S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 malesef var bunlar akp tier, maklubeci taktikleriyle, her sezon x, y, z sezonu diye mağduriyet yaratıp sonunda kendileri şampiyon oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Lale orta sezonu değil mi yüzsüzlere bak, denetmen hakemlere kadar şantaj etmişsiniz üstüne gelmiş maklubeci diye ağlamayın bir de. Ya da ağlayın size yakışıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2023 tabi rıdvan sezonu lale sezonu falan adını siz ne derseniz o oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2023 (düzenlendi) DRaGoN_SLaYeR, 09.05.2023 15:55 tarihinde dedi ki: Fakir'den daha fena fanatiklik yapanlar varmış burada viyy. Neyse tebrikler, güzel aldınız şampiyonluğu elimizden. Okan'ı da normalde çok sevmem ama TD kariyeri gelişerek devam eder umarım. yuh ne fanatikliğimi gördün futbolda. en az 20 tane post vardır, iyi futbol oynayanı tebrik eden, herkes ağlarken fenerin kazandığı penaltıların %95i haklı dedim. Şampiyonluğu bile amasız fakatsız tebrik ettim. Mayıs 10, 2023 FuCKiR tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 galatasaray sampiyonluktan sonra stajyer hocasina tesekkur edip erasmusa gondermeli, dusmanlar dagildiysa imparator geri gelsin. gondermeliyiz demiyorum cunku gecen hafta galatasaray'i birakmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 ne imparatoru abi yeter artık. stajyer dediğin hoca ilk yılında 13 maç üst üste kazandı. son 2-3 haftadır kötüyüz ok ama şu 13 haftada izlediğim futbolu en son 2011/12 sezonunda zaman zaman izlemiştim, inanılmaz iyi top oynuyoruz, kadromuz kaliteli tamam ama bu kadar iyi performansı da kimse beklemiyordu eminim. sezon başında herkes dalga geçiyordu şuan fenerbahçe ile birlikte avrupada en çok gol atan 10 takım içindeyiz. bence tek hatası son haftalarda hatayspor dan gelen sol beki oynatması oldu baya kötü oyuncu. mertes ve oliviera da son haftalarda baya formsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 hala FT diyenleri görmek garip, adamın tek olayı gaz vermek taktik falan hak getire sınırsız yabancı olunca seneye kime ne gazı verecekki 70lik adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 hala ft diyen akrabası falandır diye düşünüyorum dfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2023 paraya kibire doymadı ego manyağı herif ya, bıraksan hemen gelir bence lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 lahmacuncu dayi sezonu olsun sonraki sene de hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 yasli burak yilmaz gitti fransa'yi kasip kavurdu, ama imparator hakkaten yaslanmis yazdiktan sonra baktim 69 I guess I'll have to move on :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 S-H, 09.05.2023 16:47 tarihinde dedi ki: malesef var bunlar akp tier, maklubeci taktikleriyle, her sezon x, y, z sezonu diye mağduriyet yaratıp sonunda kendileri şampiyon oluyorlar. incinmişsin ya sen baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2023 herkesin hakki bir sekilde yeniyor, kabul ama sezon basindan beri sampiyonluk potasinin hepsine ayni anda kumpas yapiliyor olamaz ki... bir cok taraftar icindeki hakkaniyet yoksunu kucuk lobiciyi, hakemlerin soyunma odasina yonelecek buyuk baskani summonladi. bilmiyorum ekonomiye, genel mutsuzluga falan mi yormak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2023 pattisliborek, 12.05.2023 19:24 tarihinde dedi ki: incinmişsin ya sen baya. 21 yıl oldu be alışığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 (düzenlendi) zaniolo 16.5 milyona gelmis, ulkenin parasina uzuldum. su yaptigi foul sonrasi sigortadan parasinin karsilanip futbol hayatinin bitmesi lazim. Mayıs 19, 2023 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Etik olarak öyle de hazırlık kampı yedikten sonra form tutarsa bunlar unutulur sen bile helal olsun adama postu atarsın unuttuğundan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Icardi futbolu birakiyormus fb medyasina gore birakamadi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 zaaaampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2023 matematiksel olarak başka birinin daha şansı var, açıklamamak daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 3:04 ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 5:11 ufff su hareketi mostafa muhammad yapsa direkt kirmizi kart. kahvaltiya gitmistim double post oldu 5:47 fenere yapilsa penalti ozetler bile yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 gs'ye verilmeyen kırmızılar, tartışmalı pozisyonlar, rakiplerine verilmeyen penaltılar özetlere konulmadığı için biz özet koyamıyoruz maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Lale orta taktiklerini diyorsan evet doğru, Ali Koç rakibin penaltılarını yedi, gollerinı var ile iptal ettirdi, 17 tane penaltının yarısı yalan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2023 (düzenlendi) aynen fedöcü kılışdarı da rte kovacak. Mayıs 21, 2023 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar