Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 early access cok yakinda bitecek ve fiyat artisi olacak demisler, until April 5th, 2024, alacaksaniz gogo: https://store.steampowered.com/news/app/1604030/view/4192361760291738563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2024 25 tlye mi ne almıştık be hey gidi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 ben buna solo başladım çok iyi çok eğlenceli de baba bi oyunda nasıl pause olmaz ya solo oynuyorum yani, bırak istediğim zaman pauselayayım. valheim bile pause koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2024 geçen yıl denemiştim de singleplayer kapalı server oynarken ilerleyen bosslarda takılmıştım, grupla yapmaya göre ayarlanmış belli. soloyken boss hp'sini filan ayarlayın demişler ama bulamadım öyle birşey, sadece ekipmanın verdiği hp ve dmgyi arttırma seçeneği var. onlar da normal mobları gereksiz kolaylaştırıyor. var mı boss dmg/hp ayarı benim gözden kaçırdığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar