Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 gene kenneth branagh yönetmenliği ve başrolünde bir agatha christie uyarlaması: filmi çekilmişti bundan önce de, beğenmiştim. bu da üzmez gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 ohoo başlığını açınca düştü sandım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2021 Çoktan çekilip bitmiş bir filmdi, bildiğim kadarıyla vizyon için 1-1.5 yıldır bekliyordu. Murder of Orient Express'i sevenler bunu da seveceklerdir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 amma kotuymus bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 branagh gene iyi, profüksiyon başarılı. tatmin etti gene, fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Keyifli film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 önyargılıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar