Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2022 selam, msi z170a i7-6700k corsair vengeance lpx 2x8gb 3600mhz cl18 bu üçlüyü büyük ihtimalle önceki monitörümü ve 2 ekran kartımı alan iş arkadaşıma satacağım gibi duruyor yine. 2016 temmuzda almışım. cpu'yla ram'in kutusunda zaten önemli bir şey (belki de hiçbir şey) yok da anakartın kutusu manual'i boku püsürü duruyor. gpu'da hadi hem sahibinden'de orda burda satan diğer vatandaşlardan, hem kartın kendi performansından üç aşağı beş yukarı bir fiyat çıkabiliyor da bunlar konusunda gerçekten fikirsizim. üçü birlikte ve tek tek fiyatları için kaç desek hem alıcı hem satıcı kazıklanmamış olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 @Cokomantis özenli paketlemen için teşekkürler. Ürünlerin orijinal kutuları kitapçıkları, aparat ve aksesuarları yeni alınmış gibi geldi. Hızlı kargo için ayrıca teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 jsjdfjgd yeni alınmış gibi dediğin mobo'nun canına okamasam iyiydi =.) ltt detaylı bi "how to build a pc" vidyosu yayınladı bu hafta, orda "bu front panel usb bağlantısına dikkat edin, pin'ler çok kolay eğiliyor =))))" dedi de rahatladım biraz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 bende de aynı anakart ve işlemci var. 2080 ti ile birlikte hala çok memnunum aletten. 2k akıyorum her oyunda. (4.7ghz ile kullanıyorum oc ile) hep bi gaza geliyorum yenileyeyim diye ama performansı iyi olduğundan kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 üff fazladan param var böyle şeyleri de çok seviyorum demiyorsan gerek yok zaten abi, mis gibi sistem hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2022 3 serisine kadar öyleydim. 10 yıldır her çıkan ekran kartı serisinde sadece keyfine değiştirdim. 3 serisi 30k olunca dedim fantezi de bir yere kadar artık işimi görmeyene kadar aynı parça ile devam. enflasyonist ortam tecrübe ettik artık bakışımız değişti her şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Sistemi yeni kurdum. Ama hakikaten o front panel bağlantı zımbırtısının seninle alakası yok, pinlerin kalınlığını bir tık az yapsalar insan saçı kalınlığında olacakmış. Çalışmıyor nihayetinde, neyse arka panelden çoğaltıcı ile çözeriz artık. (Lehim vs ile çözülürde öyle bi zaman yok bu aralar:) Konu kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar