progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Netflix, Prime Video, Disney+, Youtube gibi appini indirip, TV den seyretmek için alet bakıyorum. Media Player deniyor sanırım bunlara. Bir tane LG tv miz var, smart filan ama eski. Netflix appini indirdim, kasıyor, yavaş çalışıyor, yetemiyor alet gibi. Öbür tvde daha da eski, aptal zaten sdf Şimdi Laptop bağlı pc ye, ondan browserdan açıyoruz ama annem daha kolay bir yol istiyor. Direk wifi bağlı dursun, kumandasından açsın aleti, girsin seçsin ne seyretcekse filan istiyorum. Media Playerlara bakıyordum işte de seçenek çok. Ha birde aynı zamanda benim normalde netten indirdiklerimi de çalıştırsa, external hard disk takarsak güzel olur. Kullanan, önerisi olan var mı bu aletlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 xiaomi mi box s olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 tv 4k ise mi box s, 1080p ise mi box stick de is gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 5 yıldır falan kullanıyorum, Xiaomi mi box söylediklerinin hepsini muntazaman yapıyor. 4k için S modeli lazım, söylenmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 bakayım xiaomiye teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Ben de aynısını söylemeye geldim: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-box-s-4k-android-tv-box-p-HBV00000EUG10?magaza=Hepsiburada Daha bugün MUBİ ve Disney+ için kullandım. Gamepad ile oyun bile oynanıyor, Android oyunları ve emülatörler çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 mi box ve mi stickte browser var mı? x265 video oynatıyo mu? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 kurulsa da bu aletler chrome kurulsun diye uretilmediler, chrome'da chromecast ile cast etme var ama, ikisinde de chromecast var, cast edersin. bosuna browser falan kurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Chrome değil ama başka bir browserı zorla kurdum. Resmi olarak kurulmuyor. Kurulsa da kullanımı verimli değil. Aletin esas amacı video stream etmek, yan amacı da kodi vs applerle indiriklerini oynatmak, bunun ötesinde verimli değil. Bilinmedik markaların işlemci ram vs çok daha güçlü seçenekleri var, ama işte bilinmedik marka. Uğraşırım diyorsan girilir, ama kafam rahat olsun takayım çalışsın diyorsan xiaomi al rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar