Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Middleton dan hayir gelmez boston serisinde ama milwaukee alir yine bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 boston aldı da saha avantajı ellerinde diye saldılar bence. antete'nin 1/7 başladığı saha için şutlar full sallamaydı. bucks'ın evindeki ilk maç belirlicek bence seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Bod-Dal finali oynanırsa kim bana çay ısmarlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 bucks turu geçemesin yeter bana, ben yine ısmarlarım çay. dallas'a hiç şans vermiyorum bu arada, rezil ederlerse beni yüzüme vurursunuz.suns şampi olsun da chris paul abim gitmeden bi yüzük taksın, orada burada point god diyebilelim umarsızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2022 Harbi ya geçen sene çok istedim Paul dede yüzüğü taksın ortamlarda point god dedirtsin diye de olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Phoenix yargıladı. Zaaa Doncic Devre arası seyircilere salça oluyordu sinirden. Seri 2-0 a geldi böyle giderse yarı finalde süpürülme istatistiklerine girebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 AH BOSTON AH BOSTON AH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Abi freak fena dağıttı Boston ı. Chris mid. Olmamasına rağmen yine kazanabildiler. Tatum varlık gösteremedi. Buradan zor gibi mental olarak çok iyi durumda geyikler. Diğer yandan garibim Morant, ne yapsın tek başına, son çeyrekte 6 dk kala 10 fark vardı gereksiz bi atıldı oyuncu, memphis dağıldı, aynı dk icerisinde Morant sakatlandı. Yalnız TV Morant in epic smaç i 2 gez gostermedi. Kasıt var gibi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 76 patladı, Heat çok iyi finalin adı Heat Bucks olacak gibi. Embid ayakta duracak durumu yoktu ama yine elinden geleni yaptı. Harden kötü anlam veremedim. Sürekliliği yok, Miami de gerçekten iyi savunma yaptı. Diğer taraftan Memphis elendi. Ankette tek oyda bende çıkmıştı Morant için, sakatlandı son maçlara çıkamadı. Yine de fena mücadele etmediler. Phoenix Dallas eşleşmesi sonuçları beni şaşırttı. Phoenix süpürür diye beklerken 3-3 e geldi. Bu moral ile Dallas seriden galip gelebilir. Ve finallerin tartışmasız en zevkli, çekişmeli eşleşmesi. Boston- Bucks.. Efsane maçlar oluyor, hele bu sabahki maç epicti. Hakkını veriyorlar serinin. Ama buradan çıkacak takım finali oynar Heat ile. Benim tahminim Freakli Geyikler galip gelecek, son maçta fırtına kopar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Boston son çeyrekte freak i durdurmaya devam ederse geyikleri alt edecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Brook Lopez in artik yasli olusu , middleton in sakat olusu milwaukee yi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Boston acayip savunma yaptı. Ligin en çok üçlük atan takımına boş sut vermediler. Horford da içeride duvar gibi durunca sayı üretemedi resmen Milwaukee. Phoenix de nasıl ezildi bu kadar doncic'e. 7. Maçta da 40 sayı yenmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 phoenix napmış öyle ya. çok şaşırdım ben sabah görünce, elini kolunu sallaya sallaya alır diyordum seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Suns'ta Paul kesilince olayları bitiyor ya. Booker falan cidden çok silik adamlar. Ayton ile kişisel sorunlar vs. varmış zaten ondan da verim alamadılar. Paul yine vites arttırabilse iş yaparlardı ama ona iyi önlem aldılar. Burada da GSW'yi süpürürüz. Finalde Doğu'dan kim gelse basar geçer ama pek ihtimal yok gibi. Keşke oradan da Miami'm gelse kjsdhf Zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 GSW 2-0 yapti bile. Çok ilginçtir Phoenix ile match olsaydı GSW kaybederdi. Oyun tarzları çok etkiliyor. Dallas ile GSW oyun tarzları çok benzer ve GSW artıları çok daha fazla olduğu için kazanacaktır. Final de Miami hatta Boston dahi gelse kaybedecegini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 (düzenlendi) Gsw şampiyon gibi oynuyor. Doğudan kim gelirse gelsin 4-2 falan alırlar gibi. Ha Dallas bu maçı kesin alacak mesela. 4. Maç belirleyici olur bu seri için. Mayıs 21, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Ben bu skorlara rağmen BOSTON-DALLAS finali bekliyorum (istiyorum mu desem). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 boston dışında kalan 4 takımın hiçbirini bilemedim. buraya kadar gelmişken miami çok zor ama bi şampiyonluk alsın da butler'ın gülen yüzünü görelim istiyorum. gsw dışında şampiyonluğu kim alırsa alsın üzülmem ama şu draymond günyüzü görmesin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Beklenenin aksine Miami şampiyon olacak diye düşünüyorum. Çünkü oyun tarzları GSW tipi takımlara ters. Yine de Miami nin önce Boston i geçmesi lazım işleri zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 18 saat önce, zipzip dedi ki: boston dışında kalan 4 takımın hiçbirini bilemedim. buraya kadar gelmişken miami çok zor ama bi şampiyonluk alsın da butler'ın gülen yüzünü görelim istiyorum. gsw dışında şampiyonluğu kim alırsa alsın üzülmem ama şu draymond günyüzü görmesin istiyorum. Lowry de döndü, Adebayo daha iyi oynamaya başladı, şansı var miami'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2022 Bu sabahki maçta Miami bahçede yargılamış. Smart ile Tatum sakatlanıp geri gelmişler ama yetmemiş. Miami bı tık daha baskın. Finali yapacaklar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 asdjkfhasd süpürür diyorduk, süpürüldük 4-0 bitecek seri resmen. doncic 40 ortalama ile oynarken çok yazık oluyor cidden de hem buraları oynamayı bilmemeleri hem de takımın kalanının pilinin bitmesi birleşince işte garip oldu. neyse yapı korunursa seneye falan artık. gsw için fikrim halen sabit. cidden göründükleri kadar iyi değiller o yüzden ben halen doğu'dan kim gelirse o basacak diyorum ama yine de ayakta alkışlamak gerek. 2 seneye kadar curry hateriydim, halen sevmiyorum ama net saygı duyuyorum. dynasty dağılmışken resmen izin vermedi, tekrar toparladı ve yine finale getirdi öyle ya da böyle takımı. müthiş bi yapı. draymond'u da ayrı bi sakolamak gerek. hem kendisinin yaptıkları hem de takımda adam ettikleri, başta wiggins olmak üzere vs. emeği curry'den bile büyüktür belki şu final yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 gsw iyi değil de dallas'ta kimse yok ki abi. bu kadroyla çok bile iyi gelmişler. çok zayıf kadroları. hücum yok, 3lük sallıyolar girerse. boston-miami'den çkan şampiyon olur diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 https://fb.watch/ddV_8A0TlK/ FB link soryy. Top nasi durmuş öyle. Ahah Bu arada tam süpürülecekken Dallas seride 3-1 e getirdi. Burdan döner mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Dönmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar