cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Grego, 28.05.2024 23:59 tarihinde dedi ki: bu yerlere herkesin mesaj koymasının iyi bir fikir olduğunu kim söyledi acaba bunlara. sırf görmemek için offline mı oynanır ulan bir hypela aldım, metrekare başına 5 mesaj düşüyor. Ben soylemis olabilirim bence efsane fikir. Sana da coop oneririm ama, coopu da single oynayabiliyorsun ama yerde yazi olmuyor. Ben buna uzuldum ama sen sevinecek gibisin. Tabi zor oyun herkese gore degil o da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Her souls oyuncusu istisnasız seriye ilk başladığında oyundan nefret edip 2-3 kere komple bırakıp silmiştir. Refund süresi de geçtiğine göre muhtemelen sonraki 2 denemesinin ardından oyunun bağımlısı olur sfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 ya oynayacağım artık mecbur da, bu ilk souls oyunum. daha yeni dışarı çıktım, stormlu bir kale mi ne var, kapısındaki guardların tepesindekiyle bile yenişemedim, yandım allah diye daha düz meralara gideyim, buralar sakindir, sinek falan var kolay da ölüyor ehe ehe diye gezerken kafama dragon oturdu. ondan kaçıyorken de atlı bir zeballah kovalamaya başladı. BU NEDİR KARDEŞİM 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 (düzenlendi) Easy mod var.. https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/146 Mayıs 30, 2024 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 (düzenlendi) @Grego Souls serisine ilk kez elden ring ile başladıysan hiçbirşey yapmadan mutlaka sağlam kanallardan birkaç beginner guide izlemelisin, . Oyun haritası çok büyük, lvlina göre gitmen gereken rotayı oyun sana göstermediği için yanlış bölgeye gitmen çok muhtemel ve gitmişsin zaten sfsdfsd , psikopat miyazaki böyle şeyleri çok sever. Sürekli oyuncuyu bir punduna getirme, pusuya düşürme, ayakları götüne vura vura kaçırtma , şaşırtma vs. Yalnız sonunda olayı çözünce tatmin zevki de bambaşka oluyor. Oyun başında, stormveil castleda under level kaldığın için oyun tam bir işkence ve aslında olması gerekenden 10 kat daha zor gelmiştir şuan sana. Mesela kuzeydeki stormveile gitmek yerine ilk yeryüzüne çıktığın yerden haritanın güneyine gitmen gerekiyor. Güneyde büyük bir bölüm var moblar kolay, hem lvl alıp hem oyunu öğreniyorsun ardından stormveil'e geri dönebilirsin. Bu arada yolda bol bol o atlılardan göreceksin , lvl 40-50 ye kadar doğru düzgün silah/incantation bulana kadar hepsinden kaçıyorsun. Item ve build için de mutlaka youtube'da guide izlemen gerekiyor. Oyun başı sağlam itemlar genelde çok absürd yerlerde oluyor ve kaçırman çok olası. Oyun ilerledikçe ciddi derecede kolaylaşıyor. Oyunun en zor kısmı ilk 15-20 saatlik öğrenme süreci. Ardından mimic diye bir terane var. Kendinden 1 tane kopyalıyorsun. Tüm itemlarını/skillerini kendi başına çok efektif kullanabiliyor. Bossları tek elle bile kesebiliyorsun. Bununla birlikte meta buildlerden birini de takip edersen assassin's creed kıvamına dönüşüyor oyun. Bonus: Mayıs 30, 2024 Dark_Soul tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Scalanova, 30.05.2024 18:56 tarihinde dedi ki: Easy mod var.. https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/146 heresy. report'ladım, umarım bamlanırsın. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2024 öneriler için teşekkürler. video beni anlatıyormuş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 özet: Roll yerine Jump yapın, saldırılardan kaçmak daha kolay oluyor. düşman etrafında Strafe yapmayı becerebiliyorsanız, oyun easy mode'a dönüşüyor. iskeletlere karşı upgrade edilmemiş mace (sacred blade'li) + last rites veya golden epitaph kullanın, etli yaratıklara karşı slashlı silah ve fire damage kullanın, hafif zırhlı düşmanlara karşı piercing + lightning, ağır zırhlı düşmanlara karşı blunt + lightning kullanın. ölü ve spectral olan her şey Holy'e karşı güçsüz, her şey Magic'e karşı güçlü. Deathbird'ler undead olduğundan holy water pots ile %400 extra damage alıyorlarmış. Watchdog'lara Crystal Darts atarsak etraftaki düşmanlara saldırmaya başlıyormuş. Büyük çiçekler alevden çok etkileniyormuş. uçan kuşları (martılar?) gravity büyüleriyle yere düşürebiliyormuşuz. Squirtlere poison atarsak etraflarına patlıyormuş. Revenantları healing büyüleriyle öldürebiliyormuşuz. Pumpkin head'leri uyutarak çok rahat kesebiliyormuşuz. Görünmeyen scarabları glint sword büyüsüyle kesebiliyormuşuz. Falling Star Beast'ler gravity silahlarından ekstra damage alıyormuş. Storm Blade ile imp ve kuşları rahatça öldürebiliyormuşuz. Lightning Pot gibi potları bol bol kullanın, Freezing Pot ile Malenia'nın Waterfowl'unu cancel edebiliyoruz, Fetid Pot gibi status efektleriyle bosslarda işinizi kolaylaştırabilirsiniz, Bottle Perfume ile bossların güçlü saldırılarında 10'a kadar dayanma imkanınız oluyor, Spark Aromatic ile düşük statlarda bile çok iyi damage verebiliyoruz, Poison Spraymist ile en güçlü poison damagei kullanmış oluyoruz, Boluses ile survival açısından avantajlı oluyoruz. Guard counter ve vow of the indomitable'dan da bahsetmiş. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 (düzenlendi) Yalnız jump sırasında iframe girmiyorsun roll yaparken her türlü fiziksel saldırıya hatta elementallarin çoğuna karşı hasar almıyorsun. Bunun dışında bazı saldırılarda jump ile kaçınmak daha kolay ama her zaman jump yapmak yemez bosslarda Onun dışındaki bilgiler çok faydalı özellikle pot kullanımı çok fark ettiriyor hem pvp de hem pve de Haziran 29, 2024 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2024 https://www.reddit.com/r/MadeMeSmile/s/Yy7Rym5aqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 sony bunlari alabilirmis: https://www.reuters.com/markets/deals/sony-talks-buy-media-powerhouse-behind-elden-ring-sources-say-2024-11-19/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 alıp bloodborne 2 yaptırsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar