ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Merhaba, airpod yerine earpod'u kullanmayı tercih ediyorum fakat earpod'un kablosu çok kısa. Masada mac'in yerini istediğim gibi değiştirmeme engel oluyor. 3.5mm aux kablo uzatıcı bakayım dedim ama düşündüğümden karmasık cıktı. piyasada hiç hem kulaklık, hem de mikrofon destekli 1 to 1 kablo yok sanki. olanların hepsi Y. Kabloyu nasıl aratmalıyım? Ya da burada direkt şunu al diyebileceğiniz bi ürün var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Ugreen 50214 Örgülü Alüminyum Başlıklı 3.5 mm Ses Uzatma Kablosu 50 cm https://www.amazon.com.tr/dp/B091B1B32X/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_ARN1FJV4QEWRCXHJV1PS?_encoding=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Saol fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 kabloyu aldım, fakat mikrofon desteği yokmuş. ürünün ilanında varmış gibi duruyor. Bu topici görüp de alacak olan olursa diye yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 mikrofon da taşıması için üç tırnaklı olması lazım sanırım. fistanın ipiyle kuyuya inmişsin. erken görsek araya girerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2022 üçlü gördüm ben de sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2022 20 saat önce, goldbären dedi ki: mikrofon da taşıması için üç tırnaklı olması lazım sanırım. fistanın ipiyle kuyuya inmişsin. erken görsek araya girerdim... aynen. ben gördüm de bir bildiği vardır belki diye yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 yok yok önemli değil. Zaten ilanda da mikrofon özelliği var gibi duruyor. Biraz araştırdım, mikrofonu taşıması için 4 pole olması gerekiyormus. mic | GND | R | L TRRS mi ne deniyormuş o jacklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2022 TS düz mono jack. TRS stereo jack. TRRS stereo mikrofonlu jack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar