Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2022 - Sonbahar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

testere 9

Spoiler

birşeyler oldu ama "bakın plot armorsuz herkesi öldürebiliyoruz" demek için yapılmış gibi, kalan kadro da naruto/sasuke vs. bu bölümde makima'nın özeti

PossibleShoddyBats-size_restricted.gif

Mesaj tarihi:

ilk 6 bölüm çok iyiydi diye daha da normale vururlar esprili şakalı bölümlerle ilerleriz derken, daha da üst seviyeye taşıdılar.  ?  ?  ? 

Spoiler

boku wa kageyama-kun no rayvaru da

images?q=tbn:ANd9GcRqDaExLEiDt-0nPYrqu3c

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Akiba maid war bu arada büyük şaşırttı, cidden alakası yok dışarıdan görüntüsüyle lol. Hard-boiled yakuza hikayesi olmuş tam. İyi ki denemişim.  Yatmadan iki bölüm izlerim derken bırakamadım bitene dek çıkanlar. 10’da kaldım şimdi kafama takıldı ne olacak haftaya diye.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Mobu 11

Spoiler

Macera yaşadığı herkesle bir kapıştı tekrar, güçlerini mi kaybedecek acaba bitiyor mu seri diye düşündürdü. Güzel arc oluyor her halükarda.

Mesaj tarihi:

chainsaw hala ilginçleşecek mi diye beklemeye devam ediyorum. arada ilginç gelişmeler oluyor tabii de sanırım fazla hype kurbanı oldu bu seri. dökülen paralara değdi mi şimdi çözemedim hiç. her bölümün endingi farklı filan.... izlemiyorum bile çoğunu...

mob artık lotr finalini işlemiş de uzatmaları oynuyorcasına keyifle izliyorum artık. sezon fazlasıyla tatmin etti. keşke one-punch sezon 2'yi de böyle keyifli yapsaydılar ? 3. sezonu onaylanmıştı. güzel bütçeli yapsalar bari.

Mesaj tarihi:

bitsin diye izliyorum ben öyle, devam etmem herhalde ileride çekerlerse de. charlarda birşey yok, hikayede birşey yok. yorum yapacak, yazacak birşey yok, merak yok. bütçe var, onun hatırına da 12 bölümden fazla vakit harcanmaz.

Mesaj tarihi:

vaay mob psycho çok güzel bitti. keşke başlık açsaymışız ilk başladığında. manga da bitmiş, tamamlanmış adaptasyon yani finaldi bu. ? opm de umarım bu kadar güzel tamamlanır.

Spoiler

dekubo da döndü iyi bari. reigen başgan da yüzleşti sonunda. mob da true self ile barıştı persona hesabı.

Mesaj tarihi:

akiba maid war tarantino elinden anime gibiydi lol, tam bir rollercoaster ride oldu. sezonun en büyük sürprizi oldu benim için. iyi ki denemişim.

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...