerin piyasayı düşürmesi için 500 dolarlık netbook almaları bile gerekmeyecek, mobilden piyasaları ucuzlatabilecekler bu devrim gibi yenilikle sdf Ekim 21, 2022 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 hepten siksok kod yazıp geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 ben bunu kastediyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar