Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SNN MobilUO dünyası sizleri bekliyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Artık mobilden oynayabilirsiniz. 

discord adresi:

Discord sunucusuna ulaşmak için TIKLAYIN

uygulamayı indirmek için appstore ya da googleplay'e mobileuo yazıp çıkan uygulamayı indirin.

appstore linki: https://apps.apple.com/tr/app/mobileuo/id1511721667?l=tr

googleplay linki:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuo.mobileuo&gl=TR

uygulamayı indirdikten sonra “new custom configuration” butonuna tıklayıp “ıp ve port” bilgilerini girip dosyaları indirmeniz gerekmektedir.

ıp ve port bilgileri:

name: SNN
uo server adress: 212.64.215.96 port:2593

fıle download server adress:212.64.215.96 port: 8080

clıent versıon: 6.0.1.10

“save” tuşuna basıp uygulamanın butonuna tıklayınca dosyalar inmeye başlayacaktır. bazı dosyaların indirmesi uzun sürdüğünden yükleme bitene kadar ekrandan çıkmayın başka uygulamaya geçmeyin.

sunucuya bağlanmak için discord kanalı üzerinden hesap açtırmanız gerekmektedir.

mobil telefon tablet vs. cihazlarınızdan ultima online keyfine siz de ortak olun.

evde uzanırken, sokakta, kafede her nerdeysen snn mobil ultima online keyfi avucunuzun içinde…

Mesaj tarihi:

Mobil dışında girilmiyor mu server'a?

Mobil UO ile diğer serverlara da giriliyor, ama aşırı adaletsiz oluyor. SNN'in özelliği ne bu konuda?

Mesaj tarihi:
15 saat önce, xaty dedi ki:

Mobil dışında girilmiyor mu server'a?

Mobil UO ile diğer serverlara da giriliyor, ama aşırı adaletsiz oluyor. SNN'in özelliği ne bu konuda?

Mobilden giriş sadece. Dosyalar mobil uo aracılığıyla indiriliyor. Bilgisayars yükleyemezsiniz. 

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 26.10.2021 at 16:38, Snnuo dedi ki:

geçmeyin.

sunucu ip adresinde değişiklik olmuştur. 

yeni ip adresi : 185.17.113.137 port: 2593

download adress : 185.17.113.137 port:8080

duyurulur. 

• 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 4.02.2022 at 21:06, Snnuo dedi ki:

sunucu ip adresinde değişiklik olmuştur. 

yeni ip adresi : 185.17.113.137 port: 2593

download adress : 185.17.113.137 port:8080

duyurulur. 

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 7.10.2022 at 20:22, Rewendor dedi ki:

Bi de niye SNN ismini çaldınız?

Çalmaktan kastınız nedir? Burada kullandığınız kelimelere dikkat ediniz. 

Mesaj tarihi:
On 7.10.2022 at 17:55, tiLi dedi ki:

olm mobil nasıl oluyor bi anlat bakalım

Discord sunucusuna girerek detayları inceleyebilirsiniz. İyi forumlar

Mesaj tarihi:

Çalmaktan kastım sorulmuş. TR'ye UO'yu getiren serverın ismini kullanarak oyuncu kandırmaya, mini çakallık yapmayı kast ettim. Çalmak güzel ve uygun tabir ?

UO temelli forumda bu ilgilendirir bizi, zaten bizi ilgilendirmeyeceği düşünülüyorsa bu başlığa gerek yok.

Mesaj tarihi:

Fikrin olmadan zikrin olunca sonuç rezil olmaktan öteye gitmiyor. Sanıyor musun kafana göre açılıyor? 

9 dakika önce, Rewendor dedi ki:

Çalmaktan kastım sorulmuş. TR'ye UO'yu getiren serverın ismini kullanarak oyuncu kandırmaya, mini çakallık yapmayı kast ettim. Çalmak güzel ve uygun tabir ?

UO temelli forumda bu ilgilendirir bizi, zaten bizi ilgilendirmeyeceği düşünülüyorsa bu başlığa gerek yok.

Mesaj tarihi:
10 dakika önce, Rewendor dedi ki:

Mesajında ısrar edersen yasal yollara başvurulacaktır. Bilginize.

• Yeni Oluştur...