Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Throne and Liberty (Next Gen Lineage MMO - NCSoft)

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

betada tuşlardan nefret edip kapatmıştım. halen sevmiyorum tuş bindinglerini, ama deneyenler en azından lvl20 dungeonuna kadar gelmeli ondan sonra kararını versinler erken karar vereceklerse.

partiye IQ'lu adam bulmak aşırı zor. klasik dungeon mekaniklerini yapamayan bi dünya insan olması kanser seviyenizi yükseltiyor baya. 

• Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel, 04.10.2024 00:36 tarihinde dedi ki:

@Harvey kaç lvl oldun? ben anca karakter yarattım lvl 1 bekliyor. kalite guild buldunuz mu?

1 günde max levele geldim ya kolay son levele gelmesi. büyük bi guild bulduk patiden bikaç kişi girdik oraya takılıyoz  guildce raid olsun zvz olsun şahane gidiyo şimdilik.

Sosyal ağlarda paylaş

karakter yaratılamıyor dedi yoğunluk galiba. new world günlerime döndüm bi an.

şu an yaratabiliyorum. basicleri öğrenip iletişime geçeyim.

son edit: yok yaratamıyormuşum. yine new world launch günlerime dönebilirim.

sylvanas tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Oce4n, 09.11.2024 13:23 tarihinde dedi ki:

ben de zorladım baya da hiiç saramadı oyun ya. 7/24 oynayanların mmo'su olmuş. öyle işten kalan zamanla chill takılayım da pvp yapayım oyunu değil kesinlikle.

biyere kadar öyle evet. gearlarını yaptıktan sonra işte kalan vakitte chill pvp yapayım işi gerçekleşebiliyor. bi 100-150 saat oynayıp best in slot gearlarını yaptıktan sonra gerisi kolay. 

Sosyal ağlarda paylaş

Harvey, 09.11.2024 16:52 tarihinde dedi ki:

biyere kadar öyle evet. gearlarını yaptıktan sonra işte kalan vakitte chill pvp yapayım işi gerçekleşebiliyor. bi 100-150 saat oynayıp best in slot gearlarını yaptıktan sonra gerisi kolay. 

165 saatim olmuş, Bırak bis i üzerimde hala 2 tane mavi item var, silah + 2 itemin traitlerini ancak tamamlayabildim.  Oyun ağır grind ödeve bağlıyor bir yerden sonra. P2w muhabbetine hiç girmiyorum.  Pvp yi beceremedim belkide ondan soğumuşumdur gelen vuruyo giden vuruyo ne olduğunu bile anlamadan ölüyorum.

• Nasi yani? 1
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 162 saat olmuş. bu linkte ki build ile tank oynuyorum. https://maxroll.gg/throne-and-liberty/build-guides/sword-and-shield-greatsword-pve-build-guide#pve-gameplay-and-skill-rotation-header

end game solo self found item setini toplamaya çalışıyordum. son item de bugün düştü. GS 2378

açıkçası sarmadı beni oyun.  şunu kasayım bu itemi bulayım diye geçti zaman. az oynuyorum artık

beraber takılacağınız bi guild bulursanız herşey daha eğlenceli oluyor. ilerlemek de daha kolay oluyor.

beğendiğiniz top tier buildlerden birini ve itemlerini yapmaya çalışın. https://maxroll.gg/throne-and-liberty/tierlists

ben solo oynuyorum.  ilerde muhtemelen dps karaktere çeviririm. 

Sosyal ağlarda paylaş

@Buzx @GreenPeace77 @marksman yani abi vakit ayırmak lazım guide izlemek lazım. dümdüz türkçe lv 50 olunca yapılması gerekenler diye aratsanız bile çıkar bişeyler 50lv olur olmaz bütün gearları mavi yapabiliyorsun o da 2000-2200 civarına denk geliyor. herşeyin sınırlı olması da p2w olayını sınırlıyor. adam X itemine p2w ile anında alıyorsa sen biraz vakit harcayarak ulaşıyorsun o iteme. sonu belli yani illaki yetişmiş olacaksın oyuna biraz zaman ve kafa vermek lazım. ki adam basic itemı alıyor parasıyla upgradelemesi falan var daha işin traiti var. 270 saat olmuş benim toplam. Best in slot eşyalara eriştim f2p oynayarak. 3500 gear score yaptım üzerine şimdiye kadar 12K lucent civarı para kazanmışım auction housetan o da 240 dolar gibi bi fiyata tekabül ediyor ingame shoptan direkt almak istersen. koreli bir çok oyun oynadım (lost ark, archage, lineage, bdo, tera, aion, blade and soul) onların arasında f2p oynayan adamın bişeyler yapabileceği en rahat oyun bu. 

https://questlog.gg/throne-and-liberty/en/character-builder/CorpseOfTheTacticalTime
gearlarım bunlar. sitede 3900 gear score gözüküyor ama bazı traitlerim ve skill levellerim eksik oyuzden 3500 şuan benim gear scoreum. bütün itemlarım best in slot.

@razzRaziel aynı abi yardırmaya devam ediyoruz sıralamada baya yukarılara çıktık güzel alliancelar yaptık. geçen castle siege yaptık güzel lucent geldi ordan siege i alamadığımız halde. 5 yeni dungeon geldi oyuna yeni dropları olan onları yapmaya çalışıyorum ben şuan. ay başı da wowdaki mythic+ dungeonlara benzer dungeonlar gelecek. oyun iyi gidiyor şuan lost ark ve new worlde nazaran devler baya dinliyor oyuncuları hızlı tepki veriyorlar sıkıntılara.

neyse uzun lafın kısası bütün asyalı mmorpglerde olduğu gibi biraz vakit ve kafa vermek lazım oyuna.

• Like 2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...