Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 testere 9 Spoiler birşeyler oldu ama "bakın plot armorsuz herkesi öldürebiliyoruz" demek için yapılmış gibi, kalan kadro da naruto/sasuke vs. bu bölümde makima'nın özeti
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 çok hızlı meh seviyesine geri geldi bende ya..
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 off mobo rölantide tatlı tatlı giderken bi anda vitesi beşe attı.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2022 ilk 6 bölüm çok iyiydi diye daha da normale vururlar esprili şakalı bölümlerle ilerleriz derken, daha da üst seviyeye taşıdılar. Spoiler boku wa kageyama-kun no rayvaru da
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 ooo cidden iyi, sağlam bir sezon sonu yapacaklar.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2022 (düzenlendi) Akiba maid war bu arada büyük şaşırttı, cidden alakası yok dışarıdan görüntüsüyle lol. Hard-boiled yakuza hikayesi olmuş tam. İyi ki denemişim. Yatmadan iki bölüm izlerim derken bırakamadım bitene dek çıkanlar. 10’da kaldım şimdi kafama takıldı ne olacak haftaya diye. Aralık 13, 2022 Sam tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Mobu 11 Spoiler Macera yaşadığı herkesle bir kapıştı tekrar, güçlerini mi kaybedecek acaba bitiyor mu seri diye düşündürdü. Güzel arc oluyor her halükarda.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 chainsaw hala ilginçleşecek mi diye beklemeye devam ediyorum. arada ilginç gelişmeler oluyor tabii de sanırım fazla hype kurbanı oldu bu seri. dökülen paralara değdi mi şimdi çözemedim hiç. her bölümün endingi farklı filan.... izlemiyorum bile çoğunu... mob artık lotr finalini işlemiş de uzatmaları oynuyorcasına keyifle izliyorum artık. sezon fazlasıyla tatmin etti. keşke one-punch sezon 2'yi de böyle keyifli yapsaydılar 3. sezonu onaylanmıştı. güzel bütçeli yapsalar bari.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 bitsin diye izliyorum ben öyle, devam etmem herhalde ileride çekerlerse de. charlarda birşey yok, hikayede birşey yok. yorum yapacak, yazacak birşey yok, merak yok. bütçe var, onun hatırına da 12 bölümden fazla vakit harcanmaz.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 vaay mob psycho çok güzel bitti. keşke başlık açsaymışız ilk başladığında. manga da bitmiş, tamamlanmış adaptasyon yani finaldi bu. opm de umarım bu kadar güzel tamamlanır. Spoiler dekubo da döndü iyi bari. reigen başgan da yüzleşti sonunda. mob da true self ile barıştı persona hesabı.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 sezon 1.si mob gerçekten. üstten girdi alttan çıktı, komple her bölüm tatmin etti ya. final gibi final.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2022 akiba maid war tarantino elinden anime gibiydi lol, tam bir rollercoaster ride oldu. sezonun en büyük sürprizi oldu benim için. iyi ki denemişim.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2023 bocchi the rock da iyiymiş, şarkılar özellikle bayağı iyi.
Milamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Mesaj tarihi: Mart 2, 2023 Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute şunu sevdim akıcıydı
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 zamanında başlığını açmamışız burayı dirilteyim bari chainsaw-man filmi geliyor.
Öne çıkan mesajlar