Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k: Rogue Trader

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GERGE, 02.07.2025 11:52 tarihinde dedi ki:

Oyunu ne zaman oynamaya yeltensem, yeni DLC'ler görüp bekliyorum. Şimdi iki DLC daha çıktı.

2. DLC yeni çıktı sayılır, diğerlerine daha 1 yıl var. Bence bir playthrough yap. 

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

insallah konulu monulu olur. öyle uzunca dungeon şeklinde yapmasınlar. anketlerde öyle çıkmıştı zaten. 4. dlc de çıksın br daha oynıycam dfsf...

• 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Ne zaman arık oynasam diye açsam Steam sayfasını, ya DLC ya gelecek patch duyurusu görüyorum ve erteliyorum.

• Tesekkurler 1
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

ben de büyük yama geleceğini görünce act1 sonunda ara vermiştim geçen ay. şimdi de bir sürü zaman alan oyun üstüste çıkıyor. neyse bir ara geri dönerim artık, ortasından dönmek de zor bu oyunlara ya.

• 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

@Norak , @fenris ve diğer WH40k sevdalıları ben steamden Rogue Trader aldım ama WH evreniyle zerre alakam yok, bana bu dünyayı biraz anlatacak ve özet geçecek mümkünse Türkçe video önerir misiniz? Bu oyun cidden güzele benziyor ama benim konu hakkında bilgim yok işte🙂

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

auto-translate var türkçe için.

ciddi oturup dinlerim diyorsan bu adamın kanalı iyi gelmişti bana:

https://www.youtube.com/@ArbitorIan

ayrıca oyun içinde yazılarda hep pop-up var fareyi getirince setting'le ilgili terimler için. hiç bilmeyen birisi bile işini görecek kadar öğrenebilir gerekli kısımları. ama setting'in kendi gerçeklerini önceden bilmek karar vermek için daha iyi çünkü "acıma yetime" durumları oluyor sıkça. 2026 dünyası gibi karar verince cezası kesilebiliyor.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bu arada game pass'e geleli bir yıl oldu ama mart sonu kaldırmadılar, galiba insanlar ikinci sezon pack'i de alıp oynasın istiyorlar. hala orada en ucuz, sudan ucuz. act2'deyken hala ben alıp çıkarmalarını bekleyeceğim sanırım.

Mesaj tarihi:

ilk sezonun dlc'leri çok iyi, ikinci de o kadar iyi olursa ikisi de elzem. her biri yeni char ve yeni class, background filan ekliyor, bayağı gameplay'i de değiştiriyor hikayeye de katkıda bulunuyor.

windows store'da iki sezon pack de 80'er ₺, oyunun kendi de 500₺ filan. steam'den ucuza geliyor toplamda. 2 saati geçmediysen iade alıp oradan alabilirsin.

Anladım DLCleri al diyorsun, ama steamden oyunu alalı baya bir zaman oldu noel indiriminde falan aldım belki de hatırlamıyorum yani, 2 saati aşmadı kurmadım bile ama 15 günü aştı yani. Olmazsa dediğin gibi yaparım napalım, iki yerde de olur oyun lol

edit: WinStore'da 700TL idi ana oyun, ben de Steamden aldım Season 1'i,  2'yi sonra artık Allah kerim asdfss

Shadow tarafından düzenlendi

%20 game pass indirimi varmış ondan 560₺ bana öyle daha hesaplı oluyor (almadım gerçi sadece sezon pass) ama senin durumunda steam'den almak lazım herhalde.

Sam tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

Arbitor Ian benim de en sevdiğim. Adam baya tarihceyi de biliyor.

Ta..ak geçerek anlatsın. Arada striptizcilerle ,çıplak warhammer takvimi yaptırsın falan dersen Majorkill var. Çoğu kişi sevmez...

Türkçe hic bilmiyorum ama var sanırım.

• Yeni Oluştur...