sertacr88 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Selamlar herkese, Google ile aratma sonucunda bu sitede daha önce Starcitizen hesabı satıldığını gördüm o yüzden üye olup konu açmak istedim. 3 yıl kadar önce aldım fakat oynamaya zaman bulamadım arkadaşlarımda almadıgı için kimseyle oynama fırsatım olmayacak artık dolayısıyla satıyorum. Şuan siteden aldığınızda 70$ yani 1077₺ ben 500₺ ye vericem hesabımı. Mail adresi ve kullanıcı adı değiştirilebiliyor kendiniz dilediğiniz mail ve Nickname yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 PEKİ NEDEN BAŞLIĞI CAPSLOCK AÇIK OLARAK YAZIYORSUN? GOOGLE İLE ARATIP GELMENDE BİR SORUN YOK. ANCAK BÜTÜN HARFLER BÜYÜK OLUNCA İNSANIN GÖZÜ KANIYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 ALACAKSANIZ ALIN UZATMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Sipeysin postu ne kadar hizli silinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Squadron 42'nun dahil olduğu package mi bu, 2016'dan sonra mı ne ayırdılar onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 hocam hayırlı satışlar. Avenger titan kaç kmde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertacr88 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 On 12.05.2022 at 13:15, Aceace dedi ki: PEKİ NEDEN BAŞLIĞI CAPSLOCK AÇIK OLARAK YAZIYORSUN? GOOGLE İLE ARATIP GELMENDE BİR SORUN YOK. ANCAK BÜTÜN HARFLER BÜYÜK OLUNCA İNSANIN GÖZÜ KANIYOR. peki sizin yaptığınız ne oluyor hadi benim başlık kaliteli moderatörler tarafından düzeltilmiş sanırım farkında değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertacr88 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 On 12.05.2022 at 16:07, Xenocide dedi ki: Squadron 42'nun dahil olduğu package mi bu, 2016'dan sonra mı ne ayırdılar onları o galiba çıkmadı henüz hiç bilgim yok o konuda ama o paket dahil değil buna. Zaten bu oyun bu online için alınıyor o şekilde alanlar bu oyuna çok daha ilgi gösteren insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertacr88 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 On 12.05.2022 at 16:28, Phyx dedi ki: hocam hayırlı satışlar. Avenger titan kaç kmde acaba? valla yalan yok 2 kere en uzak gezegenlere gidip geldim yani 100milyon Km yapmıştır ama yakıtı çok ucuza doluyor yani ayçekirdeği fiyatı gibi birşey İçinde sigara da içilmemiştir LPG takılmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 star citizen hesabı bile yatırım aracı olmuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 2 saat önce, sertacr88 dedi ki: o galiba çıkmadı henüz hiç bilgim yok o konuda ama o paket dahil değil buna. Zaten bu oyun bu online için alınıyor o şekilde alanlar bu oyuna çok daha ilgi gösteren insanlar. 2016'dan önce her package'in içinde squadron 42 da vardı, 2016'dan sonra sq42 ile star citizeni ayrı satmaya başladılar. 2015'te 25 dolara sq42 + sc'li paket alanlardanım hala bekliyoruz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertacr88 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 4 saat önce, Xenocide dedi ki: 2016'dan önce her package'in içinde squadron 42 da vardı, 2016'dan sonra sq42 ile star citizeni ayrı satmaya başladılar. 2015'te 25 dolara sq42 + sc'li paket alanlardanım hala bekliyoruz lel Doğrudur bende alalı baya oldu RDR2 oyunun beraber oynadıgım büyük bi abimiz var 45 50 yaşlarında yani öyle bi hayal kurduk oynarız diye büyük bir ekibe de girdim belki bilirsiniz Starcitizen Global diye Türklerin oldugu bir takım. çok yardımcı oldular ama yok yani tek başına samimi olmadıgım insanlar ile zevk alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evranot Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 İyi güzelde ödemeyi yapınca elimize meyve geçme ihtimalide mevcut :D lütfen yanlış anlama ama dolandırıcılık konusunda harika bir zeka var bu ülkede :D bunu nasıl güvenli yapabiliriz. Fikri olan???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertacr88 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Bence meyve geçme ihtimalini düşünmektense dahiyane bir fikrin olduğunda söylemen daha mantıklı bir hareket olurdu. Ama ülkemiz felaket tellalı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 On 20.06.2022 at 10:09, sertacr88 dedi ki: Bence meyve geçme ihtimalini düşünmektense dahiyane bir fikrin olduğunda söylemen daha mantıklı bir hareket olurdu. Ama ülkemiz felaket tellalı malesef. Özel mesaj yazdım, hesap ile ilgileniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertacr88 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 On 01.07.2022 at 12:57, heaven37 dedi ki: Özel mesaj yazdım, hesap ile ilgileniyorum Hesabım alıntıladığım kullanıcıya satılmıştır. Bu foruma teşekkürlerimi bir borç bilirim. Ama ödeyemem İyi günler dilerim hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar