Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Doktora mevzusunda istatiksel analiz ve gene expression alanlarında sıkıntı var. Bunun üstünden danışmanlık yapıp yardımcı olabilecek birisini arıyorum. Tanıdığınız ve bağlantı kurabileceğimiz biri varsa çok iyi olur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 bir de @Ardeth i summonlayalım. belki yardımı dokunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 ardeth yaşıyor mu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Bilmiyorum ki, olmazsa necrolarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Yaz bana yardimci olayim. Microarray data analizi teknik sorucaksan o konuda deneyimim yok, NGS bazli calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 array yazılımda dizi demek. microarray da ufak boyutlu dizi filan demek heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 (düzenlendi) yok bu microarray'in o array'le alakası yok, genomlarla ilgili bir konu. "A DNA microarray is a collection of microscopic DNA spots attached to a solid surface. Scientists use DNA microarrays to measure the expression levels of large numbers of genes simultaneously or to genotype multiple regions of a genome. Each DNA spot contains picomoles of a specific DNA sequence, known as probes." Ocak 3, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2022 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Sunu okumustum gecen, onu hatirlatti. https://berthub.eu/articles/posts/reverse-engineering-source-code-of-the-biontech-pfizer-vaccine/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 böyle ilginç makaleler paylaşılsa aslında bir topic altında, okusak yararlansak ama gözden kaçabiliyor tabii... yardım edenlere teşekkürler, sanırım konu kilit olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2022 (düzenlendi) su reverse engineering olayi, ve oncesinde asiyi gelistirmek makine ogrenmesinin resmen biyolojik ogrenme formati gibi, once coronanin RNA sini cozmek, sonra asinin sequenceleri dizmek, hucreye enjekte etmek acayip heyecan verici seyler ya. o labda 3-6 ay sadece kahve ve donut yiyerek ortamda bulunmak vardi. bak burada evden calisilmaz iste, boyle ortam versinler OKim her turlu kanepede sabahlamaya. Ocak 5, 2022 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar