Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halo Infinite


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Konusu yokmuş bunun.

FPS çok sevdiğim bir tür değil, Halo'lardan da ilk oyunu oynadım sadece ve hala en sevdiğim FPS'lerden.

Şimdi bunu oynuyorum, 3. görevdeyim daha ama yıllardır beni böyle saran, beğendiğim bir FPS olmamıştı. Oyun çıkmadan önce garip bir şekilde çok hype yaptım, doktor muayenemi ertesi gününe alarak bir gün izne bile çıktım.

Daha önce oynadığım çoğu FPS'i combat nedeniyle sevmemişim, bunda sardı çok. Akıcı, güzel grafikler, güzel müzikler, taktik önemli, FPS oynamayan biri olarak çok beğendim.

Bunu izledim bu arada önce:

Grafikler çok iyi bu arada ya. Bu arada anlamadığım bir şey var. İnternette 1080p testlerini görünce 40 fps alırsam iyi diyordum ama en üst ayarlarda 1080p'de 90-70 fps arası gidip geliyorum şu anda. Akıcı olsun diye de 60fps'e sabitledim, öyle takılıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2060 ile ben de 90 civarı fps alıyorum, ara sahnelerde çatlama patlama olunca anlık duraklamalar yaşanıyor yarım sn falan, emektan 6700K işlemcimdendir diye düşünüyorum.

Sesler ve grafikleri beğendim. Biraz clean version of doom havası verdi ama daha ilk görevi yaptım sadece, saygılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Multi benlik değil ya, vakit harcamam multiye sanırım. Normal girdim ben de, zorluk değiştirmek için tüm campaign'e en baştan başlamak gerekiyormuş, normal bitireceğiz öyleyse. Easy oynamayın yani oyunu öğrenince arttırırım diye, oyuna baştan başlamanız gerekir sonra.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ilk kez oynadım Halo'yu, videoları vs izleyince hani ne ön plana çıkıyor bu oyunda millet hype yapıyor diye düşünmüştüm. Uzaktan Destiny 2 / doom / ve bir kaç oyun karması gibi bir fps. Oynayınca da aynı şeyi düşündüm ?.

Oyun kaliteli mi ? kaliteli, smooth oynatıyor ama şu yönü çok iyi olmuş diyebileceğim bir şey bulamadım açıkçası. Muhtemelen multisi zevklidir belki ondan seviliyordur ama böyle hani 8/10 oyun ama oynamasan da bir şey kaçıracağın bir oyun değil gibi geldi. Muhtemelen single ın %60-70 ni bitirdim. Multiyi de bir ara denerim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...